18. decembar 2015.10 god. comment_244371 Tata Romane, preuzmi nas ti! PS ovi advokati izranjaju non-stop, mislio sam da smo se rijesili nekih Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244376 Zamisli Roman preuzme menadžersku poziciju i osvojimo s njim Ligu prvaka. Pa koji bi to cirkus bio majko moja hahahahahaha. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244380 Na forumu bas ne smijes imati drugacije misljenje, odmah te prozovu necijim advokatom. Pustite ljude neka slobodno iznose svoja misljenja ili nek Relo uvede diktaturu a mi cemo na svaku njegovu odgovarati potvrdno. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244393 Nisam znao gdje da stavim pa evo ovdje. Pazite naseg Nigatela :D Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244428 Zoumita ga je baš volio. To se vidjelo u svakoj njegovoj izjavi, a i razumljivo je, napravio je od njega ono što je u Realu od Varanea. Mislim da je svakako najviše potresen veliki kapetan JT. Nažalost njegovim odlaskom, koji će vjerojatno biti uskoro, izgubit ćemo veliki dio prošlosti i one strašne ekipe i dobiti novo lice. Šteta, uh jebote kako su polako odlazili Didier, Frank, Petr, a JT se još ne da iako kraj je blizu :(( Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244449 http://www.msn.com/en-gb/sport/premier-league/revealed-the-inside-story-of-how-the-axe-fell-on-jose-mourinho-at-chelsea/ar-BBnFY3C?ocid=spartandhp Solidan Älanak o razlozima krize, naravno i dalje ima dosta nagaÄ‘anja. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244499 Gledam raspored sad. Sljedeću nam dolazi Watford na Bridge, na Boxing Day. OdliÄna prilika za Guusa taman da dotad se malo upozna s ekipom i malo utegne neke stvari u igri. Nakon toga već za 2 dana idemo na Old Trafford. Po meni, to će biti ogromna utakmica za nas. United je isto u kanalu i ako odemo tamo i pobijedimo biće to veliki vjetar u leÄ‘a ekipi. Poslije toga nimalo lagano gostovanje Palaceu, pa onda dvije domaće utakmice protiv WBA i Evertona. Ako bismo uvezali ove pobjede onda je sve moguće do kraja. COME ON CHELSEA! Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244508 Posto je trener dobio otkaz ocekujem da igraci u narednim utakmicama leprsaju. To je ono sto ocekujen jer valjda je trener bio krivac za sve rezultate. Vidjet cemo. Neko ce se pokazati krivim. Ili ce se Murinjove rijeci, da je prosle sezone od igraca izvukao maksimum obistiniti, a ove sezone igraju neobjasnjivo lose ili ce se ispostaviti da je Murinjo bio taj krivac losih igara. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Eto zalepršaše danas. Uvjeri li se bar malo? Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244537 Naravno da ne možemo odmah savrÅ¡eno igrati. Novi trener će morati uvesti neki sistem igre, neÅ¡to Å¡to najbolji manager na svijetu nije uspio u dvije i pol godine. Ali u svakom sluÄaju oÄekuje se poboljÅ¡anje igre već u sljedećim utakmicama. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244542 Sve to stoji CTB. Moj osobni razlog zaÅ¡to sam htio da Mourinha smjene nije vala ni ponaÅ¡anje prema Evi, ni ovo laprdanje o igraÄima niti njegove izmjene niti iÅ¡ta niti loÅ¡i rezultati ove sezone. Jedino Å¡to sam htio je da ga smjene je Å¡to sam dovoljno u ove dvije godine vidio da on nije trener za Chelseaja jer 1. Ne zna stvoriti sistem igre, 2. Boli ga briga za akademiju u koju se ulaže drama i koja važi za jednu od najjaÄih u Europi (osvojena Liga prvaka za mlade). Samo zato. I da su rezultati puno bolji ove sezone, opet bih htio njegovu smjenu, jer o tome razmiÅ¡ljam već dugo vremena, barem godinu dana. Kada vidiÅ¡ da nije sposoban stvoriti to Å¡to se od njega traži onda je vrijeme za rastanak koliko god ti drago bio. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_244973 Ono sto je dobro koliko naglasavaju ostrvski mediji Loftus Cik bi trebao da dobije minutazu kod Hidinga isto vazi i za Radomela... Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_244988 Samo da nas vrati na pobjednicke staze pa kako god i da igracima vrati samopouzdanje.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245863 Razlog zasto se mi dovodimo u krizu je zato sto klub sporo reagira. Opcenito sporo. Tako je vec nekoliko godina. Promjene koje su se trebale desiti u igrackom kadru u ljetnom prijelaznom roku 2015te godine (prodaja Brazilaca, Mikela, dovodjenje adekvatnih pojacanja) se nisu desile. A svi znamo da ce se morati desiti. Propusteno je ljeto 2015te da se povuku pravi potezi. To znaci da ce se te stvari morati desiti u ljeto 2016te. Sporost povlacenja poteza nam nije donijela nista dobro. Nije donijela ni ustede ni prednost. Cak sta vise izgubili smo sezonu, izgubili smo Ligu prvaka, sve trofeje. Zasto? Zato sto je Upravi bilo mrsko kupovati 2015te pa ce to morati obavit 2016te. Do tada smo izgubili vrijeme trofeje novac. Samo zbog lijenosti. I cesto pokazujemo tu sporost. Ona nas dovodi uvijek do krize. Sporost smo pokazali oko prodaje Torresa, oko otkaza Mourinhu. Sve se nekako kasno desi. Prijavi
31. decembar 2015.10 god. comment_245875 Zato sto Uprava ne vidi neke stvari pravovremeno. Ja bih im preporucio da pocnu citati nas forum. :DGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246152 Nazire se kraj lošem periodu, ali mi se ne sviđa to što je jedina promena u timu igranje Mikela. Da ne shvatite pogrešno nemam ništa protiv, štaviše poštujem Obija ali ne mogu da podnesem Loftusa i Kenedija na klupi, moraju da dobiju šansu! Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246158 Prva utakmica u 2015 je donela naznake da cemo upasti u najvecu krizu koju pamti Chelsea u novijoj istoriji. Tacno godinu dana nakon tog dogadjaja prva utakmica u 2016 godini donosi naznake da iz te krize izlazimo polako. Kakva koincidencija. Tacno godinu dana je proslo od pocetka ponora i pakla u vezi igre do danasnjeg dana gde nam se vratio osmeh na lice nakon gledanja utakmice. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246162 Jbte grena napravi pravu baladu ove nase krize :D Uzivao sam citajuci i kako se blizio kraj sve me veci optimizam hvatao :D Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246167 I mene dok sam pisao, ali i dok sam gledao danasnju utakmicu :D Nekako gledas Chelsea kakav treba da bude, a ne onaj kakav je nazalost bio godinu dana tacno, bezidejan, trom, spor sa bodovima izvucenim na srecu. Danas sam video borbu za lopte, presing, klizeci na protivnickoj polovini, zelju i to me napunilo optimizmom da mozemo ipak nesto da uradimo u ovoj sezoni, da nece biti totalno propala. Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246199 Izgleda da malim korakom polako izlazimo iz krize i pocinjemo bolje da igramo. Uz to nama su i dalje 3 glavna igraca od prosle sezone, Matic, Fabregas i Azar, potpuno van forme. Ocekujem da se uskoro Matic i Azar vrate u pravu formu jer sa njima smo duplo jaca ekipa, od Fabregasa nista ne ocekujem jer me toliko nervira ove sezone da ne mogu da ga gledam a ne da ocekujem da nas izvlaci iz krize. Prijavi
10. januar 2016.10 god. comment_246546 Å teta za onu utakmicu i promaÅ¡eni penal Oscara protiv Watforda, retrospektivno da smo tu uzeli 3 boda bila bi ovo priliÄno lijepa serija poslije odlaska Mourinha. Prijavi
10. januar 2016.10 god. comment_246549 Ili to ili onaj zicer Matića, da je makar nešto od to dvoje završilo u mreži bio bi to neki niz finih rezultata, ovako prosjek... Prijavi
1. novembar 2017.8 god. comment_276090 Tema je otvorena posle ovog poraza, da Vas ne jurim po 3-4 teme, možete ovde da piÅ¡ete "budući trener" ostaje i dalje zakljuÄana Prijavi
1. novembar 2017.8 god. comment_276091 Kakva crna kriza, ovo je realnost u skladu sa poslovanjem i ambicijama kluba. Top 6 nije kriza. Zemlje u Africi su u krizi xexe. Å alu na stranu, suludo je paniÄiti sad. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.