8. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_337686 Bolje da se ugasio klub nego ovo, makar bi kraj bio koliko toliko dostojanstven sa titulom prvaka sveta i to je to. Prijavi
8. januar 2023.3 god. comment_337691 Kakav smo piš od ekipe sa nama ce snimiti parodiju. Ulozis 300+milki funti u tim koji je uzeo LS i dovedes ovu smejuriju od trenera i dobijes mentalno nezrelu osobu za vlasnika. Prijavi
8. januar 2023.3 god. comment_337692 Ma dobijamo Fulham u četvrtak i to će biti prekretnica u sezoni. Ne može gore od ovog. Prijavi
8. januar 2023.3 god. comment_337696 Tzv. Sunk Cost Fallacy. Kao oni nesrecnici sto su protracili ustedjevinu na digitalne slike majmuna i cuvaju ih i dalje nadajuci se da ce se isplatiti visestruko. Ulozio si mnogo, i umesto da preseces i dalje se rasipavas u nadi da ce se pocetna investicija isplatiti. Vec si se izblamirao na pocetku time sto si odradio prelazni rok sa jednim trenerom, nisi se slagao sa njim i umesto da odmah dovedes svog coveka, pa i ajde, ali ne, cekas da prodje prelazni rok i dovedes ovaj fikus. Ali covek gledao statistiku i excel sheet, video da je Brighton bio sesnaesti, ali po statistici i po broju ocekivanih golova bi bili deveti, pa je na osnovu toga zakljucio da su ovi ljudi spremni za vrh evropskog sokera. Nece biti veca sramota ako priznas da si ispao debil i preseces sad. Ok daj mu vremena, neka vodi i sledecu sezonu pocetak, pa kad i tad nista ne bude islo i kad ne bude bilo druge i kad moras da mu das otkaz bice opet prekasno, propasce ti i sledeca sezona. Nece Loncar kroz 10 meseci postati harizmaticni, razgovetni motivator i veliki strateg koji ce napraviti fudbalsku revoluciju svojim idejama. Prijavi
8. januar 2023.3 god. comment_337697 Jeste, ali trenutno nije problem samo Potter. Problem je kad krenemo od igraca, trenera, medicinskog osoblja, menadzmenta pa na kraju do vlasnika itd. U ovu ludnicu ko god da dodje nece se dobro provesti. Ovdje su potrebne ogromne promjene, a za veliki broj njih je prekasno jer su irevirzibilne. Prijavi
8. januar 2023.3 god. comment_337698 Nesto razmisljam, na koji nacin kazniti ovu vrecu govana od igraca, s da ne bude sa aspekta finansija. Pa neki kako igraju, zasluzuju da budu u rudniku na dubini od 400m. Slazem se da su igraci problem, ne znam sta da mislim. Deluje mi i da se Sinovac zestoko uskurcio, te se pitam bi li ga zadrzao, a da u buducnosti ne bude ovakav. Ja ga gotivim, ali je bas u kanalu. Samo James, Silva od 40 leta, Chilli sa stakom, omladinci i ove pridoslice tipa Badiashil, Fofana, pa i Kuku. Ove ostale ,,senatore" najbolje liferovati. Prijavi
9. januar 2023.3 god. comment_337716 Dok se Mendi bavi Kepinom platom, Maunt Sterlingovom nema nama napretka nikakvog. A takvih je slucajeva jos, samo se ne zna javno o tome. Prijavi
9. januar 2023.3 god. comment_337742 10 minutes ago, apeiron said: here we go again. Mason Mount, Kai Haverc, Thiago Silva( Silvina zena vodila navijanje dok se pevalo Tuhelu). Nagadjam, al potpisujem da su oni. Prijavi
9. januar 2023.3 god. comment_337746 Ako je to Silva, momentalno ga odstraniti iz ekipe za sva vremena. A za Havertza i Mounta ne moram ni govoriti. Isto. Prijavi
9. januar 2023.3 god. comment_337747 Citam danas i potencijalno Sterling lazirao povredu. Na skeniranju nisu vidjeli nikakvo ostecenje, pa ce sutra ponoviti. Haha pa jebo majku kakav smo olos natrpali u ovaj klub. Prijavi
