25. januar 2021.5 god. comment_308455 Dobrodosao. Ja shvatam da nas je strah, da ce vratiti starce umjesto mladih igraca, ali mislim da nije toliko lud tj vjerujem da ce koristiti one igrace koji se uklapaju u njegovu filozofiju. Svakako ce James biti ispree Azpilikuete jer je daleko bolji igrac. Rudigera ce isto tako koristiti umjesto Zoume nazalost, prodat ce se njemu Rudi, mada tu smo na istom jer je i Lamps otpisao i Tomorija i na kraju Zoumu zbog Rudigera. Vjerujem da ce forsirati svabe maksimalno. Bit ce zanimljivo pratiti u pocetku, sta je zamislio s ekipom, kako ce to izgledati. Sretno. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308456 Od Tuchela ocekujem da uvede osnove fudbala i trcanje. hahahahahahahahah bog i hamco to očekuje :D Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308457 hahahahahahahahah bog i hamco to očekuje :D Ne moze ih trener sad nauciti osnove fudbala, ali moze trcanje. Nek igra presing i ofanzivno, ja zadovoljan. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308459 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1353748324336226307 Nek zna sta ga ceka Ako vidim Rudigera, Alonsa, Jorginha, Kepu blizu prvih 11, mene je u startu razocarao. Uređeno 25. januar 2021.5 god., autor izmjene: apeiron Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308463 Vidjecemo kako ce se snac, nisam nesto pratio njegov rad dok je bio u Dortmundu, PSG je doveo do finala ali je imao i najbolji tim na svijetu. Zelim mu svu srecu pa da ako zaigramo neki napadacki fudbal i da ne skidamo gace. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308472 Želim mu sreću i pružam mu podršku, jer podršku u startu samo spomenutom konobaru nisam pružao. Forsira pressing što mi se sviđa, očekujem da bude autoritet igračima i da podigne ove svoje sunarodnjake Wernera i Havertza. Već je radio sa Pulišićem koji je isto u kanalu i treba mu pomoć da se vrati u formu. Dobro bi bilo da i Rudigeru pokaže nekoliko stvari. Ne bih se bavio pričama "gurat će Švabe", "vratit će starce". U srijedu je utakmica i vidjet ćemo šta je njegov izbor. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308477 Gledao sam PSG relativno cesto i nisam vidio jednu jedinu utakmicu gdje se neki opasni presing igrao. Igi Ono je bilo smijesno sta si radio s temama, taman i troll bio. Al eto neki i cestitaju bogme Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308478 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1353748324336226307 Nek zna sta ga ceka Ako vidim Rudigera, Alonsa, Jorginha, Kepu blizu prvih 11, mene je u startu razocarao. Hajmo Kepa :sal2: Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308485 Ne verujem da je neko toliko lud da kepu stavlja na gol. Sto se tice pljuvanog rudigera, pa on je kao i veliki broj igraca, mogu da igraju taman tako da ce neko biti spreman da ponudi 70milki za njih a mogu i taman tako da ne postoji klub na planeti koji bi bio spreman da mu da platu koju ima za ono sto pruza. Moze on da odigra i znatno bolje. Ista prica je i sa Jorginjom. Samo sto je diskutabilno koji su to elementi igre u kojima Jorginjo moze da doprinese sem te proste distribucije lopte pa makar igrao i najbolju sezonu u karijeri. A to je za tim koji treba da bude konkurent za titulu jako malo. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308487 Nije cojk ni predstavljen a vec ga prozivate ako ubaci ovog ak ubaci onog. Ako bude dobre igre i rezultata briga me da igra kepa stopera. Kad se kaze iskusniji, ne spads u to rudiger. Silva je babo a zouma nema nista manje iskustva nego rudiger. Tu bi najprije azpi i jorgibho mogli profitirat al otom potom. Dok vidimo sta ce bit Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308489 Fabrizio Romano gost i prica o Lampardu i svemu sto se desavalo zadnje vrijeme. Takodjer dotakao se i Tuchela. https://youtu.be/BYRDOw-CgNw Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308493 Naravno da će Kepa dobiti priliku i očekujem da iskoristi šansu Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308496 Kaze kako 2-3 vazna igraca nisu bili uz Franka. Ili cak da nisu vjerovali u projekat kod Lamparda, wtf. I Rio kaze da mu to nije jasno nikako. Jbt kakva su vremena dosla. Sto se tice ovih 'vaznih igraca' To ne moze nikako biti Kepa, Rudiger ili Alonso. Bas me interesuje ko bi mogao to biti. A Rio kaze nije mu jasno kamo Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308497 U PSG je cesto igrao 4132 sa Veratiem zadnjim veznim i 433 kad su Mpape i Neymar bili zajedno u sastavu vidjecemo na sta ce izgledati. