Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Krizni period kluba

Istaknuti odgovori

10 hours ago, cobinho said:

Jako dobar tekst, doduše dosta grešaka i neke od vijesti i konstatacija nisu tačne ali sve u svemu autor se dotakao dosta problema.

Ono što je očigledno, igračima se daje previše značaja i previše uticaja na sve. Trener prije svega treba da bude strog i sa dosta autoriteta te da ih sve stavi na mjesto.

Mene čudi kako je Tuchel i zašto je to izgubio, te kako nije uspio da odstrani kancer na bilo koji način. Potter očigledno nema ni autoritet ni poštovanje, tako da dobijemo ovo što dobijemo.

Doduše kakve smo igrače doveli, bilo je to i za očekivati, znaju svi da ni Sterling a pogotovo Auba nisu neki ljudi, dok su Ziyech, Pulisic i ekipa prije toga pokazali svoje lice. Ove sezone ne očekujem da se klub izvuče iz ovog jada u kojem je, ne očekujem da naprave ništa, također ne vjerujem da se mogu osramotiti više, jedino ako bi ispali u Championship ali to se neće desiti.

Svemu ovome ne pomaže ni nova uprava, koja očigledno ne poznaje ništa kada je fudbalski svijet u pitanju. Naravno gospoda amerikanci kad su došli, mislili su da sve znaju i da su svu pamet svijeta pokupili, međutim ovo nije Holivud i neki film. Dokazali su koliko su zapravo glupi i nesposobni. Od otpuštanja pola uprave kluba, pa do bacanja para za polovne igrače, tačno sve onako kako ne treba.

Situacija je vrlo ozbiljna i kritična, nevjerovatno je da će glupi amerikanac urušiti ono što se 20 godina gradilo i izgradilo.

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 67 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sve dok se u ovom klubu ne počne birati sastav i raspoređivati minutaža po zaslugama nećemo postati ono što želimo da budemo. Prezime na dresu ne smije biti bitnije od trenutne forme. Godine također n

• Zasluzeno nema sta. Mislim da ce ponedjeljak iskorisititi za neki team building za podizanje atmosfere, odlazak u pozoriste ili na neku operu ce ih duhovno pripremiti za nastavak sezone. Steta st

• Das ist Walter
    Das ist Walter

Lampard je već jednom dobio otkaz i ne treba mu još jedan. Zbog toga ne bi bio autoritet ali Terry možda bi. Ako ništa igrali bi zbog svojih supruga ili bi u protivnom bile jebane.

Objavljene slike

Vlasnici niti su skontali kako zive, reaguju igraci u evropi, niti imaju predstavu o fudbalu. A na sve to ulazili su u pregovore za neke igrace a da niti imaju predstavu kako se formira cena igraca, koliko vrede, kako ce reagovati u drugom klubu kako fudbalski tako i mentalno. Mozes 100 miliona softvera da napravis ali nijedan ne moze da boduje ono sto je kljucno za nekog igraca. 

Jedino sto su trebali je da nadju sposobnog GM a i da mu prepuste sve i da se ne mesaju u posao i da cute a nek se slikaju koliko hoce. Imali bi i prihoda i svi bi bili zadovoljni.

6 hours ago, reLo said:

Ja Havertza ne želim vidjeti ni na klupi.

Radije nek ne igramo s napadačem ili nek igra Datro Fofana pa i Auba.

Slazem se, ali nije realno. Samim tim sto je to upravo ne igranje sa napadacem kada on igra :D Ipak je placen toliko koliko je placen, moraju mu dati jos ovu sezonu kao sansu i onda ga otjerati.

31 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Jedan u milion igrača koji je na ovom nivou toliko konstantan, nije to ni za očekivati

Naravno, da hoce jednu sezonu bez povreda bilo bi cudno. 

Prvo pravilo koje je Potter trebao uvesti prije par sedmica je. Svi igrači koji uđu u opticaj za gameweek (osim akademaca i ovih novopridošlih) dobijaju 0% sedmicne plate u slučaju lošeg rezultata, ne igre nego rezultata. Zaboli me kurac jesi igrao minut ili 90 imaš trening da se dokažeš.

Također ono što bi počeo kažnjavati je svako nepoželjno guranje i raspravljanje na terenu.

Kome god se navedeno ne bi svidjelo, pokazao bi mu se izlaz sa stadiona, ne treba nikada više da dođe na trening ni da prisustvuje utakmicama.

Ma ne moze ti odbijat tako lahko pare 

Isto da tebi gazda odbije platu za greske koje nisu tvoje i slicno 

Da nas na kraju i igraci tuze

1 minute ago, soxx said:

Da nas na kraju i igraci tuze

U tom slučaju može li klub njih tužiti jer su nesposobni i ne rade svoj posao kako treba ?

Ne znam da li bi se ovo moglo sprovesti u dijelo ali mislim ako može da bi bio dobar početak, čisto da se nakon par sedmica raščisti situacija kome je stalo do kluba a kome ne, to bi bio cilj svega

Neko resenje bi bilo niza osnovna plata, a bogati bonusi za poziciju na tabeli, odnosno ulazak u evropska takmicenja.

Individualno golmanu i odbrani za neprimljene golove, veznom redu i napadu za postignute. Slobodan dan za svaku pobedu 3+ razlike ili za bilo kakvu protiv top6 ekipe, za meceve u svim takmicenjima.

🚨 Expensive signings such as Hakim Ziyech, Christian Pulisic, and Kai Havertz are facing uncertain futures.

Jorginho may be allowed to leave when his contract expires, and interest in captain Cesar Azpilicueta could be considered.

#CFC

(@Matt_Law_DT)

Telegraph Sport has been told that the possibility of sacking head coach Potter has not even been discussed ahead of Sunday’s game against Crystal Palace, but it is understood Chelsea will consider a squad clear-out if results and performances do not dramatically improve.

#CFC

Zadnji dio me posebno raduje. Nadam se da ce uspjeti u tome. Konacno se promijenila ploča.

• Popularna objava
17 hours ago, Whisper said:

Neko resenje bi bilo niza osnovna plata, a bogati bonusi za poziciju na tabeli, odnosno ulazak u evropska takmicenja.

Individualno golmanu i odbrani za neprimljene golove, veznom redu i napadu za postignute. Slobodan dan za svaku pobedu 3+ razlike ili za bilo kakvu protiv top6 ekipe, za meceve u svim takmicenjima.

Neko me spijunira :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.