4. februar 2013.13 god. comment_105975 Možemo se mi nadat' Mourinhu ali ako krme debelo ostane na klupi do kraja sezone i ako ne izborimo Ligu Prvaka neće nam ni Mourinho doć'. Nije ni on lud ma koliko god volio ovaj klub. Prijavi
8. februar 2013.13 god. comment_106479 [quote name='File' timestamp='1359845273' post='105686'] Ima svakako puno razloga za ovu krizu, puno razliÄitih glediÅ¡ta, ali me jedna stvar baÅ¡ trenutno kopka. [b]Selekcija igraÄa.[/b] Ajde nek mi netko molim vas kaže koji to od [i]velikih [/i]europskih klubova ulazi u sezonu s 2 napadaÄa u cijeloj momÄadi? S jednim koji je potpuno van forme i kojeg se Äeka, i s jednim neprofiliranim koji realno nije za prvu postavu. Dakle Torres i Sturridge. Koliko napadaÄa ima City? Tevez i Aguero, ne ide vam, ajmo van, Balloteli i Džeko unutra. Kupili smo 5 mladih i potentnih napadaÄkih veznih, bravo. Gdje je napadaÄ? Kako se ozbiljnom klubu može dogoditi takav propust? DoÄ‘e Ba, ode Sturridge, opet ista stvar, bolje nego na poÄetku, ali opet isto! Å to da želimo poÄeti s 2 napadaÄa, tko je rezerva? Jedan se ozlijedi, taktika mora patiti. Tko je za to odgovoran? Pa nije AbramoviÄ sportski djelatnik, menadžer, Äovjek je ljubitelj kluba kao i mi s puno većom lovom, zato postoje sportski direktori. Kako su oni ovo objaÅ¡njavali? SmijeÅ¡na situacija. [/quote] Upravo to. Å aljemo Lukakua na posudbu a nismo ni svoje redove posložili. Ostavljamo zapravo samo jednu pravu Å¡picu, Torresa koji nije u formi joÅ¡ od Liverpoola. Abramović naivno oÄekuje da će dovoÄ‘enjem Beniteza i Torres proigrat. Izgleda da se Roman ne može pomirit sa time da je transfer Torresa promaÅ¡aj, veliki promaÅ¡aj, a sa Benitezom se sada do kraja pokopao. DovoÄ‘enje Dembe je koliko toliko popravilo sliku ali eto Äim se on ozljedi, opet je panika. Sturridge realno nije pružao dobre partije u zadnje vrijeme, niti nije prava Å¡pica, ali svejedno neshvatljiv potez da ga se prodaje dok smo joÅ¡ uvijek na samo dva napadaÄa, s time da je jedan beskoristan. A sad joÅ¡ kad vidim kako je Sturridge proigrao u Liverpoolu muka mi je. Prijavi
9. februar 2013.13 god. comment_106731 Torres danas odliÄna asistencija Ramiresu, ali imao je dva puta lijepu poziciju za Å¡ut i slabo puknuo, ne znam, dosta mi je zadovoljavanja mrvicama... Možda bi trebali poÄeti igrati s 2 napadaÄa, direktniju igru uvesti. Malo sam istraživao, kakav je to Chelsea klub koji puca na europski vrh kad svaku utakmicu moraju izvlaÄiti vezisti... Torres+Sturridge+Ba su ove godine u plavom dresu zabili 15+2+3 gola, 20 golova znaÄi. Tottenham - Defoe+Dempsey+Adebayor = 14+8+3 = 25 golova! City - Džeko+Aguero+Tevez+Balotelli = 12+11+9+3 = 35 golova! Arsenal - Podolski+Walcott+Giroud+Chamberlain+Chamakh = 12+18+14+2+2 = 48 golova!! United - Rooney+Hernandez+Van Persie+Welbeck = 13+14+22+1 = 50 golova!! Tottenham, to je smijeÅ¡na momÄad, opet 5 golova viÅ¡e, a i iznad nas su na tablici. A igrali smo i dva super-kupa, i Svjetsko klupsko, 4 utakmice fore ispred drugih najmanje. Napad treba pobjeÄ‘ivati utakmice, stavljati onu toÄku na i, a to je nama jedna od najvećih boljki. Prijavi
9. februar 2013.13 god. comment_106733 Tottenham je na 4. mjestu, mi smo na 3. Da smo igrali X onda bi bili iznad nas. Prijavi
9. februar 2013.13 god. comment_106734 Pardon. Tu su gdje i mi, u svakom sluÄaju. Poanta ostaje ista. Prijavi
9. februar 2013.13 god. comment_106737 Istina. Bježimo im za samo jedan bod, ispod njih se nalazi Arsenal gdje imamo 5 bodova prednosti. Današnji kiks Man Citya je smanjio međusobnu razliku na 4 boda, dok United i dalje bježi od nas sa velikih 13 bodova prednosti, uz to da imaju utakmicu manje. Osvajanje lige sam odavno otpisao, najbolje šta možemo je drugo mjesto, ali kakvo je stanje i nekonstatnost pobjeda bit će problem i ovo treće mirno osigurati :/ Prijavi
