Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Je li se ovo zezas ili si ozbiljan? Pa Mikel je ostao jer nikada nije mogao preci u bolji klub. Dugo se taj panj i drzao u klubu.

MOgao je Obi svojevremeno za Barsu potpisati,ali je bio lojalan plavom dresu.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

još je bio na pragu prelaska u United

a njih nisam pomenuo,oni su nas rang

Hvala na svemu Edene. Sretno u Madridu. Jedan od najboljih igrača koje smo imali. Ako ne i najbolji. Ali čovjek kojeg uprava nikada u dovoljnoj mjeri nije cijenila, i ne govorim sad o njegovoj plaći koja je bila astronomska, već što se nikad nisu udostojili da mu pruže sa suprotne strane bar približnu klasu. Eden je u svojim najboljim godinama morao igrati sa jednim poluigračem poput Williana. 

https://www.youtube.com/watch?v=AnAOkbVQA6k

Meni bi bilo zao da Eden ostane u Celsiju.Kada se pogledaju neke realne stvari.Lik ima 27. godina,a nije da je ostavio neki trag na fudbalskoj sceni koji ce se pamtiti.Tako da treba da iskoraci u veci i jaci klub.Da pokaze da je materijal za top 3 igraca planete.Momak vise nema sta da trazi u prosjecnom klubu kakav je Celsi.I treba postovati to sto evo i drugi put ne igramo LS otkad je on u klubu, a on ne zateze.

Na primjer Geret Bejl je napustio Totenhem zbog toga sto je zelio da se pokaze na najvecoj sceni,Luis Suarez takodje Liverpul.Treba Edenu nesto vece i uzbudljivije od prosjecnog Celsija

Sve je izglednije da ostaje, a ja sam osobno i siguran da sada ostaje. Prvi put u ovom roku kladionice daju vecu sansu da ostane, nego za real, a i posljednji izvjestaji potvrduju to. Mislim da je sada i prekasno da bi isli na prodaju.

Uglavnom ovo je bila najbitnija stvar ovog prijelaznog roka i bas mi drago.
Btw ne bi me cudilo da se nesto sjebe i sa Curtoisom sada pred kraj, nesto tipa sa DDG-om sto je bilo.

Pa Sarri je odlucio da mu da kapitensku traku,to sam sinoc procitao

To je to. Popricati s njim fino, vidjeti sta zeli. Eto novi trener, ponuda za najvecu platu, mozda i kapitenska traka. Mada mislim da su zakazali u stvaranju ekipe koja bi igracu poput Hazarda dala podrsku u napadanji najvecih trofeja. Ipak vidjecemo sta ce odluciti.

STigao je u London,osisao se kod londonskog frizera,mozda za good bye ? 

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/1026793095705194497?s=19

Neće da se sastaje sa upravom dok ne vidi koga ćemo dovesti.Ako dovedu 3 igrača od ovih s kojima se povezujemo u zadnja 2-3 dana mogao bi ostati.

Hazard zaslužuje više i bolji klub od Chelseaja i neki koji mu može pružiti više. Ja iskreno da sam na njegovom mjestu ne bih se sekunde mislio već bih prešao u Real. Znači sekunde se ne bih mislio. Jer treba najbolje godine da provodi u borbi za 4. mjesto Premiershipa i da igra Europa ligu s nekakvim Moratom, Willianom i ostalim debilima? Idi Hazde, budi pametan, gledaj malo i na sebe jebo te Chelsea i naša debilna uprava.

[quote name="Caeruleus" post="283071" timestamp="1533652916"] Hazard zaslužuje više i bolji klub od Chelseaja i neki koji mu može pružiti više. Ja iskreno da sam na njegovom mjestu ne bih se sekunde mislio već bih prešao u Real. Znači sekunde se ne bih mislio. Jer treba najbolje godine da provodi u borbi za 4. mjesto Premiershipa i da igra Europa ligu s nekakvim Moratom, Willianom i ostalim debilima? Idi Hazde, budi pametan, gledaj malo i na sebe jebo te Chelsea i naša debilna uprava.[/quote]Nije sve u parama i slavi. Sta znas mozda se cojk fino smjestio u Londonu, ima kucu, sva familija mu tu, djeca idu u skolu.. Eto i bracu su mu dovodili iako onaj jedan nije mogo u madjarskoj ligi zaigrati.. U klubu je omiljen, glavni igrac i bice upisan u historiju. A sada ce jos masniju cifru u ugovoru da dobije. Mozda covjek uziva u tome, nisu svi igraci i ljudi isti. A Chelsea ima potpuno pravo traziti 200 miliona za njega. Trziste diktira cijenu. Tako su Mbappe i Neymar placeni slicno, a Hazard nista slabiji nije. Ima jos barem 5 godina, ako budu zdrav i bez povrede, one top top forme u sebi. Problem ce samo za klub biti, ako on ostane a ne produzi ugovor onda se rizikuje da sljedece ljeto dodjemo u istu situaciju kao sa Kurtonom sada.

Bože kakav igrač, u onih 15 min show odigrao, mogao bi profitirati kod sarrija jos vise

Jesi vidio showa moj skaro.. A cojk prekjucer s Ibize sletio, koja kila viska, nespreman i bez priprema ali dar mar pravi. Zlatna lopta il ne, al trenutno je Eden bez premca najbolji na svijetu i velika je tuga da ce jos jednom propustit LP.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Jesi vidio showa moj skaro.. A cojk prekjucer s Ibize sletio, koja kila viska, nespreman i bez priprema ali dar mar pravi. Zlatna lopta il ne, al trenutno je Eden bez premca najbolji na svijetu i velika je tuga da ce jos jednom propustit LP.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ronaldo nema ni gram viska cak i kad je na Ibici :P

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.