6. decembar 2015.10 god. comment_243241 Kako advokati vide Čelsi: Kako protivnički navijači vide Čelsi: Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243311 Simeoneov napadački stil igre sa samo 3 ili 4 gola više(do sada u sezoni) od ove naše taktičke veličine. Neka hvala. Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243315 Simeoneov napadački stil igre sa samo 3 ili 4 gola više(do sada u sezoni) od ove naše taktičke veličine. Neka hvala. Simeone iz Atletica izvlaci max. koji se moze izvuci.Sumnjam da bi Barselona, Real ili Bayern bili slabiji pod njegovim vodstvom ciji su igrači na svakoj poziciji bolji. Dobar primjer je dao Klopp.Na pitanje da li Liverpul moze osvojiti titulu, on je odgovorio da nije mađioničar. Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243319 https://m.youtube.com/watch?v=7zSgrvBsbVM Znači po tebi nije šteta i ako ispadnemo, samo nek je Mou tu? Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243323 Atletico sa ekipom koja je po imenima daleko slabija od Barce i Reala svake godine se bori za titulu,a za to je zasluzan SImeone. Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243343 Kada Mourinho dobije otkaz da se ja pitam forum bi očistio od advokata da mi normalni navijači možemo nastaviti dalje diskutirati. Ali ne pitam se tako da... :D Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243346 Atletico sa ekipom koja je po imenima daleko slabija od Barce i Reala svake godine se bori za titulu,a za to je zasluzan SImeone. Bore se, jer imaju pare i imaju igrace, rek'o bi covjek da ima poluigrace od 2 miliona umjesto igraca koji su kostali odreda svi 20+ mil Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243355 Znači po tebi nije šteta i ako ispadnemo, samo nek je Mou tu? Po cemu si to tako divno zakljucio molim te... Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243359 Po cemu si to tako divno zakljucio molim te... Po tome što kačiš klip o ispadanju Vasco da Game u Seriu B a zdušno braniš Mourinha. Zar nije logično? Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243361 Ko prvo ja podrzavam Mourinha ko trenera kluba kojeg volim, ne branim ga ko pojedinca kojeg idolizujem. Tesko je shvatit kad si slabunjav navijacKo drugo pogresno si zakljucio Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243362 Najviše volim ovako kad mi bunkerinjovac kaže da sam slab navijač,:D To mi je znak da razmišljam na pravi način. Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243363 Odakle ti pravo da me zoves bunkerinjovac?Ali kad skontam jebe mi se, bolje je cak i to nego bit slabunjavi glory hunter koji ce da uziva, gleda i navija za svoj klub tek kad krene nabolje i koji nadasve razumije ovu prelijepu/prelepu igruA hajde stas Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243383 Dzane nije problem sto nam ide lose. Problem je puuuuno dublje prirode od cinjenice da Mou od dolaska u klub nije uspio stvorit sustav igre (a od pocetka ove kalendarske godine nam je grozna), da non stop sere u medijima i ne preuzima odgovornost, da ne zna radit s mladim igracima (sjebaje trud akademije) itd itd. Volio bih da ti i tebi slicni napokon mozete shvatiti zasto Mou nema nasu podrsku te da to uopce nema veze sa losim rezultatima! Probajte shvatit. Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243385 Mene je strah da igraci ne odu u druge klubove a to ce se desiti ako ostanemo u sredini lige ili nize. A sezona ce proci, doci ce nova i tako ..Jedino sto nas nece biti u Ligi prvaka. Opet, igraci su, cini mi se uz Mourinha iako ne znam zasto, mozda jer ih bas ne ide, ne mogu realizovati ideje s treninga i sl. Culi ste izjavu Fergusona, valjda on zna. Ako su igraci uz Mourinha i ja sam pa sta bilo, bilo. Kako su do sada gubili, mogu poceti pobjeđivati, ne mora znaciti da cemo zavrsiti nize od top6. Prodajem Chelsea anthem jacket 2015/16 Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243391 Zouma je izjavio ovih dana da Mourinho ne ostavlja igrace u "sranju", i jos je jednom dao izjavu prije toga. Onda na ovim intervjuima sto se rade za ChelseaTV, svi koji su davali intervju su rekli da su uz Mourinha. Fabregas na FB stavio post u vezi spekulacija. Iako se ne cini tako, novinari to napuhaju. Izjava Courtoisa, juce ili danas: "We are still confident in the manager, we are one team and we are trying to get out of it with him." Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243400 Ove izjave podrske treneru su relevantne kao i reklame :D Dajte nemojte me handrit Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243409 SAF jos jedan u nizu kvazi strucnjaka sa Skya, koji glume neke znalce. Ovo se odnosi na njegovu kratku izjavu o Joseu i nasoj situaciji, koju naravno niko nije objavio ovdje. A i zasto bi, jebiga ne moze se i njegova rijec tako lako popljuvat, argumentom tipa sta ovaj glumi strucnjaka Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243410 SAF jos jedan u nizu kvazi strucnjaka sa Skya, koji glume neke znalce. Ovo se odnosi na njegovu kratku izjavu o Joseu i nasoj situaciji, koju naravno niko nije objavio ovdje. A i zasto bi, jebiga ne moze se i njegova rijec tako lako popljuvat, argumentom tipa sta ovaj glumi strucnjaka Danas Jose rekao da je Ferguson njegov veliki prijatelj. Koliko znam, prijatelji ne seru jedan po drugom putem medija. To rade u 4 oka. Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243411 Danas Jose rekao da je Ferguson njegov veliki prijatelj. Koliko znam, prijatelji ne seru jedan po drugom putem medija. To rade u 4 oka. Dobar i kvalitetan post. Evo lajk Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243413 Danas Jose rekao da je Ferguson njegov veliki prijatelj. Koliko znam, prijatelji ne seru jedan po drugom putem medija. To rade u 4 oka. Uzicevi postovi su konstruktivniji od onoga što je Fergie izjavio, između ostalog, taj čovek je proglasio Moyesa za naslednika. :D Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243878 Evo ima zvanična peticija navijača za podršku treneru, iako nema smisla ipak ću okačiti. http://goo.gl/Y6CYhS Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.