Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Krizni period kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 67 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sve dok se u ovom klubu ne počne birati sastav i raspoređivati minutaža po zaslugama nećemo postati ono što želimo da budemo. Prezime na dresu ne smije biti bitnije od trenutne forme. Godine također n

• Zasluzeno nema sta. Mislim da ce ponedjeljak iskorisititi za neki team building za podizanje atmosfere, odlazak u pozoriste ili na neku operu ce ih duhovno pripremiti za nastavak sezone. Steta st

• Das ist Walter
    Das ist Walter

Lampard je već jednom dobio otkaz i ne treba mu još jedan. Zbog toga ne bi bio autoritet ali Terry možda bi. Ako ništa igrali bi zbog svojih supruga ili bi u protivnom bile jebane.

Objavljene slike

Majke mi uopste mi nije problem poraz tj. rezultat. Krivo mi je samo zbog igre. Zadnji tim, najlosiji tim sa pomocnikom te nadigrao u potpunosti. U prvom poluvremenu nismo mogli do lopte doci, ljudi su nam na Bridzu sakrili loptu. Ako to nije sramota ubijte me ali ja onda nemam pojma o fudbalu.

Postoje stvari koje se ne smiju tolerisati a to je jucerasnja partija. Sto kaze King, da mi je tata trener Chelsea dao bih mu otkaz nakon jucerasnje partije, a ne neki Potter.

Strasno je zaista na sta smo spali, mislim da ni sa Benitezom nismo bili ovako losi. Uopste ne mrzim Pottera, lik je stvarno ok, ali ne zna svoj posao dovoljno dobro i nije dorastao jednom ovakvom klubu.

Moramo mu sto prije dati otkaz, dovesti novog trenera kojem ce ova sezona posluziti da malo upozna ekipu i pokusa do kraja sezone nametnuti neku svoju igru i zamisao i kako bi iduce sezone vec bili spremni i u predsezoni fokusirati se vise na fizicku spremu i od prvog kola uci spremni. Idealna prilika je da Potteru sad daju otkaz upravo zbog novog trenera kojem bi ostatak sezone posluzio za prethodno opisano.

Slažem sa @hamco  , a jedna stvar više mi bode oči, a to su izjave nakon mečeva. Šta kaže juče, prvo poluvrijeme loše, a u drugom smo bili dobri i zaslužili gol. Ne možeš vala voditi Chelsea i ovo izjaviti u kojoj god situaciji ili transiciji se nalazio, pogotovo kad je u pitanju Southampton, zadnji tim na tabeli, na domaćem terenu.

Izjave su u skladu renomea trenera kojem je maksimum Brighton and Hove Albion. Nebitan klub s nebitnim trenerom gdje nikog nije briga za njegove izjave. Jedina ambicija je opstati u Premiershipu, a sve ostalo je bonus. 
Vlasnici su htjeli najbolje, ali sad treba biti covjek i progutati knedlu, priznati svoju gresku. 

Zaista mislim da bi bilo od najvece koristi da izgubimo od Tottenhema i Dortmunda i ako ikako moze da nas ponize ljudi, da nas nabiju rezultatski i igrom. Samo u takvim razmjerama mislim da ce Boehly i Eghbali reagovati. Nije njima cilj svakako gnjev navijaca a primjetili smo svi da su ljudi aktivni na twitteru i prate reakcije navijaca.

Koliko god tesko bilo navijati protiv svog kluba, u cilju veceg dobra zelim da nas Tottenhem i Borusija nabuse do kraja. Teska srca to pisem ali zaista, ali ako i samo ako ce to slijediti otkazu Pottera, onda to zelim od srca.

7 minutes ago, hamco said:

Zaista mislim da bi bilo od najvece koristi da izgubimo od Tottenhema i Dortmunda i ako ikako moze da nas ponize ljudi, da nas nabiju rezultatski i igrom. Samo u takvim razmjerama mislim da ce Boehly i Eghbali reagovati. Nije njima cilj svakako gnjev navijaca a primjetili smo svi da su ljudi aktivni na twitteru i prate reakcije navijaca.

