Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

pa dobro, budimo realni da je on i pucao penale i to mu je dobar izvor golova

mislim da je njemu najveći problem bio nedostatak žara i generalno želje da bude bolji i bolji...

čovjek da ima taj žar u sebi bio bi sigurno među par najboljih svih vremena, ali opet, i ovako je najbolji igrač kluba u istoriji IMHO

Ma odlazi 100 %. Prekjucer sam jos procitao da ce poslije utakmice sa Watfordom, zajedno sa svojom porodicom obici pocasni krug da se  pozdravi sa navijacima i da im se zahvali na svemu do sad.

Evo samo dokaz toga.

https://twitter.com/TomFizzle_/status/1125085211136540673?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1125085211136540673&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.talkchelsea.net%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FTomFizzle_%2Fstatus%2F1125085211136540673

Ja ne znam na što će klub sličiti kad on ode ali ne vidim ništa pozitivno u budućnosti bez njega. Pa gledate li vi tekme CFC-a? On je 50 posto ekipe, on nas nosi. Nosi naše napade i igru.

Sinoć je bio dosta umrtvljen, ali to ćemo pripisati taktici i pripremi utakmice. Nema šta, zaslužio je da ide i srećan mu put. Zamjena se uvijek nađe, neće stati život u klub kad on ode, a možda nađemo i neku novu zvijezdu.

Sjetimo se da nije ni on bio najskuplji igrač na svijetu kad je došao, ali je bio sigurno neki za koga se otimalo pola Evrope.

Cestitam mu na sjajnom ucinku ove sezone, da nam je sviralo penala koliko je trebalo i da smo imali bolje realizatore, to bi bila puno bolja statistika i 3. mjesto bi bilo davno osigurano.

Naši napadači u PL (golovi):

Michy Batshuayi (za Palace) 5
Gonzalo Higuain 5
Alvaro Morata 5

Olivier Giroud 2

Hajd sto ce nam mozda Hazard otici, nego ce nam napadacki izbor se svesti na neke od ovih igraca. Ne znam editovati komentar, ako uopste postoji mogucnost, jer sam novi, tako da cu samo update proslog komentara napraviti:

Naši napadači u PL:

Michy Batshuayi (za Palace):
5 golova
11 utakmica - 756 minuta
Protivnici: Leicester, 2xBournemouth, Burnley, Cardiff
Donio 4 boda ekipi.
Okvir gola: 0
Big chances missed: 3
Ofsajdi: 12

Gonzalo Higuain:
5 golova
14 utakmica - 1092 minute
Protivnici: Watford, Burnley, Fulham, 2xHuddersfield
Donio 3 boda ekipi.
Okvir gola: 2
Big chances missed: 5
Ofsajdi: 11

Alvaro Morata: 
5 golova
16 utakmica - 943 minute
Protivnici: Arsenal, 2xCrystal Palace, Burnley, Southampton
Donio 4 boda ekipi.
Okvir gola: 0
Big chances missed: 10
Ofsajdi: 20

Olivier Giroud:
2 gola
27 utakmica - 832 minute 
Protivnici: Tottenham, Brighton
Donio 0 bodova ekipi.
Okvir gola: 1
Big chances missed: 5

Ofsajdi: 6

Bilo je lijepo dok je trajalo. Puno srece dalje, uvijek dobrodosao na Bridge, ali ipak status besmrtnih legendi nece dostici.

I hvala Bogu da necu vise morati citati te spekulacije o Madridu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Proveli su računalno testiranje kao igrača najsličnijem messiju, u bazi od 72000 igrača.
Sustav je Edena Hazarda izbacio kao najsličnijeg Messiju, s 92,7 posto sličnosti s Barcinom desetkom.
https://twitter.com/SkySportsPL/status/1132191928634806273?s=20

https://twitter.com/TeleFootball/status/1132036298066268160?s=20
Posto je Hazard bolji igrac od Neymara njegova stvarna vrijednost je preko 220 miliona. Kad se uzme u obzir da mu ugovor istice nagodinu i da zeli otici dobijes ovu cijenu i popust od skoro 100 miliona. Sasvim posteno. I jos ciganija iz Reala nece da odmah kesira 130 milja za ovakvu igracinu nego gledaju da prodju ispod 100.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ako Kovačić bude uključen u transfer sa Realom mislim da bi bilo najbolje da svi kolektivno krenemo navijati za City.

Plastika ko plastika, a bar ćemo živaca više sačuvati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.