9. februar 2013.13 god. comment_106747 Ne možeÅ¡ igrat sa dva napadaÄa kad samo dva napadaÄa imamo u klubu,to je u stvarnosti neizvedivo,može proć na pesu. Dempsey je veznjak,Chamberlain krilo,Walcott je igrao krilo koliko i Å¡picu. do kraja izgurat ovako,možda probat povuÄenije sa Oscarom kad se Mikel i Moses vrate. do kraja osigurat top 4,sve ostalo je bonus. Prijavi
15. februar 2013.13 god. comment_107521 Mislim da je ovo pravo mesto za ovaj post,ajde da pocnemo. Kriza jeste,kriza igre,kriza rezultate,e sada da vidimo da rasclanimo ovu veliku zajednicu na njihove proste clanove (mislim na tim,ne na upravu i ostalo,o tome se moze pisati 5 dana): Trener... Mozda najslabija karika Chelsea,koja ne zna da motivise igrace,koja ne zna da izvuce maksimum iz njih,koji ubacuje igrace koji nikada ni nisu bili igraci (Benayoun),svakako jedva cekam da ode. Odbrana- Aspi,Bane, Cahill,Cole. Imamo ekstra odbranu,jednu od najboljih sigurno... Apsi mlad perspektivan, svidela mi se kolumna o njemu, svakako mu je kontinuitet igara dosta pomogao i polako postaje bitan za Chelsea, a tako je malo vremena u klubu,Baneta,Cahilla i Cola mislim da ne moram objasnjavati,oni su klasa i mnogo toga rade na terenu,znaci odbrana vrhunska,kada dodamo Terry-a lidera na terenu,koji nije dugo sa nama konstatnije, ali vrsi on dosta toga i iz svlacionice,verujem da je tako,ostale uci kako da se odnose pre plavom dresu, Naravno tu je i Luiz,bedem isto,mada me izluduje sa nekim njegovim potezima,ali veoma dobar u odrani kada hoce,kada ne prevlada njegova ludost,razum. Odbranu smatram jakom, naravno pod odbranom moramo i napomenuti nasu "hobotnicu" koji je jedan od najboljih svetskih golmana,dolazim do zakljucka da stvarno imamo bedem nazad (zasto primamo golove,malo kasnije) Vezni red- Da pocnemo od toga da nam je ceo vezni red skoro pa nov. Imamo Ramiresa i Mikela koji znaju dosta toga da odrade (Mikela mnogi pljuju,ali i on je bitan za tim po meni,jer mnogo radi posla koji se ne primeti na terenu,uporedio bi ga sa Gatuzom,njegova uloga je da kvari tudju igru,a ne da stvara nasu). Lampsa da li vredi spominjati,naravno da vredi,ali ne treba puno objasnjavati njegovu ulogu u timu. Vodja na terenu koji i kada je najteze daje podrsku igracima da nastave da igraju i da se trude do poslednjeg zvizduka,postize ove sezone mnogo golova,deli lopte onakve kakve mi mozemo zamisliti samo,on to uradi na terenu i jedna od najbitnijih figura je u nasem timu SIGURNO. Mata carobnjak nas, mnogo vuce tim,mnoge utakmice upravo on odlucuje, da li pogotkom ili asistencijom,ne bitno,kada je on na nivou 3x smo jaci. Hazard polako pocinje da pokazuje zasto je doveden, izludjuje odbranu protivnika (i ponekad mene,jer nece da suta kada ima priliku a ima samo takvu pracku),pravi visak, moze mnogo toga jos da uradi da pokaze i da pruzi plavom dresu. Oscar kada igra konstantnije uvek je dobar, moze da napravi prevagu,kao juce,moze da nosi ekipu sigurno. On je jos mlad i moze jos mnogo toga da pokaze,malo dok se stabilizuje i privikne na ostrvski fudbal (setimo se Brazilaca samo koji ne igraju u Engleskoj,ne mogu da pariraju igracima iz Engleske,a Oscar je bio tamo jedan od najboljih u zutom dresu,a po meni ako mozes da igras u Engleskoj,mozes bilo gde). Moises isto bitna karika,zna da napravi potez koji resava utakmicu,zna da uradi sve sto treba i zna mnogo da pomogne ekipi. Boljka nasa napad- Torres se trudi,ali Ba je iskreno u ovom trenutku 3 klase iznad njega, stvarno mi ga je ponekad zao,pljujemo ga,a verovatno je i njemu tesko,trudi se,ali jednostavno nece i mozes ga.... znate one trenutke kada se trudite,a nista vam ne ide od ruke,e tako je njemu 2 godine,pa zamislite vas jedan dan takav koliko izludite,a zamislite kako je njemu,dakle moze biti druga opcija u napadu. Ba pojacanje koje se nije naigralo,ali puno pokazalo za ovo kratko vreme u klubu i od njega ocekujem jos vece stvari,samo da dobije postenu priliku. E sada udavi vas ovo moje