Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Govorim već 6 mjeseci da je Hazard najbolji igrač na svijetu trenutno.

To će se tek ubrzo pokazat.

Ali imati takvog igrača u ekipi i ne dat mu šta hoće je sramota.

Chelsea je bez Hazarda slabiji od Bournemoutha.

To je tužna ali brutalna istina.

Nek ima plaću uduplo više od Ronalda.

Samo nek ostane.

Nek ne dovedemo nikakve šrotove ako nema novaca.

Ali za Hazarda mora biti novaca.

Nije stvar place dragi moj, ja vjerujem da on treba samo napisati cifru i da bi klub pristao. Ugl kako god ove godine ce se ova situacija konacno rjesiti, ili ce ostati do kraja i potpisati novi ugovor i postati legenda kluba ili ce otici za real. Ova situacija sa sarrijem i ovim nogometom sigurno pomaze, rekao je x puta da mu se jako svida ovakva igra i pristup. Nadam se da ce na kraju ova situacija zavrsiti povoljno za nas, ne zelim niti zamisljati chelsea bez njega u prvom planu
Kako god, predugo to vec traje. Eden je genijalac, bez premca najbolji i najvazniji igrac naseg tima i nemoguce je 1 za 1 zamijeniti trenutno. Talentom i igrama mozda i najbolji igrac koji je ikad nosio Chelseajev dres. Ali opet, klub je iznad svih nas pa i iznad njega. Tako ako zeli otici treba mu se zahvaliti na svemu i pozeljeti srecu. Naravno bice nam svima zao desi li se to. Nema sad nista novo da moze puno utjecati na tu njegovu odluku, zna se sve. Eventualno da ceka kakav cemo rezultat napraviti na kraju ove sezone.

Uglavnom, vazno je radi buducnosti i planiranja da znamo na cemu smo. Bitno je da se ovo rijesi sto prije, na koju god stranu otislo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Puno se tu pita i real, ako dovedu hazarda onda nista od eventualno mbappea ili neymara u dogledno vrijeme. Bilo bi dobro recimo da neymar krene izvodit opet cirkus pa da krenu po njega, onda bi bili mirni
Ne kontam zašto bi ispao supak ako ode,on je navijao za Real još kao dijete i šta on sada bi ispao šupak da ode i ispuni svoj dječački san.Svojim igrama i zalaganjem je pokazao da poštuje i voli klub.U izjavi je rekao da neće napustiti kao tibo u zadnjoj godini ugovora nego će produžiti kako bi mogli naplatiti njegove usluge. Tako da stvarno ne vidim razloga zašto bi mu se zamjerilo,ako uradi onako kako je rekao da će.

zašto čovek da ostane, pa on već 3-4 godine igra sa Pedrom i Vilijanom, nije da se baš nije kupovalo u napadu ali nismo se nešto posebno ni preznojili da se pojačamo

ono, nisam za to da se radi kao u Sitiju, da ti B. Silva i Marez budu zamene od 50-60 miliona ali mi se isto tako ne svidja to što nismo ništa uradili po tom pitanju, da malo osvežimo tu poziciju

a Azaru svaka čast kako je uopšte uspeo da drži neki nivo pa čak i u nekim trenucima da nadmaši sve ostale igrače u premu

Hazarda je nemoguće nadomjestit.

Ako ode mi smo odustali od svakog rezultata.

Bit će dobro ako uhvatimo kvalifikacije za europa ligu.

Da bi nadomjestili njegov napadački i kreatorski doprinos mi trebamo dovest Lewandowskog, Isca i Baileya. Ta tri igrača na terenu rade kao jedan Hazard.

Po mom mišljenju najbolji igrač u Chelseaovoj povijesti, uz naklon do poda onoj Ancelottijevoj generaciji čija je ekipa jedna od najjačih ekipa ikada u nogometu.

Al sam tad dizao novce na broj golova 6+ a ono završi 7-1, 8-0, 9-0. To su bili dani.

Nikad više takvog Chelseaja.

Hazard je najbolji igrac kojeg sam gledao u Chelseaju i kada ode bit ce to ogroman gubitak. Ali, ali,ali, ne zaboravimo da smo u kratkom periodu ostali bez Drogbe, Lampsa, Cecha i Terrya, pa smo ostali jaki i osvojili i titule i kupove.

Nadoknadit ce se i gubitak Hazarda, ali da je steta i da cemo u pocetku biti slabiji hocemo. Bit ce potpuno drugacije gledati Chelsea bez njega.

Njegov eventualni odlazak je steta i za cijelu ligu, jer ne pojavljuje se cesto takav igrac, na kraju krajeva to je u ovom trenutku najbolji igrac svijeta, najatraktivniji igrac.

Ja se nadam da ce ipak potpisat ugovor, ostati u Chelseaju da do kraja uzivamo u njegovim partijama, ako ipak ode, bit ce mi jako zao, ali mu necu zamjeriti. Covjek slijedi svojom snovima, i ja ih imam pa se trudim da ih ispunim, tako i on.

U svakom slucaju cu uzivati u njegovim partijama i u nasem dresu i u svakom drugom, jer ovakvi igraci su posebni, ovakav igrac nije bio jos od Ronaldinha. Igrac koji unistava protivnike al uz zajebanciju i konstantni osmijeh. Uzivanje u igri, to cijenim.

nije isto kad odlazi hazard ili vamo lampard, terry, drogba

hazard odlazi kad je baš na nekom vrhuncu, dok su ovi vec bili na nekom zalasku karijere i više nisu bili nezamjenjivi (osim Drogbe)

samo eto, mislim da ce Hazard napraviti grešku ako ode u Real, tamo su znali i Ronalda pljuvati, ovo je više želja za nekom promjenom nego što baš želi igrati u Realu.

