Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ako Kovačić bude uključen u transfer sa Realom mislim da bi bilo najbolje da svi kolektivno krenemo navijati za City.

Plastika ko plastika, a bar ćemo živaca više sačuvati.

Uz dužno poštovanje kao članu koji je puno duže ovdje, ali ne znam šta uopšte ovdje radiš sa takvim mišljenjem o klubu.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Uz dužno poštovanje kao članu koji je puno duže ovdje, ali ne znam šta uopšte ovdje radiš sa takvim mišljenjem o klubu.

Drug moj, znas li uopste da je Admin i pokretač ovog foruma navijač Barcelone?

Ček, ti hoćeš da kažeš da nismo plastični?  :fuhrer: 

Navodno ćemo dobiti 130 mil za edena, super ako je to istina s obzirom na zadnju godinu ugovora, u više izvora se spominje ta cifra. Transfer će biti finaliziran idući tjedan.

Iduće ljeto s tim parama ćemo moći dovesti 4 drinkwatera

Žao mi je što odlazi, ali ako se pogleda iz ugla igrača, jasno je da je itekako prevazišao sredinu i da odskače nenormalno od ostatka. Odskakat će i u Real Madridu, odskakao bi u skoro svakom klubu na svijetu, ali odlazi u ekipu koja ima tu sposobnost da u svakom trenutku može dovesti 3 superstara odjednom i regenerisati ekipu. 

Načekat ćemo se dosta da dobijemo ponovo igrača ovakve klase na ovoj poziciji. Pulišiću je tek 20, Hudson-Odoiju je tek 18 i vjerujem da su budućnost ovog kluba na krilnim pozicijama. Možda nijedan od njih u narednim godinama ne dostigne Edenov nivo, ali možda budemo imali situaciju da smo sa oba krila podjednako opasni.

Hvala mu na svemu, bio mi je miljenik od prvoga dana, hvalio sam ga, crtao ga na likovnom u 8. razredu osnovne škole, navijao za Belgiju zbog njega (i još nekih), najavljivao ga ljudima kao budućeg osvajača Zlatne lopte. Malo sam bio previše ambiciozan kad sam rekao da će se to desiti 2014. godine. Nije bio toliko poznat igrač kada je dolazio, iako je bio dvostruki osvajač nagrade najboljeg mladog igrača Francuske lige. Kod nas je došao kao vrhunski talenat, a odlazi kao vrhunski igrač. Definitivno je obilježio ovih 6 godina koje su iza nas.

Samo da se što rjeđe sudaramo u Europi i da ne slavi golove protiv nas ako ih bude zabijao. Da ne bude kao Luiz, Ake, De Bruyne, Lukaku, Mata i Salah. Neka bude kao Lampard!

Teško je dostići Hazardov nivo. Čak ni Chelsea otkako je došao nije mogao dostići njegov nivo. Nisu mu mogli naći saigrace sa kojima je mogao osvojiti više trofeja. Samo njegova skromnost ga je drzala 7 godina na Stamford Bridgeu. Neće biti isto gledati CFC bez njega pogotovo sada kada u ekipi više nemamo ni jednu legendu, ni jednog igrača na kojeg se možemo osloniti. Lamparda smo lahko preboljeli, bio je na zalasku karijere a i Hazard je tu bio pa smo imali rezervnog ljubimca.
Volim ovog igrača. Poslije Lamparda meni najdraži u CFC. Mnogo je dao klubu. Volio bih da se desi čudo pa da ostane ali ne znam koliko je to moguće. Sretno igračino šta god da si odlučio. Neka i drugi navijači osjete kako je imati najmagičnijeg igrača danas

Nema se tu sta puno pricati, svaka riječ je suvišna. Puno sreće u nastavku karijere, i volio bih da se vrati kad bude završavao karijeru, kao onda Drogba kad se vratio u Chelsea i osvojio Premier Ligu. Isto tako zelim i Hazardu.

Ostaje ta zal sto imamo retardiranu upravu, sto mu nisu nasli prave saigrace, mozda sad kad bi imao, on odlazi, i naravno, to sto nije osvojio sa nama evropa ligu.

