Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Hazard was also asked if he was flattered by Real Madrid’s interest, to which he replied: “Yes, but it’s been several years now they’re interested — when it’s not Real, it’s Paris, when it’s not Paris, it’s Real. I’m happy where I am.”
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
Izvadi ga iz igre,nemoj ga ni ubacivati vise,na ljeto ga prodaj i ugasi klub.Ove ostale nek ti vade naftu na Sibiru negdje dok im ne istekne ugovor.
Ostale bolje nemoj ni kačiti pusti nas da živimo u iluziji da će ova igračina ostati uprkos teroru koji se vrši nad njim.

Hazard izrazio javno negodovanje protiv Conteove taktike i filozofije igre:

Najbolji Chelseajev igrač Eden Hazard nakon poraza svoje ekipe od Manchester Cityja izjavio je kako je mogao igrati tri sata i svejedno ne bi dobio loptu.
Hazard je ujedno indirektno prozvao i vlastitog trenera Antonija Contea.

"Mogli smo igrati još tri sata, a ja svejedno ne bi dobio nijednu loptu. Teško je igrati kad si potpuno odsječen i dodirneš loptu triput na utakmici. Nismo uopšte koristili kvalitete koje imamo. Da su Morata ili Giroud igrali u napadu, lakše bismo se nosili s dugim loptama. Ja se u tim situacijama ne snalazim najbolje. Kad s terena izađeš s osjećajem da si puno trčao, ali da nisi igrao nogomet, to je jako loše", zaključio je Hazard, a prenosi The Guardian.

Podsjetimo, strijelac jedinog gola u derbiju 29. kola Premiershipa bio je Bernardo Silva u 46. minuti.

Domaćini su imali veliku dominaciju u posjedu lopte (71:29), mnogo više udaraca i pokušaja prema protivničkom golu, dok se Chelsea zaustavio samo na tri šuta od kojih nijedan nije išao u okvir Brazilca Edersona.

• 2 sedmice kasnije...
Ovo su utakmice koje prave razliku izmedju dobrih i najvećih igrača. Izmedju moralnih kepeca i rodjenih pobjednika. U ovakvim utakmicama natovariš svoju ekipu na ledja i nosis je sam ako treba. Razočaran sam njegovom večerasnjom partijom.
Nije se nametnuo, ali za mene i svakog ko iole prati Chelsea on ima pravo na jos 10 ovakvih partija i ne bih mu rijeci rekao. Nadam se da ce ostati kako god zavrsila ova sezona.
Nije bio na nivou ali nije ni grijesio kao pojedini pa iz tih gresaka primili golove. Mozda nije dobro odigrao, nije se nasao u pravim prilikama ali drugi igraci jesu imali prilika i trebali su bolje odigrati u napadu. Ova ekipa nije ona ekipa Chelsea od nekoliko godina. Onaj Chelsea ne bi primio 3 gola. Cech nikada ne bi ovako lose branio u utakmici protiv Barce. Kurto ns poznaje taj rivalitet. Odbrana nikada ne bi ovako grijesila i bila isprepadana. Bekovi kao sto su A.Cole i Bane su znali da ubace loptu u kazneni, ovi sada to ne znaju. Alonso jedino sto zna da izvede slobodnjak. Moses sa druge strane ne zna nista. Fabregasa i njegove vecerasnje poteze necu da komentarisem ali taj igrac je dao svoj maksimum i nije vise kalibar za Chelsea.
Cristensen je pokazao da je zelen i da mu se gace tresu kad mu se Messi priblizi. Rüdiger mi se nikada nije ni svidjao.

Barca nije dobro odigrala koliko smo mo losi bili u odbrani i napadu i koliko sko grijesili.

Istina, ne znam na koga tacno mislis mada uvijek postoje oni igraci kojima kada odigraju lose ne mozes puno zamjeriti

Hajmo reći da sam se razočarao. Ne daj mi Bože da njemu nesto zamjerim ili da ga smatram jednim od glavnih krivaca ispadanja. Eden Hazard je meni jako drag i gotivan momak, ne samo kao igrač nego kompletnom svojom pojavom i silnu sam želju imao da ga večeras vidim kako svijetu pokazuje ko je, šta je i sta je sve sposoban. Jebiga, u ovakvim utakmicama od svojih najboljih igrača očekujes da te ponesu, ta nećemo od Fabregasa recimo očekivati da prevagne u nasu korist.

Hajmo reći da sam se razočarao. Ne daj mi Bože da njemu nesto zamjerim ili da ga smatram jednim od glavnih krivaca ispadanja. Eden Hazard je meni jako drag i gotivan momak, ne samo kao igrač nego kompletnom svojom pojavom i silnu sam želju imao da ga večeras vidim kako svijetu pokazuje ko je, šta je i sta je sve sposoban. Jebiga, u ovakvim utakmicama od svojih najboljih igrača očekujes da te ponesu, ta nećemo od Fabregasa recimo očekivati da prevagne u nasu korist.

Nije ga htjela lopta vala, prijem nekakav cudan, trapav za njega iskreno. Ne znam jeste vi primjetili ili se meni ucinilo ali igraci su se milion puta okliznuli, otkud znam. 

Slazem se sa time da se ocekivalo da ce Hazard danas pruziti jednu mamojebacku partiju ali nije, Boze moj ni Mesiju nije svanulo protiv nas do sad :D

Nije ga htjela lopta vala, prijem nekakav cudan, trapav za njega iskreno. Ne znam jeste vi primjetili ili se meni ucinilo ali igraci su se milion puta okliznuli, otkud znam. 

I ja sam primjetio. Natopljen teren do maksimuma. Mogli su komotno ponijeti kupaće da se kupaju. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.