Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1354142852268371971

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1354130352172920832

Hvala sto ste mi dozvolili da postavim zvanicnu objavu :D

Dobro dosao maestro!

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

Ne vjerujem da je toliko vezan za igrače iz tog kluba. Tamošnji kapiten mu je već došao. Ove bitne mi svakako ne možemo kupiti.

Ne mogu sva trojica

Zasto ne, mozda ce staviti njih trojicu i jednog spica?
Ajmo malo pričekati i dati mu barem malo vremena pa onda krenuti pljuvati. Nije ni on moj idealan izbor, ali dati ću mu šansu. Ovi komentari ako stavi ovog ili onog igrača za mene je gotov, kakve veze ima tko će igrati ako će funkcionirati
3 odbrana, 2 beka, 2 zadnja vezna, jedan istureni veznjak i dva napadaca. 3-4-1-2, mozda misle na to iako je to vise 3-5-2.

Al svakako cini se da bi se mogla vratiti moja omiljena formacija s 3 nazad.

3 odbrana, 2 beka, 2 zadnja vezna, jedan istureni veznjak i dva napadaca. 3-4-1-2, mozda misle na to iako je to vise 3-5-2.

Al svakako cini se da bi se mogla vratiti moja omiljena formacija s 3 nazad.

Ko ume da je koristi i zna kako da utrenira igrace na istu 3-5-2/3-4-1-2 je izrazito napadačka i veoma efikasna formacija.
Ali za to treba vremena i bas dobro skautiran i izabran igrački kadar.
Fakat ne znam cemu tolika doza nezadovoljstva, pa kao da smo doveli jebenog Pardewa a one Tuchela.

Vec smo, pored Jorga, Christensena, Rudigera, dobili novog dezurnog krivca a to je Tuchel.

Ne razumijem. Niko ga nije uopste prozvao u negativnom kontekstu. Svaku vijest koju sam do sad zaljepio vezano za Tuchela bila je informativnog sadrzaja kada je u pitanju njegov sistem ili taktika, nacin treniranja i generalno nacin na koji vidi fudbal. Cak sta vise, mislim da bi i on trebao dobiti veliku podrsku od svih navijaca. Nije on kriv sto je Lampard dobio otkaz. Licno i ja vise volim da je on dosao nego recimo Alegri ili Hidink.

Fakat ne znam cemu tolika doza nezadovoljstva, pa kao da smo doveli jebenog Pardewa a one Tuchela.

Vec smo, pored Jorga, Christensena, Rudigera, dobili novog dezurnog krivca a to je Tuchel.

Ionako će se svi okrenit protiv njega za koji mjesec pa računaju bolje odma počet...

Ionako će se svi okrenit protiv njega za koji mjesec pa računaju bolje odma počet...

Hahahah tako nekako ili da mogu citirati sami sebe kad kola krenu nizbrdo kako su ispali veliku strucnjaci i ZNALI da ce biti los.

Ma brate dao bih joj da me veze i da me bičuje do mile volje

Ja mislim da njoj Roman ne smije ni prici

Pa radije bi ja nju vezao nego ona mene, čuj riba da me veže i bije 

Ono sto mene zanima je sljedece:

Ukoliko ni Tuchelu ne uspije da probudi Havertza, Wernera i generalno cijelu ekipu, igru i rezultate, hocetel i tad braniti te iste igrace i pljuvati trenera kako ih ne zna iskoristiti najbolje ili cete stati na stranu trenera?

Ja se samo nadam da će se dati dovoljno vremena i treneru i igračima prije nego što se počne srati po njima

Što se formacije tiče, mislim da je to manje bitno, bitna je igra, formacija se može prilagoditi i u zavisnosti od protivnika a može se i mijenjati na utakmici u zavisnosti od toga.

Sutra protiv Wolwesa me ne bi iznenadila tri stopera jer oni forsiraju tu formaciju a znamo svi da je čest odgovor na formaciju protivnika sa tri stopera, formacija sa tri stopera :D

Tako su i protiv nas radili za vrijeme Contea

Bukvalno od svih slobodnih i dostupnih menadzera Tuchel je najbolji izbor trenutno te bih ga i ja prvog doveo

Iako nije bio moj prvi izbor za Lampardovog naslednika, ima moju punu podrsku, nadam se da ce uraditi nesto s ovom ekipom. Najdraze bi mi bilo kad bi bio jedan od onih koji su se zadrzali vise od 2 sezone kod nas.

10/10 ladno, jedino za Mainz  nisam bio siguran sta je uradio, ali sam se snasao.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1354206458267762691

Jedan od najkvalifikovanijih trenera. :P

Svidja mi se sta prica. Pogotovo dio kada kaze da je nekad bolje za ekipu da izgubi nego da su pobjedili zbog penala koji im je dosudjen.

https://youtu.be/P7k3q4-r7MU

Ja imam dobar predosjecaj za njega samo sto je svabo a oni daju svoj maksimum i rijetko ko od njih igra zatvoreno.

Kad Zemo approva onda je to to

Pogodio sam promasaje da nabrojim, kad je dolazio AVB da ce biti promasaj, Moratu, Kepu, nisam bio za Kovacica nikako i mirise na to da sam i njeg pogodio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.