9. novembar 2015.10 god. comment_240890 NIsam reko da si Murinjoholičar nego da na neke druge stvari u vezi sa klubom posmatraš /postupaš sa istim žarom,tvrdoglavošću i neobjektivnošću koja može da se izjednači sa onom koja krasi podanike dotičnog . Obrnuto-proporcijalno ajd što ganjaš Murinjo nego i tražiš dlaku u jajetu klubu pri svakom aktu,primer ovo gore navedeno za igrača Sevilje Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240891 Ajde ovo za Konopljanku nek bude i preterano, ali za sve sto ne valja ganjacu ih sve dok Relo ima za hosting. Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240892 Prije bih rekao da su neki drugi takvi nego Whisper ( osim kad je Bane u pitanju ) Ok, shvatam da su iznervirani losim igrama, ponasanjem Murinja na press-u, sa tretiranjem mladih igraca i mnogo cega drugog. Medjutim, i pretjeruju u mnogo cemu. Evo samo jedan primjer "traženja dlake u jajetu". Uzet cu prodaju KDB i Mate. Znaci velicali su te odluke Murinja, govorili su kako nam i ne trebaju pickice koje nece trcati, truditi se i tako dalje... Odjednom ti isti počeli su kačiti statistike navedenih igraca kao " vjerodostojan " dokaz Murinjove greske.?!!! :-/ Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240920 Prije bih rekao da su neki drugi takvi nego Whisper ( osim kad je Bane u pitanju ) Ok, shvatam da su iznervirani losim igrama, ponasanjem Murinja na press-u, sa tretiranjem mladih igraca i mnogo cega drugog. Medjutim, i pretjeruju u mnogo cemu. Evo samo jedan primjer "traženja dlake u jajetu". Uzet cu prodaju KDB i Mate. Znaci velicali su te odluke Murinja, govorili su kako nam i ne trebaju pickice koje nece trcati, truditi se i tako dalje... Odjednom ti isti počeli su kačiti statistike navedenih igraca kao " vjerodostojan " dokaz Murinjove greske.?!!! :-/ To ne treba prikačati svima.Od starta sam smatrao da je greška prodaja obojice ali bio sam izvrijeđan na fb stranici sa neosnovanim glupostima i govorom da bi ja trebao biti trener umjesto Mourinha da ne znam ništa o fudbalu itd.. X_X Sada ti isti likovi seru po njemu jer ih je prodao..Upravu si znaju navijači biti dvolični.Svaki potez njegov po pitanju tih transfera bi mu i oprostio da su rezultati iole pristojni.Realno,znam da kao navijač trebam imati očekivanja da deremo sve redom ali to nije moguće sa pogrešnom transfer politikom ovog ljeta i očekivao sa da odbrana pukne kao tikva jer ni za jednog igrača u odbrani nemamo sekundarno rješenje i za očekivati je ovo sve,pogledaj ostale ekipe..Mi smo jedini koji nemamo kvalitetne alternative u odbrani.Ne treba biti previše pametan da se zaključi ko je za to odgovoran.. Prijavi
19. novembar 2015.10 god. comment_241861 https://twitter.com/PA_dugout/status/667235900397481985 Uzivaju u nasoj patnji :) Prijavi
23. novembar 2015.10 god. comment_242266 prigodna muzika uz sliku https://www.youtube.com/watch?v=p9OBf8f55tU&feature=youtu.be&t=13 Prijavi
27. novembar 2015.10 god. comment_242575 jos jedna stvar mi smo prosle sezone zabijali gol u prvim minutama pa se povukli i zabili priko kontri ili se obranili sada smo swanseu soutu i liveru zabili pa su nas preokrenili ka picke Prijavi
28. novembar 2015.10 god. comment_242634 Razmišljao sam malo o CFC-u i shvatio da u ovom klubu i njegovim igrama neću uživati dok Mourinho ne ode iz njega. Pa kad god to bude. Prijavi
28. novembar 2015.10 god. comment_242645 Razmišljao sam malo o CFC-u i shvatio da u ovom klubu i njegovim igrama neću uživati dok Mourinho ne ode iz njega. Pa kad god to bude. Na kraju ces doci u situaciju da ces birati izmedju da predjes da navijas za Liverpul ili da navijas za Murinja, jer on ce toliko dugo ostati. Mourinho is love, Mourinho is life! Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242833 Na kraju ces doci u situaciju da ces birati izmedju da predjes da navijas za Liverpul ili da navijas za Murinja, jer on ce toliko dugo ostati. Mourinho is love, Mourinho is life! And 15 milion pounds per year.... Prijavi