piskaranje (ako ga neko uopste i procitao) ali dosli smo do zakljucka. Mi imamo odlicnu ekipu,ali stvarno je tako kada pogledamo idividualno,a sta nama onda fali,u cemu je caka? Pod 1. U menadzeru koji je obican mulac,ne zna ovakve igrace da motivise,da ih sutne u guzicu kada nema volje u njima,da ih ponizi i da ih natera da daju svoj maksimum maksimuma,a o njegovim izmenama da ne pricam. Pod 2, Rec je o uigranosti ekipe,ne mozemo ocekivati Bog zna kakve rezultate,jer kada pogledate tim,relativno malo su zajedno, neko ce reci profesionalci su,moraju da igraju,zasto treninzi,ovo ono, nije tako,moraju jos da nauce da procitaju misli jedan drugom,da je dosta da vide pokret tela od saigraca i da znaju sta ce on da uradi,da znaju da disu kao JEDAN,a to ce se postici tek sledece sezone uveren sam 99%.kao primer navescu samo neke klubove,Sahtjor,Dortmund,pa i ta meni omrazena Barselona, oni igraju dosta dugo zajedno i znaju se u trepavicu,gube i dobijaju po 1 igraca,a lakse je sa jednim igracem se uklopiti,a ne sa 5 novih kao mi sto moramo ove sezone,dakle kontinuitet igara iste ekipe mora postojati. Pod 3. mozemo mi pljuvati Romana samo zbog odnosa prema legendi,ali ostalo kada pogledamo,napravio je veoma,veoma mlad tim i na duge staze ovi momci ce biti sjajni i gaziti sve pred sobom,daj Boze i da prestignu zlatnu generaciju Drogbe,Balacka,Karvalja i ostalih. Dakle koliko nas bolela sada igra i kriza,koliko god menjali kanale u 60. minutu, ludeli psovali sve redom ova generacija (ako ne bude vecih izmena u timu u prelaznom roku,po meni napadac i eventualno,a i ne mora jedan vezni igrac onaj vezni starog kova tipa Lampard i NIKO VISE) ce napraviti veliki uspeh ako ostane na okupu i ako se ne bude previse menjala,verujte mi na rec. Eto "ukratko" od mene. Imamo sjajne individualce na svakoj poziciji (sem u napadu,jbg kada moram tako reci) i kada se ti individulaci spoje u JEDNO pod vodjstvom PRAVOG trenera,onda ce to biti prava stvar. Do tada promasena ova sezona,ali tako je moralo biti,sledeca ce biti puno bolja i usudjujem se reci,do poslednjeg kola borba za titulu,ako ne bude overena pre i minimum polufinale LS. Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108984 Ovo nije odbrana ovo je sramota,Siti se brani lavovski,ni jedan Å¡ut nismo imali ka golu a naÅ¡i igraju kao devojÄice [img]http://farm9.staticflickr.com/8250/8504007572_be5db4cd3e_o.gif[/img] Ne dovodim u pitanje kvalitet naÅ¡ih igraÄa ali naÄin na koji brane boje kluba je sramotan,Ivanović proÅ¡le godine najbolja sezona u životu,ako ne i medju prva tri najbolja odbrambena igraÄa,ove godine katastrofa,pogledaj ga molim te Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_109009 [quote name='Kalouda' timestamp='1361734584' post='109007'] daj chiba, pa sve jedan Å¡toper ovako reaguje. [/quote] ako ne verujes meni evo ti statistika siti....................................... Äelzi 11-----Å¡utevi u go...............1 4........van ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,3 18.......faulovi.............5 Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109040 [quote name='Kalouda' timestamp='1361734584' post='109007'] daj chiba, pa sve jedan Å¡toper ovako reaguje. [/quote] Ne ne, u ovo se mora ići u blok s nogom, nema okretanja piÄkastog, to se ne tolerira ni u kadetima. Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109041 Imam osjećaj da bi igraÄ koji su na posudbama i igraći iz rezervi i akademije bolje igrali od ovih ''zvijezdica'' Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109132 Nije ni Äudo Å¡to je klub u krizi pored ovakve politike. Pa pogledajte kakve sve igraÄe imamo na posudbi, a oni bi da kupuju nove igraÄe. ZnaÄi dva tima se mogu napraviti. I Äak Å¡ta viÅ¡e dobra tima: [img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/602713_330419523741184_591451093_n.jpg[/img] Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109193 Agonija se nastavlja,posle utakmice sa sitijem ispala svadja izmedju Beniteza i Terija koga su podržali igraÄi Sve je otiÅ¡lo u kurac Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109194 [quote name='chibabachi' timestamp='1361834997' post='109193'] Agonija se nastavlja,posle utakmice sa sitijem ispala svadja izmedju Beniteza i Terija koga su podržali igraÄi Sve je otiÅ¡lo u kurac [/quote] Nije otiÅ¡lo u kurac, naprotiv, klupko se razmotava. Debeli seronja misli da može doći i razjebati sve Å¡to je napravljeno bez da se iko pobuni. E, pa neće moći ove noći. Ostavljanje Terryja na klupi je direktni atak na klub, jer ne možeÅ¡ lidera iz utakmice u utakmicu ostavljati na klupi jer to ima velike posljedice na ekipu. Ekipa nije ista kada je Terry tu i kad nije. Jednostavno, lik nas uniÅ¡tava na sve moguće naÄine, a Terry nije budala da to dopusti Äovjeku koji je tu tek par mjeseci. Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109196 [quote name='reLo' timestamp='1361836143' post='109194'] Nije otiÅ¡lo u kurac, naprotiv, klupko se razmotava. Debeli seronja misli da može doći i razjebati sve Å¡to je napravljeno bez da se iko pobuni. E, pa neće moći ove noći. Ostavljanje Terryja na klupi je direktni atak na klub, jer ne možeÅ¡ lidera iz utakmice u utakmicu ostavljati na klupi jer to ima velike posljedice na ekipu. Ekipa nije ista kada je Terry tu i kad nije. Jednostavno, lik nas uniÅ¡tava na sve moguće naÄine, a Terry nije budala da to dopusti Äovjeku koji je tu tek par mjeseci. [/quote] trebali su se oni odma pobunit a ne sad kad treba kestenje iz vatre vaditi Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109208 Gazi, gazi, gazi govnaraaaa, govnaraaaa, govnaraaaa! Ne kaze se dzaba da je Terry captain, leader, legend. Debeli nas sustavno unistava, a ima i onih koji vole ovaj klub i koji to nece dopustit. Mislim da je vrijeme da se i Romanu da do znanja da klub nije njegova prcija i da ne moze kako hoce. A prenosenje atmosfere s tribina u svlacionicu je dokaz da se zele promjene u klubu, samo nek Roman to shvati. Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109278 Äudna jada od londona grada [media]http://www.youtube.com/watch?v=PpcyfTEjRP8[/media] Prijavi
27. februar 2013.13 god. comment_109383 [img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/885737_484987714902174_781729854_o.jpg[/img] Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110878 smetlari Äini se nisu već dugo posjetili Stamford poÅ¡to je sve puno smeća onakvi izrodi poput Torresa i Benayouna..PA JE LI JEBENO MOGUĆE DA IH JOÅ NISU POSLALI SVE U 3PM, NAKON SVEGA Å TO (NI)SU UÄŒINILI ZA OVAJ KLUB jebem ti sve, nazivamo se velikim klubom...pa kako mi mislimo biti velik klub s onim izdrkotinama Torresom, benayounom, benitezom, emenalom i ostalim govnima onaj smrdljivi i ružni benayoun je zaostao da igra nogomet na razini hendikepiranih, a kamoli ovo pa ne bih im dao wc da Äiste jer su nesposobni svi do jednoga sramota me, Å¡to Äine od kluba Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110880 Äemu tolka mržnja prema Benayounu ? igro je on dobro u Liverpoolo zato je i doveden, igrao je solidno na pozajmici u Arsenalu, u Chelsiju nije dobio pravu Å¡ansu i jbg. Daleko od toga da ga se nije trebalo dovodit uopće, i da nebi trebao napustit klub, jasno da bi, al nekužim Äemu tolko mržnje kad se o tom Äovjeku govori. Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110896 Äemu tolka mržnja prema Benayounu ? igro je on dobro u Liverpoolo zato je i doveden, igrao je solidno na pozajmici u Arsenalu, u Chelsiju nije dobio pravu Å¡ansu i jbg. Daleko od toga da ga se nije trebalo dovodit uopće, i da nebi trebao napustit klub, jasno da bi, al nekužim Äemu tolko mržnje kad se o tom Äovjeku govori. Kakva ti sansa treba da odigras onako kretenski kao protiv Steue ? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.