1. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_337254 Treba za trenera staviti nekog anonimusa i reći mu da forsira igrače iz akademije. Stanje na tabeli bi bilo isto, očekivanja manja, zadovoljstvo veće i novčanik vlasnicima puniji. Ovako nemamo nikakav identitet. Prijavi
1. januar 2023.3 god. comment_337274 Nisam promijenio mišljenje. Sezona je svakako propala i treba mu dati šansu do kraja sezone da se dokaže. Svakako nemamo puno izgubiti, a dobiti možemo. Kriza je tu, ali mora se priznati da nemamo ni sreće s ozljedama. Da su u ekipi Fofana, James, Kante pa i Broja, siguran sam da bi se druga pjesma pjevala. Ali nije to izgovor za totalnu bezidejnost. Nešto se mora mijenjati. Prijavi
1. januar 2023.3 god. comment_337277 Jako iritantan skup igraca. Dugo nismo ovako imali ublehe kao danas. Bukvalno bih ostavio samo Kepu, Silvu, Jamesa, Chillya, ovo ostalo bih sve najurio, ne bih ni trepnuo. Trener je obicna smijurija. Nemojte mi samo govoriti da nije imao igraca preko svjetskog prvenstva te da nije imao s kim uigravati taktiku. Imao je, bilo je mladica zeljnih dokazivanja, eno Hutchinson, eno chukwuemeka, bili su mu na raspolaganju čitavu pauzu, samo jedan od njih je dobio 4 minute pred kraj utakmice. Opet je birao iste one igrace koji su bili kita prije i poslije prvenstva. A i lik je mrtvi onaj fikus, nikakve emocije, nemas se na osnovu cega povezati sa njim pa da ti ulijeva neku sigurnost. Doveli smo se u situaciju da pred utakmicu sa jednim NOTTINGHAM FORESTOM nisi siguran hoces li otici kuci s tri boda. Ma daj bjezi. Da ne bude da je samo on kriv, nije. Igraci su nam mekusci, beskicmenjaci, ublehe teske. Uopste vise nemam volje da pratim utakmice, propustio ili pogledao isto mi dodje. Fuj. Prijavi
2. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_337320 Da krenemo redom. Gledam danasnju postavu i odgovorno tvrdim da je SEDAM igraca visak, te da im treba dati zabranu prilaska stadionu. Svi sem Kepe, Silve, Sterlinga i Maunta ne zasluzuju da nose plavi dres ni na ulici, a kamoli na zvanicnim utakmicama. Ali sve dodje na naplatu, kad tad. Tako i katastrofalan rad Uprave kluba na ulaznim transferima poslednjih godina i naravno konstantna trenerska vrteska. Potrosili smo sva velika imena koja su mogla da igraju na tu kartu pozitivnog soka i na blic naprave rezultat. Sada i da smene Pottera nemaju koga da dovedu, da moze da donese prevagu. Slobodni trofejni treneri su Enrike i Zidan, ali su obojica osvajali trofeje sa timovima koji su znatno jaci i uigraniji od nasega. Enrike je mogao da ima autoritet samo u svojoj Barseloni a Zidan je vodio najjaci Real ikad. Iako nisam uveren mnogo u njegov trenerski kvalitet voleo bih da ga vidim kod nas iz razloga sto sa njim nema zajebancije. Mnogo vece egoiste i mudonje je vodio pa nikad nisi mogao videti njegove igrace da nisu posveceni nekom mecu. "We have a same issues because we have the same players" Ponavljam Tuhelovo osvajanje LS sa ovom gomilom beskicmenjaka mora da se predaje ko obavezni predmet u skolama. Prijavi
2. januar 2023.3 god. comment_337321 Da li to znaci da trebamo dati sansu Potteru? Ako je odg DA, koliko dugo? Mislim ja mu svakako dajem iako sam njegov veliki kriticar i sve vise i vise sam ubjedjen da on nije trener za ovako velik klub, ali vrijeme ce svoje reci. Potterova sreca je sto ima vlasnike koji su spremni ulagati mozda i vise nego sto je sam Roman ulagao, plus oni su ga licno zapolislili i moraju se posuti pepelom ukoliko pozele da mu daju otkaz. S te strane, Potter je zasticen i ima sve potrebne uslove za uspjeh: vlasnike koji te podrzavaju i koji ce ulagati u ekipu. Ne znam sta vise moze pozeljeti jedan trener? Zato ne vidim svrhu forsiranja nekih igraca, prije svega mislim na Aubu ili Jorginha. Daj djeci sansu pa kud puklo da puklo, taman da ih uigras za narednu sezonu jer je ova vec propala. Prijavi