9. januar 2023.3 god. comment_337748 Još kad je Tuchel odlazio govorio sam da je ovo jedna bljutava, hinjska grupa igrača i da svaki trener koji dođe, kad-tad će mu okrenuti leđa. Moja podrška ide 100% Potteru, na stranu rezultati i sve ostalo. Problem je u igračima. Kilavi su, uhljebili se, vide lakše je promijeniti trenera nego njih. Ovaj slučaj se vuče još od Lamparda, ali i ranije sigurno. Naravno ako je ovo istina, a sve mi ukazuje na to da jeste. Stalno neke zavrzlame, čim se malo neki igrač klupira (s razlogom) diže se buka. Klupiraš Pulisica ispliva mu stari na twitteru, dobije Tuchel otkaz eto ti one Silvine ženturače, saga Lukaku bolje da ne spominjem, a kad vidiš ko su mu bili najbliži u klubu (Ziyech, Kova) neke ti stvari budu jasne. Sve to treba potjerati iz kluba. Prijavi
9. januar 2023.3 god. comment_337750 Uuuu Pulisica i Zijeha sam zaboravio. Svejednoz ko god da je u pitanju, ako Uprava misli da ozbiljno podrzi trenera, sve pobunjenike na transfer listu i zabrana prilaska stadionu. Pa godinama unazad isti problemi. Prijavi
9. januar 2023.3 god. comment_337751 41 minutes ago, hamco said: Citam danas i potencijalno Sterling lazirao povredu. Na skeniranju nisu vidjeli nikakvo ostecenje, pa ce sutra ponoviti. Haha pa jebo majku kakav smo olos natrpali u ovaj klub. Ma u ovakvim situacijama uvek izbija samo ono najgore. Tako da ce tek ove stvari da se desavaju. Igraci su najmanje krivi. Sra mislis kakav bi olos bio neimar ili ronaldo. Pa Kante koji je uvek bio primer bi odreagovao. Kad se dovode igraci, ne dovode sepreko softvera nego na znanje. A to nismo imali niti sad imamo. Prijavi
9. januar 2023.3 god. comment_337754 Ziyech i Pulisic seru, jer znaju da ce otici na ljeto. Jebeno je sto su prvotimci povrijedjeni trenutno, pa moraju ta 2 bogalja igrati. Trenutno bih ja volio da vidim Felix, Havertz i Sterling do kraja sezone. Ispod njih Mount, Kovacic i Zakaria/Kante. Odbrana Chilly/kuki, Badiashile, Fofana, Reece. Samo da docekamo da nam se trojica iz odbrane oporave, a i u napadu nam treba Sterling nazad ako ne bude zadnja loza. Prijavi
9. januar 2023.3 god. comment_337756 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/tod-boli-kao-klinac-kad-se-zaigra-na-menadzeru-samo-sto-ne-moze-da-restartuje-celsijev-fijasko/440296 Odlican tekst. Pa ko zeli nek procita. Prijavi
9. januar 2023.3 god. comment_337757 Bukvalno ista prica svake sezone. Dok klub ne stane iza trenera kako treba pa i pod cijenu ne igranja u evropi, nece biti hajra. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337772 9 hours ago, diablo_bih said: Ziyech i Pulisic seru, jer znaju da ce otici na ljeto. Jebeno je sto su prvotimci povrijedjeni trenutno, pa moraju ta 2 bogalja igrati. Trenutno bih ja volio da vidim Felix, Havertz i Sterling do kraja sezone. Ispod njih Mount, Kovacic i Zakaria/Kante. Odbrana Chilly/kuki, Badiashile, Fofana, Reece. Samo da docekamo da nam se trojica iz odbrane oporave, a i u napadu nam treba Sterling nazad ako ne bude zadnja loza. Ja Havertza ne želim vidjeti ni na klupi. Radije nek ne igramo s napadačem ili nek igra Datro Fofana pa i Auba. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337775 Zivot nije pravedan. Jer kako igrac kao Havertz dodje uopste do nivoa seniorskog fudbala a kamoli Bundeslige ili Premierlige. Realno ovo sto on igra moze bilo koji igrac iz BiH lige, ali zaista moze. Traze se nekakvi izgovori pa mu se kao epitet stavlja to sto se "dobro krece", "moze igrati vise pozicija", "pametan igrac" i slicno. Fazon je sto ni u tome nije dobar, ali bukvalno je i u tome prosjecan. Ostale karakteristike sto bi trebale biti glavno oruzje igraca u ofanzivnom dijelu kao sto su šut, brzina, aginost, dribling, pas.. znaci 0, velika 0. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.