Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Zar mislis da bi tako bilo da nije Eden zahtjevao transfer i sto je najvaznije, da nije bio u zadnjoj godini ugovora? I ova cifra je odlicna.

Ma pusti, kritikuju na slijepo, eto samo da se pljune nesto po Upravi i Marini.

Pa de nek kazu, koji je eto igrac u zadnjoj godini ugovora za ovakve pare prodan, jel iko uzeo 100 miliona?

Hajde razumijem reci nisu sastavili ekipu da bi se zadrzao Hazard, to im i ja svima najvise zamjeram al za ovo se ne mogu kriviti.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

To je to. Ranije da su se potrudili, zadrzati ga, ok, ali sada je vec gotovo. Ova cifra mislim da niti centa nije mogla ici gore, ne samo kod nas, vec nijedan klub nebi mogao vise dobiti.
Pa dobro, ne ulazim u to sto je zadnja godina ugovora. Gledam ciste brojke, hazard i tibo jeftiniji od coutinha, skuplje smo platili kepu i pulisica nego sto smo prodali taj dvojac. To su cinjenice i ciste brojke.
Chelsea je napravio jako dobar posao. Da je Hazard htio ostat sigurno bi on vec odavno produzio ugovor.

On je jednostavno vise manje vec sve osvojio sa Chelseaom i zazelio se daljnih avantura.

I kad zbrojimo koliko je on doprinio ovom klubu i k tome dodamo da je Chelsea za njega dobio 100 milja eura. Fenomenalan posao. Vjerujte da on ima jos dvije pa na vise godina ugovor da nebi prešao za manje od 150 milja.

Ne mozete uspoređivat cijene igrača u ovpm primjeru Coutinha i Hazarda di je jedan u zadnjoj godini, a drugi ima jos neznam koliko.

Samo moram napomenut. Drago mi je da je uprava dovela Pulisica kao zamjenu,ALI... Dat 60 milijuna za igrača od 20 godina i koji je k tome bio isto u zadnjoj godini ugovora i koji je vec tada bio zacementiran za klupu je suludo. Nadam se da neće podbacit. A to nam je ujedno znak koliko nas igrači zaobilaze.
Tolko nesigurna situacija u klubu što se tiće dugoročne strategije naveliko odmaže kod dovođenja potencijalnih igrača...

A jbg, dobro je i da je ovoliko izdržao ovdje ipak je on igrač koji zaslužuje da ima 2-3 LP minimalno, a budimo realni to sa ovim timom teško da bi ostvario. To što je dospio do zadnje godine ugovora je loše, ali opet mogao je otići i prije 2-3 sezone što ne mislim da bi bilo bolje.

Adi nije ti ovo igrica, kazes cijenu i ne odstupas od toga.

Milion raznih faktora covjece utice na prodaju ili kupovinu igraca. I kakva ba pljacka, o cemu ti pricas?

Dobio si 100 miliona za igraca koji je u zadnjoj godini ugovora, igraca koji vec 2-3 godine stalno govori kako zeli u Real i kako mu je to san, igrac koji na noc osvajanja evropskog trofeja prvo sto izgovori je to da zeli da ide, pa samim tim nam je nekoliko desetina miliona spustio garantujem.

Mogla je Marina zapeti, hocemo 150 miliona i gotovo, Real ne pristane, Hazard nezadovoljan, problemi na sve strane i sljedece ljeto ode dzaba. Da li bi to bila pljacka, glupost ili sta vec?

Extra posao, svaka cast Marini, samo ne smiju se vise dovesti u ovakvu situaciju ili na vrijeme prodaj ili na vrijeme produzi ugovor.
Naravno da je sasvim dobar posao. Mogao si ti Hazarda i proslo ljeto prodati, vjerovatno za 50ak miliona vise ali ovako si izvukao jos jednu sjajnu godinu od njega. Odvukao klub do jos jednog trofeja i vratio nas u Ligu Sampiona, gdje cemo (ili vec jesmo) zaradit i puno vise od tih 50 miliona razlike. Tako da sad ide, ima covjek tu zelju bas u Real da predje. Vec duze vrijeme i ne zeli da potpise novi ugovor s nama, prema tome nek iskesiraju i moze ici. Za Pulisica je tu cistih 20 miliona jer je mali marketinska atrakcija u Americi, sto su u Dortmundu znali. Vjerujem da ce on brzo vratit ulozeno u smislu finansija. Kako ce to na terenu izgledati je vec drugo pitanje.
Pa u prodajama smo dosta dobri, Oscara smo vrhunski uvalili, Costa je otišao za fine pare s obzirom na situaciju, bilo je toga još...

U kupovima smo pak očajni, zadnjih par godina kupujemo samo škart i to ga još i preplaćujemo.
Šteta što odlazi, međutim ne možemo ga kriviti, dao je najbolje godine Chelsea,neka ispuni svoj san i zaigra u Realu pod Zidanom. Kontam da će se tamo sprdati da špancima. Srećno mu bilo, bilo je zadovoljstvo gledati ovakvog majstora u plavom dresu.
Hazard will double his wages at Real Madrid to £400,000-a-week and become one of their highest earners. #cfc insisted that talks over #Kovacic were not included as part of deal despite Real Madrid's best efforts to do so.

- Simon Johnson, Standard Sport

Dobar potez. Mislili nam ga spanski smradovi podvaliti i uzeti Edena po jos nizoj cijeni. Koja je to mraka od pregovaraca, neki kraljevski klub pizde materine a cigane se da isplate za ovakvu igracinu.

Svaka cast nasima sto nisu nasjeli na te igranke. Ovo je mozda najbolji znak da Sarri isto odlazi, jer izgleda necemo zadrzat Kovacica sto je on zelio.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

I službena Realova Instagram stranica (da se ispravim, na Twitteru su potvrdili transfer) objavila nekakav video gdje su mu pozelili dobrodošlicu. Nisam mogao odgledati.
Hvala ti Hazard za sve što si nama kao navijačima CFC priuštio. Bilo je zadovoljstvo gledati ovog igrača u najdražem klubu. Ostaje žal što ga naša uprava nije pratila sa pravim pojačanjima jer je bukvalno godinama nosio ekipu. Sva krivica je isključivo i samo njihova. Što se mene tiče, Hazard ide zajedno sa Lampardom, Terryjem, A.Coleom i Cechom.

https://twitter.com/realmadrid/status/1137089389992001537?s=20
Jedna era zavrsila, meni osobno najdrazi igrac ikad. Prebacit ga u legende kluba. Hvala na svemu, bilo je lijepo imati ga 7 godina.

Jedino sto mi je zao je da vise ne mozemo zadrzati svoje najbolje igrace

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.