Nadam se da se njegov nedostatak nece osjetiti, kao sto imamo taj i dalje problem sa napadacima od odlaska Drogbe.

Hvala mu na svemu. Nema tog igraca koji ga moze dostojno zamjeniti. Ipak klub je postojao i prije njega, postojat ce i poslije njega. Sta sad... idemo dalje a njemu zelim svu srecu i bice zanimljivo vidjeti kako ce se snaci u Realu. 

Ocekujem da ce vec sljedece sezone imati 25 golova i 20+ asistencija.

Pa ne znam baš koliko mu je ovo idealan moment za ić u Real taman sad kad je Real nikakav i kad je španjolski nogomet općenito u padu a Englezi ih izdominirali u europi.

Kako god, fin oproštaj, trofej i vrhusnka utakmica. Definitivno jedan od najboljih igrača koje je Chelsea ikad imao. Šteta što je propuštena prilika dovest mu još par dobrih igrača i napravit monstrouznu ekipu oko njega. Sretno mu u nastavku karijere.

Najveca zal u svih tih 7 godina je da smo nekim cudom dobili ovakvog igraca, a onda mu idoli iz Uprave za toliko vrijeme nisu uspjeli sastaviti pravu ekipu s kojom bi imao legitimnu sansu za napad na Ligu Sampiona. Siguran sam da je to najveci razlog zbog kojeg odlazi.

Ipak covjek kad je dosao osvojio je tu pisljivu Evropsku ligu i sigurno je ocekivao 7 godina kasnije da cemo napraviti iskorak, te barem igrati zavrsnice LS, ako ne i osvojiti. A ne da ce i dalje igrati s Willianom i Pedrom, te gostovati u Bjelorusiji ili Svedskoj.

Kako god, hvala na svemu i sretno mu sta god radio dalje u zivotu. Dao je sve od sebe za ovaj klub i priustio nam da gledamo mozda i najboljeg igraca u plavom dresu ikad.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Najviše golova, najviše asistencija, najviše pretrpljenih faulova, najviše driblinga, najviše bio igrač utakmice itd, sve ovo treba imati naš buduća Hazardov zamjena.

Možda neki nisu svjesni koga gubimo i kakvog igrača smo imali. Ja sam svjestan da zamjenu nećemo naći niti je imamo trenutno kako neki pišu ili se nadaju da je Odoi nekakva zamjena.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Naravno da nikad nećemo naći zamjenu za Hazarda, kao što Barcelona nikad neće naći zamjenu za Messia. Jedini naćin za njega zamjeniti je s nekoliko igrača. Da iskoristimo njegov odlazak kao okidač da se konačno pokrenemo na tržištu i napravimo kvalitetan remont ekipe.

Transfer dogovoren, Službena objava danas ili sutra, dobili 100 mil € na kraju. 

Eden + Thibo za 135 miliona. 10 miliona manje od cifre koju smo platili za njihove zamjene (Kepa i Pulisic). 15 mil manje od Edenove vrijednosti na Transfermarktu. Svaka čast našoj upravi i upravi Reala, iduće ćemo im valjda prodati kantea

Zar mislis da bi tako bilo da nije Eden zahtjevao transfer i sto je najvaznije, da nije bio u zadnjoj godini ugovora? I ova cifra je odlicna.

Nije se smjelo dovesti u situaciju da udje u zadnju godinu ugovora. Ako bi gledali samo na pare, onda smo ga morali prodati jos ranije ili ranije mu ugovor ponuditi.

Sta je tu je, opet dao nam je puno toga u ovih 7 godina, kupili ga za 35, prodali za 100. Dobro je.

Za Kurtonju nije ni vazno, nek je on otisao iz kluba, pa makar mi njima platili.

Ništa novo, nas muze ko stigne, traže nam silne pare, a našim igračima smanjuju cijenu, kao zadnja godina ugovora i te gluposti.

Problem je što se kod nas uvijek iz aviona vidi koji su igrači na prodaju i ko bi mogao da ode iz kluba. Imam osjećaj da u drugim klubovima to i nije tako očigledno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.