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308501 Kaze kako 2-3 vazna igraca nisu bili uz Franka. Ili cak da nisu vjerovali u projekat kod Lamparda, wtf. I Rio kaze da mu to nije jasno nikako. Sto se tice ovih 'vaznih igraca' Bas me interesuje ko bi mogao to biti. Ja ne znam ni ko su nam važni igrači. U prethodnih 1,5 godinu svi su u jednom trenutku bili zanemareni na po mjesec dana. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308502 Dobrodošao prije svega, želim mu sreću i uspjeh. Nemam neko specijalno misljenje o njemu, neutralan sam. Vidjecemo promijene koje će donijeti, nadam se da će dobiti vremena ali tesko ne to u Chelseau... Kako mi na kurac ide ta priča neki igraci nieu bili us Lamparda, pa da se svi saberu Lampard je Bog Chelsea a oni su kurcina Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308503 Igi Ono je bilo smijesno sta si radio s temama, taman i troll bio. Al eto neki i cestitaju bogme I trebalo je da bude :P Sto sebe shvatas toliko ozbiljno brt :P https://www.bbc.com/sport/football/55800815 Inace ocekujem da ostane do kraja naredne sezone. Some of Chelsea's players complained about a lack of tactical instructions and general communication under Lampard. Tuchel, however, is known to communicate extensively with his teams. If they let him. The German will also not hesitate to implement some of his ideas - be it on the tactics board or elsewhere. At his previous clubs, he drew up diet plans, monitored sleeping patterns of players, overhauled the analytics department, changed the scouting processes and got involved in the renovation of facilities. His willingness to control virtually everything at a club has made him enemies in the past. During his time at Dortmund, he banned head scout Sven Mislintat, who later worked for Arsenal, from the training ground because of philosophical differences and demanded certain signings from chief executive Hans-Joachim Watze and sporting director Michael Zorc. "What matters are fundamental values such as trust and respect," Watzke said after Tuchel had left. "With Thomas Tuchel at the helm, Dortmund enjoyed two successful years in which our sporting objectives were achieved. However, we did not always see eye-to-eye with the coaching staff during this period." Mogu da vidim da ce se zameriti nekome u klubu. Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308505 I trebalo je da bude :P Sto sebe shvatas toliko ozbiljno brt :P https://www.bbc.com/sport/football/55800815 Inace ocekujem da ostane do kraja naredne sezone. Mogu da vidim da ce se zameriti nekome u klubu. Mogu da vidim da nema kome se neće zameriti :D Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308510 Moraju se igrači spustiti na zemlju i oni previše lete, sve je to zbog ogromnog keša kojeg dobijaju bez ikakve zasluge. Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308521 Steta sto se niko ne usudjuje da deli vaspitne igracima umesto sto svake sezone menjaju trenera. Lakse je otpustiti jednog coveka nego par idiota sto neko napisa. Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308535 Danas stize u London, potpisuje ugovor i sutra je na klupi protiv Wolves-a. Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308537 Jel ima neko saznanja ko ce mu biti pomocnik odnosno ko sve pakuje prnje sa Lampsom? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.