Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marc Cucurella (2022-2026, 115 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 456
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I jos da nadodam, uvijek se poteze prica kako City ili bilo ko drugi ima po 2 vrhunska igraca na istoj poziciji, i to se klasificira kao uspjeh top kluba, u smislu vidi kako oni imaju, kako idu, kako

• Kakva antireklama za proizvođača kopački, ko onomad kad se pocijepao nekom našem dres, pa se forumaši sprdali da su ga kupili "kod rele u Chelsea Balkan Megastore" hahaha.

• Jebem ti citavo cupavo pokoljenje kretenu, pa ni 5 minuta ti nije trebalo da pokazes da ispod te nakaradne kosurde ima manje mozga nego u sterlingovoj glavi jebo ti on mater

Objavljene slike

Just now, BT14 said:

Jel Hall igro lijevog beka? Jest i taj je poso sasvim solidno odradio, znači Cucurella dok se ne sabere ili Chilwell postane fit potpuno, bolje da igra Hall.

Ma igrao dok je Kuki imao tih porodicnih problema s kojim se i dalje nije izborio. Zato sam i pitao je li mu pomrlo citava familija... Hall je imao 2 odlicna meca, ostalo na nivou kukija.

• Autor

Nadao sam se da nisam bio u pravu da je prosjek od igrača kada je došao u klub, te da nije jedan od većih zajeba u istoriji nasih transfera kad se za ovo dalo 60 miliona. Treba malo vratiti postove kada se pisalo da bi ovaj pudlać mogao biti stoper u formaciji sa tri pozadi...

Zamisli, otarasiš se Alonsa, pukneš 120 miliona na 2 lijeva beka, jedan dobar ali povrede ga ubiše a drugi pudlica bez mozga dan te jebo. 

One lopte što nazad vraća su novi kriminal u njegovoj igri, pogotovo kod kornera kad vrati loptu 70m nazad.

• Popularna objava

Jesi vidio ona 2 uzastopna centarsuta?

Nakon onoga ja bih ga odmah izbacio i ne bi mi zaigrao sve dok ne nauci ubaciti loptu. 

Kako los transfer, strasno. Sad ga treba durati godinama zato sto su platili 60 miliona za njeg.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.