20. februar 2023.3 god. comment_340956 Otkaz treba dobit dok nije Dortmund nam dosao. Imat neku nadu da se uzme LP Ako zu ispadnemo, sezona je gotova Prijavi
20. februar 2023.3 god. comment_340960 Sta se ovo desava sa nasim igracima? Ovo je nezapamcen slucaj u fudbalu ja mislim. Prijavi
20. februar 2023.3 god. comment_340962 hahaha pa kakvi su ovo igrači kod nas? Sve šupak do šupka. Tačno mi se počinje gaditi ovaj klub. Prijavi
20. februar 2023.3 god. comment_340963 Pa znaci da nije problem u treneru nego u igracima. Ista prica svake godine. Tu bi trebao Boeli da uleti i da ocita bukvicu. Posao je posao i nema tu svidjati se ili ne. Prijavi
20. februar 2023.3 god. comment_340964 Ne treba tu boehly. Potter ih treba sam odstranit. Dobio je dovoljno pojacanja da ih moze odstranit. Siguran sam da nisu u pitanju pojacanja jer nema logike da oni nest serendaju a jucer dosli To samo mogu bit u pitanju ziyech, kova, mount i pulisic A hvala bogu doveo je sebi igrace da ih moze zamjenit. E sad sta on radi ne znam Prijavi
20. februar 2023.3 god. comment_340973 56 minutes ago, soxx said: Ne treba tu boehly. Potter ih treba sam odstranit. Dobio je dovoljno pojacanja da ih moze odstranit. Siguran sam da nisu u pitanju pojacanja jer nema logike da oni nest serendaju a jucer dosli To samo mogu bit u pitanju ziyech, kova, mount i pulisic A hvala bogu doveo je sebi igrace da ih moze zamjenit. E sad sta on radi ne znam Trener moze da odstrani igraca samo ako ima bezrezervnu podrsku uprave. A posto su kod nas pobunjenici ovi koje zelimo da prodamo ili im produzimo ugovore onda od odstranjivanja nema nista. Ako ih bacis na tribine ima da im se digne ko Bakajkoku, nece hteti ni da igraju, niti da odu negde za manje para, samo ce nastaviti da unose nemir medju ekipu. Valjda cemo se na leto resiti bar vecine, s Mauntom kao predvodnikom. Prijavi
21. februar 2023.3 god. comment_340983 Svaki put igraci krivi. Pola ih prekjucer doslo u klub ali oni sabotiraju. Prijavi
21. februar 2023.3 god. comment_340985 35 minutes ago, Wisey said: Svaki put igraci krivi. Pola ih prekjucer doslo u klub ali oni sabotiraju. Nekad jednostavno moras prihvatiti istinu Prijavi
21. februar 2023.3 god. comment_341003 Mene ove povrede brinu više, od ničega se povrijede, nikako da se oporave, koji je to kurac ? Ne znam koji je tweet na @apeiron -ovom postu ali sudeći po komentarima očigledno neka pobuna u svlačionici Prijavi
22. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_341034 Šta reći za odluku o 2 slobodna dana? Ja igrao ligu mladih SBK u košarci, bili pioniri, izgubiš za vikend sutradan te ubiju na kondicionom treningu. Ovi igraju za drugi najvrijedniji tim u Engleskoj, multimilioneri, izgube od zadnjeg na tabeli i idu malo 2 dana na piknik. Prijavi
22. februar 2023.3 god. comment_341035 50 minutes ago, Adi said: Šta reći za odluku o 2 slobodna dana? Ja igrao ligu mladih SBK u košarci, bili pioniri, izgubiš za vikend sutradan te ubiju na kondicionom treningu. Ovi igraju za drugi najvrijedniji tim u Engleskoj, multimilioneri, izgube od zadnjeg na tabeli i idu malo 2 dana na piknik. Trebalo im je jos uplatiti 2 noci polupansion u Krapinskim toplicama, jadnici. Prijavi
24. februar 2023.3 god. comment_341097 On 2/22/2023 at 1:10 PM, Wisey said: Trebalo im je jos uplatiti 2 noci polupansion u Krapinskim toplicama, jadnici. To oni nama da uplate, jer gubimo zivce na njih. Prijavi
26. februar 2023.3 god. comment_341259 Neka dovedu Lamparda i Terrya privremeno ako ništa, nerealno je ljudi kako smo loši Prijavi
26. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_341264 31 minutes ago, Kun Aguer0 said: Neka dovedu Lamparda i Terrya privremeno ako ništa, nerealno je ljudi kako smo loši Lampard je već jednom dobio otkaz i ne treba mu još jedan. Zbog toga ne bi bio autoritet ali Terry možda bi. Ako ništa igrali bi zbog svojih supruga ili bi u protivnom bile jebane. Prijavi
26. februar 2023.3 god. comment_341268 39 minutes ago, Das ist Walter said: Lampard je već jednom dobio otkaz i ne treba mu još jedan. Zbog toga ne bi bio autoritet ali Terry možda bi. Ako ništa igrali bi zbog svojih supruga ili bi u protivnom bile jebane. Welcome back 😀 Prijavi
26. februar 2023.3 god. comment_341269 Ma terrya do kraja sezone a na ljeto uganjat flicka il nek vide sta se moze uganjat Prijavi
26. februar 2023.3 god. comment_341280 Moja zelja je Marcelo Bielsa, ali kamo srece. Mada pored njega volio bih vidjeti i Zidanea. Mislim da bi on mogao nositi fino ovu ekipu. Al kakvo je stanje i Big Sam bi nam unio osvjezenje u ekipu. Prijavi
26. februar 2023.3 god. comment_341282 Pioli iz Milana, on je celav, sto manje kose to bolji trener. Pogledajte Ten Haaga, Zidana, Guardiolu, Contea (presadjena kosa), Tuchela, itd. Spaletti sumnjam da ce igde Tu je naravno i Allegri Sa Italijanskim trenerima je uvek bilo uspesno Prijavi
26. februar 2023.3 god. comment_341283 Ili naravno lepo dovedes starkg dobrog Ranijerija da ti napravi proces Prijavi
27. februar 2023.3 god. comment_341311 Kakvi su to pokemon kandidati šta je to.. I meni se čini da će Pochettino biti taj neko koga ćemo na kraju priželjkivat. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.