Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

Ovog Gospodina po svaku cenu treba zadrzayi, ako je moguce zrtvovati platu ona dva ugursuza, vernera i Lukakua.
Covek je suvo zlato za rad u vanrednim uslovima.

ukoliko bi dobili bogatog vlasnika, vrlo vjerovatno da bi obadvojica isla iz kluba. mada ja vjerujem da ce njih tuhel zadrzati ipak.

Pobijedili, ali postavka opet katastrofa, da se igraci nisu prepali nakon primljenog gola ko zna sta bi bilo. Nastavlja sa ziheraskom taktikom i vec nekoliko utakmica nemamo ideje da stvorimo sansu, a veceras je ispalo slicno kao protiv Burnleya, jednostavno protivnik se sam od sebe raspao.

Niz dobrih rezultata, ali igrom nikako nisam zadovoljan.

Pobijedili, ali postavka opet katastrofa, da se igraci nisu prepali nakon primljenog gola ko zna sta bi bilo. Nastavlja sa ziheraskom taktikom i vec nekoliko utakmica nemamo ideje da stvorimo sansu, a veceras je ispalo slicno kao protiv Burnleya, jednostavno protivnik se sam od sebe raspao.

Niz dobrih rezultata, ali igrom nikako nisam zadovoljan.

Sve znas i sve si rekao moj keru, ali ja se vec pomirio s tom igrom. I ne ocekujem drugacije, tako da sam sretan s rezultatima.
Slicna tekma kao prosle godine s Portom, samo sad smo pobjedili i u revansu. Naravno da nije bilo lijepo za oko, ali bilo je krajnje efikasno i izborili smo prolaz u 1/4 finala.

Azpi igrac tekme, fajterski je odradio ovu utakmicu i svaka cast na tome.

Nadam se sto laksem protivniku, Benfika ili Villareal, pa da idemo u polufinale, a onda je svejedno ko god bude, jer tada su svi jaki.

Kroz kakav period prolazimo, odlicni smo, fenomenalni.

U zadnjih 12 tekmi imamo 11 pobjeda, sta treba vise?

Treba but realan da je 8 timova od tih 11 qrac obicnu

a mene su učili da je kurac vrlo opasna stvar, za čas ti probleme napravi ako ne vladaš njime i ne možeš ga kontrolirati...

prema tome samo naprijed TUCHELČINO i ekipo!! IIDEMOOOOOOOOOOO!!!!

• 3 sedmice kasnije...
Čestitke treneru na implementaciji najdosadnije i najmrtvije igre ikad. Vjerovatno ćemo i uzeti ovo na kraju, ali mi je pritisak pao ispod 80 gledajući prvo poluvijeme.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.