Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Danas izjavio da je cilj za iduću sezonu titula premiershipa i govorio o planovima za iduću sezonu, u smislu da neće nigdje otići

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

To nista ne mora da znaci, pa nece izaci pred novinare i reci cekam ponudu Reala ili na postavljeno pitanje reci ne znam, necu biti tu narednu sezonu. Naravno da ce pricati o ciljevima bio on tu ili ne.
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Bojim se ako Ronaldo potpise za Juventus da bi i Eden mogao se oprostiti od plavog dresa. Ipak se nadam da ce se real Neymaru okrenuti i tako Edena zaobici.
Bojim se ovih njegovih dobrih igara na Prvenstvu. Sinoc je jednostavno dokazivao da je kljucni igrac i koliko vrijedi.

Sa druge strane Brazil je zaigrao izlaskom Debilliana. Njega se moramo riješiti.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mislim nazalost da je to to od Edena za nas.. Ronaldo i sluzbeno u Juventusu a eden je prema mnogima prvi favorit za zamjenu a i po meni, mislim da je on dostupniji od Neymara, Mbappea..
Kada dodas na to njegove nedavne izjave a i nasa transfer politika nam ne ide u prilog, cak i ne znamo tko nam je trener..
Bez sumnje je da bi Hazard volio ostati u Chelseau. To je izjavio nekoliko puta ali on za razliku od kluba ima vece ambicije. Nije do njega. Zeli postati najbolji igrac na svijetu ili barem jedan od boljih. U klubu gdje ce igrati Evropsku ligu to ne moze uspjeti.
Hazard zasluzuje više. Zaslužuje bolju ekipu oko sebe, zaslužuje ambiciozniju ekipu. Ja mu želim da postane najbolji igrač pa gdje god da igra. Uz Lamparda meni najdraži igrač svih vremena. Gdje god da bude igrao, rado ću gledati njegove finte i lijepu igru koju samo on može ponuditi.

GLAVNA MISIJA OVOG PRELAZNOG ROKA:

ZADRŽATI OVOG ČOVJEKA U KLUBU

Ponovo je pokazao o kakvom se igraču radi, sam je igrao i probijao francuze, uništio je brazil.

Ako zelimo da ostanemo kompetitivni kako u engleskoj tako i u evropi moramo imati jednog igrača koji sam moze izvuci ekipu, jednog ovakvog WC igrača, ne kažem da ne bi prezivjeli njegov odlazak ali bi sigurno trebalo vremena da se nadje zamjena.

Evo lagano se i ova situacija u klubu rjesava, novi trener, čovjek koji igra ofanzivno, 4-3-3 sa presngom, čovjek koji voli napadački fudbal, uz još koje pojačanje ovaj momak ce sigurno baciti potpis na novi ugovor

Ma neka ide,ako želi.Ne treba ga držati protiv njegove volje,dao je sve za ovaj klub,ostao je i kad nismo bili u LŠ,ako je neko zaslužio da mu se ispuni želja onda je to on.Nije davao izjave slične Kurtoinim i zato bih ga pustio da ide.
Niko nije nezamjenjiv pa tako ni on. Iako mi je zaista zao da izgubimo ovakvog igraca, nema mu se sta zamjeriti.

Samo neka se dobro unovci njegov odlazak i te novce jos bolje iskoristimo u nove igrace.
Picko, Obi Mikel je bio 9 godina u klubu pa se nije zasitio. I ako su mu u klubu ugušili veliki napadački potencijal. Idi
jednostavno covjeku dokurcilo sa situacijom u klubu.

kad se bolje pogledaju stvari tako i je, i opet kaze ako me klub pusti.

dalje, jos do sada ni jedan kvalitetan suigrac mu nije doveden.

ako ga chelsea pusti to ce biti jasan pokazivatelj na cemu smo, a ovakav se igrac ni pod razno ne ispusta iz ruku, jer mi ovakvog igraca nikad vise necemo dobiti za pare za koje smo doveli hazarda, niti se mozemo nadati da cemo imati nekog mladica koji ce uspjeti eksplodirati i postati neko ime.

pored svega, hazard ima veliko postovanje prema chelsiju, da je neko drugi bio umjesto njega, taj bi sigurno jos prije isforsirao transfer iz chelsea.

hvala ti legendo za sve, sretno sa realom i barem tamo da osvojis zlatnu loptu bar jednom u karijeri
Jedini razlog zasto Hazard nije otvoreno zatrazio transfer jeste cinjenica da Real jos nije poslao zvanicnu ponudu. Ove njegove 50:50 posto izjave su samo mamac za Real i cim oni posalju prvu zvanicnu ponudu i on ce promjeniti pricu i isforsirati transfer.

Zivi bili pa vidjeli.

Nema se sta zamjeriti Hazardu i ako ode, covjek vuce sam ovu ekipu, ne dovode mu se igraci sa kojim bi mogao igrati. Treba pokusati produziti ugovor a ako odbije onda ga unovciti za dobre pare. Za mene je on vec legenda, lagano ide u top 3 igraca Chelsea.

1.Lampard

2.Drogba

3.Hazard slijede onda Tery i Cech.

Picko, Obi Mikel je bio 9 godina u klubu pa se nije zasitio. I ako su mu u klubu ugušili veliki napadački potencijal. Idi

Je li se ovo zezas ili si ozbiljan? Pa Mikel je ostao jer nikada nije mogao preci u bolji klub. Dugo se taj panj i drzao u klubu.

Hazard je ucinio mnogo za klub ali ako zeli biti najbolji na svijetu, treba igrati i najboljem i najambicioznijem klubu.
Chelsea to nije. Barem zadnjih par godina to nisu pokazali.

Vijdet cemo sta ce biti sa Sarrijem. Covjeku treba dopustiti da sam sebi dovodi igrace a ne Marina. Dovesi covjeka na mjesto sportskog direktora koji se razumije u fudbal i koji ima ambicije. 'ta ce Marina koji k*r*c...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.