2. januar 2023.3 god. comment_337322 Ma kakvu sansu. Sta je to pokazao do sad. Poluvrijeme protiv bournemoutha. Pod lampardom smo igrali fudbal a gubili bodove onu prvu sezonu i on je zasluzio tada sansu jer se vidjelo nesto. Ovdje nista ne vidim a plus nema ni bodova Prijavi
2. januar 2023.3 god. comment_337323 Ja mu dajem šansu do kraja sezone, tek iduće sezone počet ću ga ocjenjivat u kontekstu otkaza ili ne. Sve drugo su gluposti, dat mu sad otkaz bi čak i za nas bilo previše. Još nije ni pola sezone odigrano, a on pri tom nije tu niti od početka. Prijavi
2. januar 2023.3 god. comment_337325 Do kraja sezone, ali sezona je vec propala, znaci kraj je sezone, znaci dovodi Hiddinka do kraja Prijavi
2. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_337326 Sve dok se u ovom klubu ne počne birati sastav i raspoređivati minutaža po zaslugama nećemo postati ono što želimo da budemo. Prezime na dresu ne smije biti bitnije od trenutne forme. Godine također ne smiju biti glavni faktor. Trebaju da igraju oni koji su u tom trenutku u najboljoj formi i koji su spremni dati svoj maksimum. Ne forsirati neke zbog svog statusa u klubu, ne forsirati neke jer su skupo plaćeni da se opravda investicija. Recimo da imamo 3 napadača u ekipi: Aubameyanga, Havertza i Broju. Meni je Broja od njih trojice bio najbolji u prvom dijelu sezone, a daleko najmanje je igrao. Morali su da igraju ova dvojica zbog imena i zbog iznosa koji je plaćen za njih. Hall je bio naš najbolji igrač u posljednje dvije utakmice pred Svjetsko prvenstvo. Gdje je on sada? Zašto nije dobio ni minutu protiv Bournemoutha i Nottingham Foresta? Sviđa mi se način kako smo presjekli po pitanju Wernera. U dvije sezone se pokazalo da nije igrač za ovaj klub i ovu ligu i prodali smo ga. Ali su ostali brojni koji su slični njemu, neki čak i gori. Ovaj klub je taoc promašenih investicija i igrača koji uživaju neopravdano visok status. I to je samo jedan od problema koje imamo. I još nešto. Uvijek nam je trava zelenija u tuđem dvorištu. Spremni smo izdvojiti ogromne sume novca za mlade igrače iz drugih klubova, a svoje slabo cijenimo. Ili im ne damo priliku da pokažu da su na nivou ovih drugih ili ih prodajemo za sitne pare. Prijavi
2. januar 2023.3 god. comment_337327 Da dam svoj osvrt tvoj post Adi. Sto se tice rasporedjivanja minutaze po zaslugama, na zalost nas navijaca, klub nam ima komunisticku ideologiju. Ona se ogleda u odabiru kadra na osnovu minulog rada. A treba biti kapitalista, ne dajes dovoljno klubu, dovidjenja. Sto se tice izbora igraca prema formi, deluje mi da treneri nemaju cohones da preseku i kazu ti igras, ti jok. To me najvise i nervira, pa ja sam sad upamtio trk Chukua kada je otvorio kontru protiv Uniteda ili Brojinu sansu protiv Salzburga. Fora je da nasi starteri niti ulaze u sansu, niti kreiraju. Sto se tice liferovanja suvisnih igraca, sta je tu sve problem. Imam utisak kao da promasaje zelimo da vratimo u formu, pa cak i da igra 10ak utakmica bez ucinka. Nesto sad mi pade napamet, a to je uvodjenje dovedenih igraca u prvi tim. Nekako mi to radimo bez strpljenja, Lamp dovodi Silvu i daje mu traku i startno mesto, bez 2 treninga. Slicna je situacija sa Aubom. A bice i sa Badojashilom i sledecim kupovinama. Pa u Realu Rudi jos nije cementirao mesto, bar koliko ja pratim. Za tudje dvoriste, zaista smo jadni po pitanju mladih igraca. Jos videh da hocemo Laviu, Enza i ostale, strasno je kako nas odrati. Ovo je samo moja misljenje. Prijavi
