Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ako je prosle sezone bio najbolji igrac u premiershipu dosad je najlosiji. Ni sjene igraca od prosle sezone.

Azar je uz Zolu najveci majstor fudbala koji je obukao PLAVI dres mnogo ga postujem,mozda je vreme na leto da se proda Realu za veliki novac 120/130 miliona.

iskreno Azar ima najvece fudbalske predispozicije od svih aktivni fudbalera da pridje Mesiju ali na zalost mislim da se to nikada nece dogoditi njegov mentalitet je slab on nema tu licnost,svest,glad da postize veliki broj golova to je osnova on u PL ne moze da prebaci vise od 13-14 golova po sezoni...

To je jako slabo za igraca njegovog kalibra,gledam Sanceza danas koji je slabiji igrac od Azara ali je decko fajter ima osecaj za gol.

Matere mi ja bi ga prodao Madridu ili Parizu. Koji će mi k**** igrač bez temperamenta koji je sa 24 stvorio osobinu apatije, nema potrebu da napreduje itd. Sad kad bi uzeli pare za njega to bi bilo to, kasnije od toga neće biti ništa. Prošlih sezona bio sam siguran da će biti igračina u rangu Messija i Ronalda, ali sa ovim lelemudanjem od toga nema ništa.

Sta mislite da li bi on ekipi pruzio vise da igra malo povucenije,nesto kao iniesta u Barseloni a da imamo okomita i direktna krila ispred?

Tuzno je sve ovo gledati oko Hazarda. Zelim mu sve najbolje u karijeri i da ostvari puni potencijal. Ali ako Mou to nije izvukao ne znam ko ce. Neka ide ako ce mu bit bolje i ako ce bit bolji igrac Ne znam hamco, pokusava on to nesto igrat kod nas, jeste da malo s kim ima to da odigra ali eto. Nije da mu ide bas. Mislim da mu je krilo top pozicija, ali s okomitim napadanjem i s konkretnim rjesenjima. Puno petlja, puno se igra, puno sere grubo receno, puno lezerno. Tuzno je ovo rec u odnosu na kvalitet, ali neka pogleda malo Sancheza. Necu pretjerivat pa ga poslat da gleda barsu i mesija, to je vec nesto posebno Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Teorija zavere - level legendary:

Hoce da isforsira transfer :D

Nije legendary, ima smisla. Legendary je ona moja teorija u kojoj Roman čeka Gvardila da dođe i dokaže da je bolji od Murinja. :D

Od Guardiole ne bi bilo nista cudno i novo da dodje i preuzme po igrackom sastavu najjacu ekipu u ligi.Recimo City da preuzme vjerujem da bi osvojio.S drugim ekipama sumnjam.Ne osporavam njegovu trenersku kvalitetu ali cinjenica je da je veliku reputaciju  u startu svoje trenerske karijere izgradio u Barseloni koja je po meni igracki bila najjaca ekipa ikada.Eto,Anri,Messi,Yaya Toure,Puyol i drugi...Zatim preuzeo Bayern kojeg bi i Safet Susic vodio do titule u Bundesligi.

Volio bih ga vidjeti recimo u Arsenalu,ili Unitedu pa da vidim bil tad osvojio.City je igracki najjaca ekipa u Premiershipu sigurno,i da ih ne vodi limitirani Pelegrino smtram da mi ni prosle sezone ne bi uzeli titulu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.