Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Kakav crni povratak nece taj se vise nikad vratiti, zelim mu sve najbolje u karijeri sta god odlucio. Mi nikad vise necemo imati igraca kao Hazarda.
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Joe Cole je bio dobar. Imao je potencijal da bude svjetska klasa a igrao je u timu koji je tada bio jedan od najjačih na svijetu. Povrede su ga spriječile. Ne može se ni porediti sa Hazardom iako ovaj igra u mnogo lošijoj ekipi. Hazarda ćemo izgubiti ne zbog njega nego zbog uprave. Pravo je čudo da se ovoliko zadržao u ovakvom Čelsiju. Mislim da je shvatio da ovdje samo gubi vrijeme dok drugi igrači mnogo slabiji osvajaju nagrade za najbolje svjetske igrače. Najbolji na svijetu može postati samo u Real Madridu na čelu sa Zidaneom.

Čudaj mi je osjećaj u vezi Hazarda. U klubu je skoro 8 godina. Dug je to period. A opet nekako osjećaj kao da još nije pokazao ni 20% u klubu, kao da je jučer došao. Valjda zato što je došao u klub koji je u banani. Šta li. Da je došao u Chelsea iz perioda 2004 - 2011 druga priča bi to bila. 

115 mil trazimo, dobra para za igraca u zadnjoj godini ugovora. Real nudi 85, vjerujem kako cemo se naci na pola odnosno 100mil.

Zadnja godina ugovora ili ne, jebene smo mi sreće. U današnje doba:

Neymar - prešao za 222 milijuna eura

Mbappe - prešao za 180 milijuna eura

Coutinho - prešao za 130 milijuna eura

Dembele - prešao za 110 milijuna eura

Pogba - prešao za 110 milijuna eura

Ronaldo - prešao za 100 milijuna eura

Bale - prešao za 100 milijuna eura

I onda prodaš uz Messija i Ronalda ponajboljeg igrača na svijetu u najboljim godinama života za 100 milijuna, a pitanje hoćemo i toliko dobiti. Jebeni smo. On je trebao ići iz kluba za cijenu Mbappea, ili barem za cijenu Coutinha.

S obzirom na uvjete pare su dobre, to kako je došlo do toga da nam i curtoisa i hazard odlaze u zadnjoj godini ugovora je pitanje uprave, fantastično mi je da nitko ne odgovara za to, valjda im ne trebaju pare.

Uprava i klub su retardirani.

Hazard svakako ako iole mozga ima i želi da u karijeri stvarno nešto više napravi otići će. To je gorka istina. I na svemu tome klub neće ni zaraditi neke pare...

• 3 sedmice kasnije...
https://twitter.com/MailSport/status/1114311771798605824/photo/1

MARCA kaze da je dogovor postignut i da je gotovo, oko 100mil, mogli bi kao ubrzo objaviti i sluzbeno
Biće uspjeh 10 mjesto.
Očigledno je da će Hazard otići. Do sada bi potpisao novi ugovor sa CFC da želi ostati. Čovjek hoće nove izazove što je sasvim opravdano i razumljivo sa njegove strane. Ovom igraču ne možemo ništa zamjeriti ali Chelseau bez njega, neka je Bog na pomoći sa Willianom, Pedrom itd.

Ajoj bit će mi ovo baš teško, najdraži mi je igrač koji je igrao za chelsea, čak i poslije lamparda, drogbe, terryja i ekipe... Trebat će mi dosta da se naviknem na chelsea bez njega, još uvijek se nadam nekom obratu situacije ali znam kako je to malo vjerojatno

Nek ide, tuga je gledati ovakvog igraca sa pojedinim saigracima koje trenutno ima. To je grehota i nikad necu oprostiti klubu sto nisu sastavili tim sposoban da napadne Ligu Sampiona dok je Eden bio kod nas. Ostaje gorak ukus ali opet sretan sam da smo svjedocili ovakvom majstoru u dresu Celzija.

Sretno i hvala ti legendo!

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

On je ošao, sada baš gledam sarrijev intervju poslije meca kada su ga pitali za edena i real, djeluje isto kao da se pomirio da odlazi. Treba uživat još ovih par utakmica dok je tu, onda ćemo vidjeti što i kako, zamijeniti ga ne možemo to je sigurno 

Mislim da nije igrao tehnicki kvalitetniji igrac sa vise znanja u nogama od njega u Chelseau. Ukoliko ode, sretno mu bilo i hvala za sve, Chelsea ce postojati i poslije njega.

Joj ostane li ima da ga stavim na zid umjesto Svetog Nikole.

Mada ako ode srećno mu bilo, definicija igrača kojeg želiš da igra za tvoj klub.

Hazard će ove godine biti proglašen najboljim igračem lige. To je očigledno, statistika je na njegovoj strani, bez obzira koji na tabeli završili, cijeli tim skoro sam nosi na leđima. Nadam se da će do kraja sezone odigrati dobre utakmice, za klub, za nas, za navijače i da se oprostimo od najboljeg igrača kojeg smo ikada imali.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.