1. decembar 2015.10 god. comment_242918 Monotono, izlapljeno, rekao bih. Katastrofalan početak sezone, neprimamljivi dio tabele, nestvarno zvuči. Urota kontra Mourinha, na prvi pogled, vrlo loše partije, situacija alarmantna. Psihološki pad prisutan, jasno vidljivo, neophodan urgentni povratak. Nakon niza loših rezultata, konačno uvezanih 3 meča bez poraza, bez opuštanja, mada polahko vraćanje na stari kolosijek. Prijavi
1. decembar 2015.10 god. comment_242925 Murinjo. Jedan jedini specijalni. Nema boljeg za Chelsea. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243139 Kakav top 4 to je nemoguce. Borba za top 17 je realnija. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243145 Kakav promašaj je bio da smo ispustili priliku pokušati dovesti Kloppa, da smo makar probali pa nas odbije shvatio bih. Ali.. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243152 A mozemo izgubiti i Carla, navodno United hoce da sutne Gala i da ga nasledi Carlo, e ako ae to desi i ode Pep u City kao sto se prica, a nama ostane specijalni, najebali smo. Prijavi
6. decembar 2015.10 god. comment_243226 A mozemo izgubiti i Carla, navodno United hoce da sutne Gala i da ga nasledi Carlo, e ako ae to desi i ode Pep u City kao sto se prica, a nama ostane specijalni, najebali smo. Stize Simeone nemoj da brines. Prijavi
6. decembar 2015.10 god. comment_243228 Stize Simeone nemoj da brines. Kuku. Ali bolje vrabac u ruci, nego falus do krajnika... Prijavi
6. decembar 2015.10 god. comment_243236 Simeone jeste slican Mourinhu ali on ucini od igraca zivotinju koja se bori za sve tako da ne bi skodilo da dođe u slucaju otkaza Mourinhu. I ako pogledamo Atletico, oni igraju napadacki. U zadnjoj utakmici s Realom su bili bolji iako Real nije vise sto je bio, vise se brani s Benitezom i upravo zbog toga su i slabij. I najbolje kod Simeonea je sto rotira ekipu, ako vidi da nekom ne ide mijenja ga. Mislim da ce se sve znati u srijedu navecer nakon utakmice s Portom. Sjecate se da je i Di Matteo dobio otkaz nakon utakmice u Ligi prvaka. Prijavi
6. decembar 2015.10 god. comment_243237 Pa svake sedmice slusam kako je sledeca utakmica presudna, pu jebo vam ja mater a i on koji vas je tako sjebo da mu ni otkaz ne mozete dati, pa da li vi znate kako funkcionise tabela? Kako sledece godine necemo igrati LP, a ni LE, kako nece nijedan igrac htjeti da potpise za nas, kako nijedan normalan trener nece htjeti da nas vodi bez da ga obaspemo zlatom? Sve i nekako trpim, ali ovako nonsalantnu upravu tesko, vidi li iko ovdje da ovo ne ide? Ne bi mi bilo krivo ni u pola da vidim da se neko buni, da trazi promjene, a ne ovako, propadamo, ne moze nas Bog dici, a svi cute, niko nista ne govori, ovaj mamlaz latinski prica kako smo pokradeni, a izgubili smo na po Stamforda od fenjerasa mrtvog. Nije ovo mala kriza, ovo je kriza koja ce se osjecati 5 sezona dok se ne vratimo na kolosijek, a ako pustimo da ovako ide i molimo se da ce stati samo od sebe mozemo ocekivati da smo ga fino najebali. Ne interesuje mi ni trener, ni igrac, niko me ziv ne interesuje vise od Chelseaja, zato vas sve treba i rastjerati. Ovaj klub je imao kriza i prije, ali nikad nije bio bez karaktera, nikad nije bio bez duse i bez neke hemije koja je obilovala izmedju igraca, uprave i navijaca, sada od toga nema nista, nista se ne slaze, svi na svoju stranu, a klub ne da stagnira vec tone i tonuce jos mnogo dok se neko ne pobuni. Plus ovi navijaci koji su lizali muda Murinju dok god nije doslo do ovoga, kao vjeruju u njega, ma vjerujute i idite sa njim, ko vas jebe. Sada kada su i oni svjesni da je ovome kraj i da nema vise izlaza bez velikih zrtvi, ne mogu da progutaju svoje rijeci pa i dalje brane covjeka, koji ne moze vise ni sam sebe da odbrani. I kao da gledam, dobice jos jednu mrtvu sansu i nekako ce na guzove uzeti Porto, pa ce onda opet izgubiti u PL dva-tri meca, pa ce onda opet imati posljednju sansu da se izvuce i tako u krug, a vrijeme ide, mi sve gori i gori, nema ispravki gresaka, nema vracanja vremena, sezona je propala, a tim pretrpio veliku stetu, tada nece vise ni Murinjo nece biti problem, imacemo ih sleper. Sleper triput veci od ovoga. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.