Mada ako ode u Real iduce sezone, pobrinuce se oni svakako da izgrade ekipu oko njega

“Every Chelsea fan in London and around the world loves Eden Hazard, and he’s not only a great footballer but I think he’s a wonderful lad. We want him to stay and we will do what we have to do to entice him to stay.”

-Chelsea chairman Bruce Buck; source: beIN Sports
Sve je to u dure, ali pocinju mi smetati njegovi komentari i izjave. Iako su belgijski novinari lesinari teske klase koji ga dave istim pitanjima non stop, ipak mislim da se treba suzdrzati i na svaku takvu sugestiju ili pitanje ne davati nikakav odgovor. Sezona je u toku, pod ugovorom si i dalje, ocekujem da se ponasas profesionalno van terena. To koketiranje ne moze nista dobro donijeti ekipi niti klubu. Javnost ne mora znati sta ti razmisljas svako 5 dana, neke se stvari moraju zadrzati izmedju osoba od povjerenja. Pomalo je to i nepostivanje kluba. Iz Celzija u zadnjih 20 godina niko nije otisao na vrhuncu forme, nismo mi odskocna daska nikome. Veliki klub se postaje tek kada igraci shvate da je cast nositi taj dres.
Imam neki filing da je sve to taktika kako bi dobio sto vecu plati u Chelseau iako realno nema potrebe za tim obzirom da svakako moze dobiti koliko god zamisli.
Evo sad bas citam najnovije komentare, rekao je da nema problem s tim da ostane u chelseaju do kraja, da je sretan tu i njegova obitelj isto. Kao da ce vidjet jos sta ce biti, ali da voli chelsea i da je moguce da ostane.. Nadam se da ce tako i biti, uz 1-2 prava pojacanja s njim stvarno mozemo postati sila
  • 2 sedmice kasnije...
Ako se dogodi ono što se piše, da navodno Real hoce da angazuje što pre Contea, šta mislite hoće Hazard i dalje hteti u Real :D
Pa ne sjećam se da je Hazard imao nešto puno protiv Contea? Puno je gore bilo u Mourinhovoj trećoj sezoni koju je odigra katastrofalni i bilo je priča da on predvodi bojkot pa je lik sve jedno nedavno izjavio da je Mou odličan i da bi volia opet s njim radit.
Tako da ne mislim ako se odluči za Real da će tu Conte bit neki presudni faktor, nije Eden zlopamtilo...
Nije bas ni odusevljen sa conteom, sjecam se da je kritizirao nasu defenzivnu igru poslije Fa finala.. A i valjda bi onda rekao da mu je conte najdrazi a ne mou, postoje s mouom jos zakrvio

šta ti misliš s kim bi volio igrati, sa baleom, iscom i asensiom ili ostati sa pedrom, willianom i mosesom?

Šta misliš da li bi pre igrao napadački fudbal koji mu daje da dodje do izražaja ili defanzivni?

Šta misliš da li bi pre igrao napadački fudbal koji mu daje da dodje do izražaja ili defanzivni?

zar smo igrali defanzivan fudbal kod Contea?

ja kako se sjecam da nam je malo falilo da oborimo onaj rekod iz 04/05 gdje smo imali 95 bodova, a kod Contea smo imali 93 u sampionskoj sezoni.

Hazard se kod njega naigrao i osvojio FA Cup koji mu je falio u Engleskoj.

zar smo igrali defanzivan fudbal kod Contea?

ja kako se sjecam da nam je malo falilo da oborimo onaj rekod iz 04/05 gdje smo imali 95 bodova, a kod Contea smo imali 93 u sampionskoj sezoni.

Hazard se kod njega naigrao i osvojio FA Cup koji mu je falio u Engleskoj.

Pa ako gledaš protiv top 6 igrali smo defenzivno, pogotovo prošle sezone, ne znam šta je tu teško priznati, nekada i žešći bunker. One kada smo osvojili nismo bili toliko defenzivni, bio je neki balans

pa svi gledaju proslu sezonu kao da se ona prije te nije ni desila, jbt otjeras covjeka s kojim si ligu otjerao, hajde da smo pali kurcu za usi kao onda s murinjom, ali ispade da smo igrali bunker kod contea pa prici forumasa.

pa svi gledaju proslu sezonu kao da se ona prije te nije ni desila, jbt otjeras covjeka s kojim si ligu otjerao, hajde da smo pali kurcu za usi kao onda s murinjom, ali ispade da smo igrali bunker kod contea pa prici forumasa.

Brate ti kao da se praviš lud, isključivo pričam o prošloj sezoni, ona prije je bila vrhunska postojao je balans. Ali mi smo cijelu prošlu sezonu kriminalni bili, ne toliko rezultatski koliko igrom, onakve bunkere nismo viđali ni od mourinha iskreno... Znači to nije mali uzorak utakmica nego 30+ utakmica gdje smo manje više, bez oscilacija bili katastrofa. Nakon loše sezone u svakom klubu dobiješ otkaz, u nekima i nakon loših 10tak utakmica

Igrali smo tako da se meni nije dalo ni gledati. Covjek je forsirao istu taktiku protiv svih ekipa i kad gubimo i kad vodimo. Nista nije pokusao promijeniti. Evo sada vidimo da je trebao promijeniti stil igre i igrati napadacki. Na kraju sezone je pokazao i dokazao da vise ne treba biti trener Chelsea. Ako se ne sjecas, podsjetiti cu te na neke kljucne utakmice pred kraj sezone a o tome sam vec jednom pisao.

Da je ostao gledali bi istu patnju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.