2. januar 2023.3 god. comment_337328 mi krizu moramo proci s jednim trenerom, bio to heri pota ili neko drugi, ali otkaz je samo kratkorocno rijesenje. Poteru bih dao do kraja sezone sansu, i ako do kraja sezone ne bude ociglednog napretka u igri i pristupu utakmicama, zahvalio bih se i potrazio bih drugog trenera. Moj kandidat i prije dolaska Potera je bio Thomas Frank, ali kakav smo klub i sa njim nam ne bi nista bilo drugacije. Mislim da bi Bielsa bio pencilin za ove uhljebe, ali kamo srece. Nad nama kao da neka visa sila upravlja, jednostavno dodje taj neki period kad nam stvarno padne forma, i nema sanse iz toga se iscupati. Dodje novi trener, kratkorocno bude rijesenje i opet iznova sve. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337336 Kad se vec bavimo nominacijama ja bih da pomenem Rogera Schmidta. Benfika igra ozbiljan fudbal ove sezone. Prvi su u ligi, sa samo jednim porazom na 14 meceva, u LS su uspeli da pariraju PSZu, pobedjuju Juventus i zavrse grupu na prvom mestu. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337338 Roger Schmidt je trener kojeg odavno pratim, cak sta vise nekad sam postavljao i video njegovog presinga dok je trenirao Salzburg. On je trener koji forsira uz Bielsu mozda i najjaci presing danasnjice. Ja ga se bas sjecam jos iz doba Salzburga, kada je za njih igrao Mane, Kampl. Zatim je presao u Leverkuzen i tad sam ga malo vise pratio, ono sto je Leverkuzen igrao sa njim je bilo milina za gledati. Bili su cetvrti u Bundeski i ispali u 1/8 finala od Atletica. Igrali su i polufinale kupa sa Bayernom i izgubili na penale. Lik je od Steffana Kieslinga napravio igraca, sta dalje da pricamo. U Kini ga kasnije nisam puno pratio, ponovo tek kada je presao u PSV. I sad u Benfici radi maestralan posao, neovisno o rezultatima, Benfica igra totalni fudbal. Ono sto mu je mana, barem sam citao jeste da je konfliktan, ne daje sebi za pravo nista reci, cesto odstrani nekog igraca totalno iz tima. Kao takav sumnjam da ce ga Boehly ikad htjeti, Schmidt je sve samo nije YES MAN. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337341 16 hours ago, Whisper said: Da krenemo redom. Gledam danasnju postavu i odgovorno tvrdim da je SEDAM igraca visak, te da im treba dati zabranu prilaska stadionu. Svi sem Kepe, Silve, Sterlinga i Maunta ne zasluzuju da nose plavi dres ni na ulici, a kamoli na zvanicnim utakmicama. Ali sve dodje na naplatu, kad tad. Tako i katastrofalan rad Uprave kluba na ulaznim transferima poslednjih godina i naravno konstantna trenerska vrteska. Potrosili smo sva velika imena koja su mogla da igraju na tu kartu pozitivnog soka i na blic naprave rezultat. Sada i da smene Pottera nemaju koga da dovedu, da moze da donese prevagu. Slobodni trofejni treneri su Enrike i Zidan, ali su obojica osvajali trofeje sa timovima koji su znatno jaci i uigraniji od nasega. Enrike je mogao da ima autoritet samo u svojoj Barseloni a Zidan je vodio najjaci Real ikad. Iako nisam uveren mnogo u njegov trenerski kvalitet voleo bih da ga vidim kod nas iz razloga sto sa njim nema zajebancije. Mnogo vece egoiste i mudonje je vodio pa nikad nisi mogao videti njegove igrace da nisu posveceni nekom mecu. "We have a same issues because we have the same players" Ponavljam Tuhelovo osvajanje LS sa ovom gomilom beskicmenjaka mora da se predaje ko obavezni predmet u skolama. Da se nadovezem sam na sebe. Da li sam za otkaz Potteru ne znam, jer precesto se desava da nam treneri il ostave muda kod kuce pa zaborave sve