Koliko god tesko bilo navijati protiv svog kluba, u cilju veceg dobra zelim da nas Tottenhem i Borusija nabuse do kraja. Teska srca to pisem ali zaista, ali ako i samo ako ce to slijediti otkazu Pottera, onda to zelim od srca.

Promena trenera sada ima smisla jedino ako bi se gadjalo neko jace, dokazanije ime, sa vecim autoritetom nad igracima i drugacijeg mentalnog sklopa od Pottera. Sve drugo je osudjeno na propast. 

Od takvih imena istice se jedino Zidan, ali mislim da ce on opet u Real na kraju sezone, jer su ga Francuzi ispalili. Taj kad im se najebe svega po spisku trcali bi ko navijeni. 

Poketino i Enrique takodje ulaze u razmatranje, ali takodje to nisu treneri koji bi morali da se malko sacekaju, da nameste sve kockice. 

postalo je svejedno ko ce doci jer nikad necemo doziviti atraktivan fudbal u celziju. a posebno neki stabilan period gdje nece biti ogromon pada forme i otkaza trenera.

mogu sad dovesti i laurent blanca meni svejedno.

Ja bih nametnuo takav "pobjednički" stav ekipi da bih pri vodstvu od 1:0 tjerao svoju ekipu da više žuri nego protivnik i da se poslije svakog gola ide po loptu u mrežu i šalje poruka "idemo po još" i nema slaviti bod. Potteru je bod protiv Foresta prihvatljiv. Ali ja mogu biti trener samo na igrici.

Spominjete razna rješenja. Ancelottija sigurno ne možemo dobiti, Spaletti sigurno neće doći usred potencijalno historijske sezone, a ne vjerujem da bi Zidane pristao da dođe u ovakvo rasulo. Od slobodnih trenera jedina ozbiljnija imena su Enrique i Pochettino, te naš favorit Bielsa. Opcija je uvijek i uzeti nekom trenera, npr. Benfici ili Frankfurtu, ali to su opet treneri bez iskustva u najvećim klubovima.

Spaletti- Staro i dobro poznato ime, iskusan i dokazan trener. Mislim da za njega ima šanse jedino nekad na ljeto, sad nikako, ovo mu je životna sezona u Napoliju, istorijska i mogla bi mu biti prva zapažena i velika titula (što mu je ujedno i minus)

Enrique- Meni lično nije simpatičan. Osvojio je sva sa barsom što se moglo ali tada je imao jednu od najjačih ekipa ikad, na svim ostalim mjestima je zakazao i nije uradio puno toga, također i njegov fudbal mi nije čemu-

Nagelsman- još zelen, kad ne može razbiti sve u Bundesu bolje da ne dolazi kod nas.

Zidane- Ne vjerujem da bi prešao kod nas i ne vjerujem da bi on mogao da napravi nešto. Ne izgleda mi kao trener koji može sve to da uštima iz korjena i da izvede i unaprjedi ovoliki broj igrača.

Poch- mrlja mu je PSG, očigledno se nije snašao, ne znam šta da mislim o njemu

4 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Spaletti- Staro i dobro poznato ime, iskusan i dokazan trener. Mislim da za njega ima šanse jedino nekad na ljeto, sad nikako, ovo mu je životna sezona u Napoliju, istorijska i mogla bi mu biti prva zapažena i velika titula (što mu je ujedno i minus)

Enrique- Meni lično nije simpatičan. Osvojio je sva sa barsom što se moglo ali tada je imao jednu od najjačih ekipa ikad, na svim ostalim mjestima je zakazao i nije uradio puno toga, također i njegov fudbal mi nije čemu-

Nagelsman- još zelen, kad ne može razbiti sve u Bundesu bolje da ne dolazi kod nas.

