Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Krizni period kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 67 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sve dok se u ovom klubu ne počne birati sastav i raspoređivati minutaža po zaslugama nećemo postati ono što želimo da budemo. Prezime na dresu ne smije biti bitnije od trenutne forme. Godine također n

• Zasluzeno nema sta. Mislim da ce ponedjeljak iskorisititi za neki team building za podizanje atmosfere, odlazak u pozoriste ili na neku operu ce ih duhovno pripremiti za nastavak sezone. Steta st

• Das ist Walter
    Das ist Walter

Lampard je već jednom dobio otkaz i ne treba mu još jedan. Zbog toga ne bi bio autoritet ali Terry možda bi. Ako ništa igrali bi zbog svojih supruga ili bi u protivnom bile jebane.

Objavljene slike

Simeoneov napadački stil igre sa samo 3 ili 4 gola više(do sada u sezoni) od ove naše taktičke veličine. Neka hvala.

Simeone iz Atletica izvlaci max. koji se moze izvuci.Sumnjam da bi Barselona, Real ili Bayern bili slabiji pod njegovim vodstvom ciji su igrači na svakoj poziciji bolji.

Dobar primjer je dao Klopp.Na pitanje da li Liverpul moze osvojiti titulu, on je odgovorio da nije mađioničar.

Atletico sa ekipom koja je po imenima daleko slabija od Barce i Reala svake godine se bori za titulu,a za to je zasluzan SImeone.

Znači po tebi nije šteta i ako ispadnemo, samo nek je Mou tu?

Po cemu si to tako divno zakljucio molim te...
Ko prvo ja podrzavam Mourinha ko trenera kluba kojeg volim, ne branim ga ko pojedinca kojeg idolizujem. Tesko je shvatit kad si slabunjav navijac

Ko drugo pogresno si zakljucio
Odakle ti pravo da me zoves bunkerinjovac?

Ali kad skontam jebe mi se, bolje je cak i to nego bit slabunjavi glory hunter koji ce da uziva, gleda i navija za svoj klub tek kad krene nabolje i koji nadasve razumije ovu prelijepu/prelepu igru

A hajde stas
Dzane nije problem sto nam ide lose. Problem je puuuuno dublje prirode od cinjenice da Mou od dolaska u klub nije uspio stvorit sustav igre (a od pocetka ove kalendarske godine nam je grozna), da non stop sere u medijima i ne preuzima odgovornost, da ne zna radit s mladim igracima (sjebaje trud akademije) itd itd.

Volio bih da ti i tebi slicni napokon mozete shvatiti zasto Mou nema nasu podrsku te da to uopce nema veze sa losim rezultatima! Probajte shvatit.

Mene je strah da igraci ne odu u druge klubove a to ce se desiti ako ostanemo u sredini lige ili nize.

A sezona ce proci, doci ce nova i tako ..Jedino sto nas nece biti u Ligi prvaka.

Opet, igraci su, cini mi se uz Mourinha iako ne znam zasto, mozda jer ih bas ne ide, ne mogu realizovati ideje s treninga i sl.

Culi ste izjavu Fergusona, valjda on zna.

Ako su igraci uz Mourinha i ja sam pa sta bilo, bilo. Kako su do sada gubili, mogu poceti pobjeđivati, ne mora znaciti da cemo zavrsiti nize od top6.

Prodajem Chelsea anthem jacket 2015/16

Zouma je izjavio ovih dana da Mourinho ne ostavlja igrace u "sranju", i jos je jednom dao izjavu prije toga.

Onda na ovim intervjuima sto se rade za ChelseaTV, svi koji su davali intervju su rekli da su uz Mourinha.

Fabregas na FB stavio post u vezi spekulacija.

Iako se ne cini tako, novinari to napuhaju.

Izjava Courtoisa, juce ili danas:

"We are still confident in the manager, we are one team and we are trying to get out of it with him."

SAF jos jedan u nizu kvazi strucnjaka sa Skya, koji glume neke znalce. Ovo se odnosi na njegovu kratku izjavu o Joseu i nasoj situaciji, koju naravno niko nije objavio ovdje. A i zasto bi, jebiga ne moze se i njegova rijec tako lako popljuvat, argumentom tipa sta ovaj glumi strucnjaka

SAF jos jedan u nizu kvazi strucnjaka sa Skya, koji glume neke znalce. Ovo se odnosi na njegovu kratku izjavu o Joseu i nasoj situaciji, koju naravno niko nije objavio ovdje. A i zasto bi, jebiga ne moze se i njegova rijec tako lako popljuvat, argumentom tipa sta ovaj glumi strucnjaka

Danas Jose rekao da je Ferguson njegov veliki prijatelj.

Koliko znam, prijatelji ne seru jedan po drugom putem medija. To rade u 4 oka.

Dobar i kvalitetan post. Evo lajk

Uzicevi postovi su konstruktivniji od onoga što je Fergie izjavio, između ostalog, taj čovek je proglasio Moyesa za naslednika. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.