sto su trenirali ranije, ili dignu ruke nakon prve sezone, bez obzira kakav rezultat naprave. Prosto da covek ne poveruje koliko smo trofeja osvojili, s obzirom da smo sve osim stabilnog kluba. Uprava je Pottera s nekim razlogom birala, mi smo mu dali kredit na osnovu toga kako je vodio Brajton. Proslo je odredjeno vreme, a od takve igre u Celsiju nema ni naznaka najmanjih. Iako ga ne oslobadjam krivice celokupne, treba svaki faktor razmotriti. Poter je prakticno s kruske pao u Celsi. Bez priprema da se upozna s ekipom, bez prelaznog roka( s potrosenih 200 miliona na bivseg trenera), docekale su ga povrede kljucnih igraca, losa forma svih ostalih, pa Svetsko prvenstvo u sred sezone. Sve neke stvari koje nijedan trener ne bi zeleo za svoju prvu sezonu, posebno u klubu velicine Celsija. Covek prakticno nema na koga da se osloni jer nam je jedini igrac koji pokazuje kakvu takvu konstantnost Kepa, golman. Spomenucu opet Tuhela koji je pricao da mu je tesko da vodi ekipu jer vecina igraca vise razmislja o novom ugovoru/odlasku iz kluba nego o samim utakmicama. To se ni danas promenilo nije, a takve stvari bitno uticu na atmosferu unutar ekipe. Rebuild ne znaci samo baciti 120 miliona na Enza, iako nam je ocajnicki potreban takav igrac. Treba pogledati sta se moze iz svojih redova izvuci, a da valja. Imamo mlade igrace koji otkidaju na treninzima, gde mediji bruje kako je Poter odusevljen njima, a na utakmicama jefva dodju do klupe, iako oni koji im zauzimaju mesta ne pokazuju ni blizu potreban nivo kvaliteta. To ima veze sa onim da je i Poter okacio muda na civiluk kad je potpisao za Celsi. Ostatak sezone pruziti sansu Hallu, Chukwumeki i Hutchinsonu, klupirati svakoga ko ne zeli da produzi ugovor i ko se ne ponasa na terenu u skladu sa zamislima trenera. Uprava da zaduzi nekog od ovih silnih direktora koje su doveli da prati treninge i rad trenera i igraca, ta zalaganje istih na mecevima, da se konacno utvrde razlozi videgodisnje katastrofalne igre i da se sece u korenu. Ako je do trenera menjaj, ako su igraci taj kancer prodaj, pozajmljuj, poklanjaj, al vec jednom zavrsi sa tim i kreni iznova kako valja. Ili otkaz momentalni ako nas Siti izblamira, al da se dovede Poketino il Zidan. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337342 Propustiti priliku da potpises Leaa i odluciti se za ovog klinca iz Argentine je najbolji pokazatelj u kakvom pravcu ide klub. Govorio sam za Sterlinga i Ćućurelju, niste vjerovali. Auba isto. Nit imas trenera niti Uprave. Sezona je svakako propala, naredne godine cemo nastupati u Ligi Konferencije osim ako se neko cudo ne dogodi. A i dalje gledamo Zijesa, Zlatnu Loptu, Haverca i ostale mlatimudane kako diriguju igru. Ruku na srce, nismo vise od ovoga ni zasluzili. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337343 Dolaskom enze smo premasili 400miliona na transfere ljeto+zima a ne znam jesmol jaci nego li prosle sezone Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337349 Ne znam kakve veze imaju Leao i Enzo? Jedan je veznjak, drugi krilo. Već godinama trubimo kako nam treba dobar veznjak i kako bez dobre veze nema top ekipe, i sad kad ga dovodimo nije dobro. Đabe nam Leao ako će nam sredina i dalje bit kakva je. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337350 2 minutes ago, ja13 said: Ne znam kakve veze imaju Leao i Enzo? Jedan je veznjak, drugi krilo. Već godinama trubimo kako nam treba dobar veznjak i kako bez dobre veze nema top ekipe, i sad kad ga dovodimo nije dobro. Đabe nam Leao ako će nam sredina i dalje bit kakva je. Imaju jer je neko na Tviter provalio pricu da ce Leao potpisati novi ugovor a kao jedan od razloga za to se navodi sto su u Celsiju resili da puknu pare za Enza umesto za njega. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337353 Ma uvijek je bio plan da Leao potpise sa manjom klauzulom nego sad, a vecom platom. Nema to nista sa nama. Mi cemo ga dovesti ako ga Milan pusti za 80 miliona i manje. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337354 Izgleda da ćemo potrošiti milijardu eura za godinu dana i igrati konferencijsku ligu Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337362 7 miliona eura je smijesna plata koju Milan nudi takvom igracu. Nasi mu mogu glat 12 dati, mozda i 14. Nasusno nam treba takav igrac koji pravi razliku na terenu. Klinac iz Argentine nije ni blizu taj kvalitet, nit ce ikad biti. Leao je vec vodio svoj tim do titule prvaka, igrao odlicno u Italiji i Evropi. Za takve se placa koliko treba i ne pitas jel 20 miliona gore-dole. Haverc je trebao ta klasa biti pa nista. Jos sad kad puknes 130 milja na malog, Leao onda vrijedi 230. Sto je najgore, mislim da bi cak i zelio se okusati u Engleskoj. Imam osjecaj da bi ga Reece i ekipa nagovorili da dodje. Prijavi
4. januar 2023.3 god. comment_337385 Kao što sam već napisao, već godinu dana utakmice ovog kluba su negledive a sve je nekako počelo onim nezasluženim porazom od Reala u Ligi Šampiona prošle sezone. Od tada se ova ekipa više ne može sastaviti, gotovo svi igrači igraju toplo-hladno, doduše to je većinom hladno, rijetko kad je toplo. Malo ko gine na terenu, postali su teški bolikurci. Od one ekipe koja je makar mogla trčati ludački do ekipe koja igra kao da imaju po 60 kila na leđima svi. Ispostaviće se da je Tuchel bio u pravu kad je rekao da se igrači moraju mijenjati ali opet ovi što su dovedeni su gotovo svi bili promašaji, neki manji neki veći. Što se Pottera tiče, ništa novo uveo nije, a to da li je imao vremena ili nije i to mi je besmisleno, nisu ovi ljudi tek počeli da igraju fudbal i da treniraju nego svi igraju minimum 15 godina dok mnogi od njih imaju 10 godina na profesionalnom nivou, tako da ne trebaš ti njih toliko učiti i pametovati. Šta će biti do kraja sezone, ne znam ali znam da je sezona kao sezona propala Prijavi
8. januar 2023.3 god. comment_337684 Uopste mi nije ideja da se nesto vracam na Tuchela ali prije samo 18 mjeseci smo bili mozda i najjaci tim na svijetu, zvanicni prvaci Evrope, igrali finale FA kupa i 3x zaredom pobjedjivali ovu ekipu Citya. Prosle godine, osvojili Superkup, osvojili svjetsko klupsko, igrali 2 finala u kupovima i u oba finala bili bolji protivnik od Liverpula. Dakle ne tako davno sa skoro istom skupinom igraca smo sve to postigli. Danas izgledamo kao Championship ekipa. Ali to zaista nije pretjerivanje nego izgledamo kao ekipa iz nize lige. Ovoj ekipi treba motivator, trener sa autoritetom, trener cija se igra zasniva na snazi, trci, presingu. Nasi igraci su trenutno lose vodjeni, ne znaju sta treba raditi, kako to treba odradit, pri tome ne jebu trenera ni jedan posto pa i ne trce dovoljno. Adi je napisao, ovoj ekipi treba jedan Bielsa koji ce ih natjerati da krv ispisaju posle svake utakmice. Makar bi tad imali trud, zalaganje i ne bi izgledali na terenu kao da su nezainteresovani. Danas sam imao osjecaj da ne mozemo apsolutno nista i da su se igraci predali nakon 30. minuta. Ja iskreno ne vidim kako ce ovo Potter okrenuti, kako cemo sa njim postati ono sto svi zelimo. Mislim da su i igraci toga svjesni. Sto prije promjena trenera to bolje. Zaista tako mislim i ovaj put sam u to siguran. Potter out! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.