Zidane- Ne vjerujem da bi prešao kod nas i ne vjerujem da bi on mogao da napravi nešto. Ne izgleda mi kao trener koji može sve to da uštima iz korjena i da izvede i unaprjedi ovoliki broj igrača.

Poch- mrlja mu je PSG, očigledno se nije snašao, ne znam šta da mislim o njemu

U PSZ se niko ne snalazi. 

Eno opet imaju problema, zele da menjaju trenera.

Pa drugih kvalitetnih opcija i nema, i to je najveci problem trenutno. 

Da se stisnemo do kraja sezone pa ko ziv ko mrtav jebiga 

6 minutes ago, Whisper said:

U PSZ se niko ne snalazi. 

Eno opet imaju problema, zele da menjaju trenera.

Pa drugih kvalitetnih opcija i nema, i to je najveci problem trenutno. 

Da se stisnemo do kraja sezone pa ko ziv ko mrtav jebiga 

Ali opet od svih spomenutih Pochu bi provom dao šansu, ima iskustva u Premu, dobro su mu igrale ekipe. Dosta dobrih igrača je napravio također. Pored toga mislim da je željan posla i prilike. 

Dati mu šansu, jebo ovog jadnika

On mi nekako deluje da bi najbrze okrenuo igru. Bajern je pod njim bio odlican a cesto je delovao kao masina koja je kao sat. A verujem da bi nametnuo kriterijum gde bi se vrlo brzo rascistila situacija oko igraca videlo bi se ko je spreman za muski presing i musku agresiju.  A ovog naseg nesretnog Havertza ako i on ne uspe da izvuce on nek ide u cvajtu. 

Nema dovodjenja novog trenera dok se ne rijesimo olupine. Dosta mi je vala i vise vracanje pojedinaca u zivot ponovo, taman kad se otpisu.

Ne vidim koga bi mogo da vraca u zivot. Jedino Havertza, Kovu i Sterlinga ,Zakaria i Kulibali da se pokazu. Galagher ne verujem da bi se tu uklopio, Lukaku sigurno ne, Odoi takodje, Kukurelja onako takticki nepismen bi bio prodat verovatno., RLC ne verujem da bi imao kvalitet za njegove standarde

Prva stvar sto bi uradio jest da se vrati CHOsen s posudbe i u prvi tim direktno. Zar se nije Bayern najvise interesovao za Hudsona dok je on bio na klupi?

Ovo je samo sala, nemoj da mi neko shvata ozbiljno. Volio bih i ja Flicka, sto da ne.

• Popularna objava

Zasluzeno nema sta. Mislim da ce ponedjeljak iskorisititi za neki team building za podizanje atmosfere, odlazak u pozoriste ili na neku operu ce ih duhovno pripremiti za nastavak sezone.

Steta sto nema Bakayoka, vjerujem da bi njemu najvise godilo i da bi dobili extra pojacanje momentalno.

Trust the process.

Potter kao da namjerno sam sebe minira. Cuj 2 dana slobodno poslije onakve partije. Navijaci razocarani, ljuti, jos poslije ovog imaju svako pravo da ga prozivaju. Umjesto da ih upregnes da spartaju ta dva dana na 100% on im da dva dana slobodno. 

United izgubio protiv Brentforda 4:0. Sljedeci dan ih Ten Hag uništio na treningu. Od tada biljeze samo pozitivne stvari. Sto je neko napisao na njegovoj temi, covjek je uspio napraviti da cak i nova pojacanja izgledaju kao potpune neznalice.

Ja mu dajem jos utakmicu protiv Tottenhama. Samo pobjedu zelim, bilo kakvu, samo neka se pišu tri boda. Ne tražim nikakav atomski fudbal, pisljiva tri boda su dovoljna. Kažem to iz razloga jer želim da vidim kako ce reagovati nakon sto konacno dobiju nekoga, jer mislim da nam treba jedna pobjeda da skinemo taj teret sa leđa igracima.

Ako ne dobijemo, nabit' ga s noge na nogu, nikakav remi ne zelim, samo pobjeda dolazi u obzir.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.