Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Krizni period kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 67 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sve dok se u ovom klubu ne počne birati sastav i raspoređivati minutaža po zaslugama nećemo postati ono što želimo da budemo. Prezime na dresu ne smije biti bitnije od trenutne forme. Godine također n

• Zasluzeno nema sta. Mislim da ce ponedjeljak iskorisititi za neki team building za podizanje atmosfere, odlazak u pozoriste ili na neku operu ce ih duhovno pripremiti za nastavak sezone. Steta st

• Das ist Walter
    Das ist Walter

Lampard je već jednom dobio otkaz i ne treba mu još jedan. Zbog toga ne bi bio autoritet ali Terry možda bi. Ako ništa igrali bi zbog svojih supruga ili bi u protivnom bile jebane.

Objavljene slike

Clearlake je tezak nekih 70ak milijardi, Boehly i Eghbali su milijarderi. O fudbalu malo znaju, to je sigurno, ali kako da upravljaju novcem znaju vrlo dobro. 

Boehly je jos u pocetku rekao da ce klub poslovati u okvirima FFPa, a kovid olaksice prestaju da vaze od pocetka nove sezone ja mislim. 

Ono sto zelim da kazem je da su oni gotovo sigurno napravili finansijsku konstrukciju i da tacno znaju koliko jos smeju da potrose da se to ne bi odrazilo na finansijsku stabilnost kluba u buducnosti. 

Enzo i Leao jesu dostupni, ali pod uslovima klje diktiraju njihovi klubovi. 

Za Enza su iz Benfike trazili otkupnu klauzulu placenu u celosti. Za Leaoa se zna da bi ga Milan sada dao za 120+ miliona, pod svojim uslovima.

Nkunku je kupljen na rate prakticno, slicno ce biti i sa Mudrykom.  Sad sto se nama imena ne svidjaju, i sto objektivno postoje i druge pozicije za resavati o tome cemo diskutovati na kraju sezone.

Finansijski aspekt svega ovoga razumem i podrzavam, jer niko ne sme da ucenjuje klub oko visine transfera, koji god igrac da je u pitanju. 

Mudri je sirov ko bukovina u prolece, al je strasan talenat, ubojito ofanzivno krilo, sa izuzetnom igrom 1 na 1.

Takve zelimo i takve trebamo dovoditi. 

Pozelimo mu srecu i nadajmo se najboljem. 

• 1 mjesec kasnije...
38 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Najgora stvar je, nebitno da li će Potter dobiti otkaz sad ili na kraju sezone, koga dovesti ??? Bukvalno nema niko na koga bi se mogao osloniti da će igrati lijep fudbal i da ima dovoljno znanja

Hansi Flick

Mislim da mu ne bi bilo tesko ostavit repku a i para vrti gdje burgija nece

Zidane mi se isto svidja jer je poznat kao trener i fudbaler. Ima autoritet al nije ja mislim neki talticar. A nasim treba neko da majku pojebe 

A sto se mene tice moze i tuchel

Nagelsmann se s Bayernom muci po njemackoj ligi. 

Flick je imao dobar uspjeh s Bayernom, ali nista drugo osim toga nema. Bio bi rizik, mada vjerujem da nije los trener. 

Zidane ide samo na siguricu, sumnjam da ce htjeti jedan ovakav tim preuzeti.

Spaletti je meni dobar izbor. Dobar takticar, a ne igra defanzivu. Od Napolia je masinu napravio koja ozbiljno dere. Mnogo bolji trener nego recimo Pusac kojeg su dizali u nebesa za mnogo manji uspjeh od ovog sto Spaletti radi i sto je dosad radio.

Tu je i Pocchetino koji je bez posla trenutno. Radio je fantastican posao u Spudsima, a u Parizu jedan od mnogih koji nije uspio.

John Terry mora isto doci u obzir, covjek s autoritetom sigurno i neko ko bi nametnuo disciplinu, usadio novim igracima odnos prema klubu. Pitanje je koliko mu je trenersko znanje.

Samo ne Mourinho, Simeone ili neko takav.

Najvece pojacanje bi bilo da trenera ne bira kaubojac. Poter je izabran bez bilo kakve ozbiljne analize. Ako je i bilo bilo je na nivou staristike. 

Ma ništa Mourinho, Simeone i takva klapa. Oni su svoje isprdili. Ali moraš imati neku glavušu na klupi da ima autoritet, da ima muda.

Potter je izgubio svako povjerenje, svakog mogućeg navijača osim diabla. Toliko je zaglibio da ne vidim način na koji se može iščupati, da stvar bude gora iskreno, ali iskreno se plašim da možemo još dublje pasti. Nije on za ovog nivoa fudbala, preveliki je pritisak i jednostavno ga je progutalo okruženje. 

Ali ostaje on ipak do kraja, siguran sam. Pogotovo kad sam vidio onu odštetu u slučaju otkaza.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.