Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

Nema potrebe njega kritikovati pored nekih igraca koji su masili zivere pa na kraju i penale. Liverpool 2 kupa osvojio mogo ih je oba izgubit, to su nijanse.

Tuchelu treba pruziti sansu da kupi bolje igrace, rijesiti se nekih kancera ove ekipe, potrosenih igraca i onih koji nisu ni za B tim.

Rijesiti se Alonsa, Christensena, Azpia, Wernera, Ziyecha, Barkleya, Bakayoka, Sarra.

Dovesti Perisica, Desta, Dembelea, 2 stopera i Rice-a. Da imamo malo bolje skaute, dovesti Leaoa iz Milana i imas igraca koji na individualni kvalitet sam moze rjesavati utakmice.

Ovo su bili četvrti penali sa Liverpoolom i sva 4 puta smo izgubili. U produžecima se trebalo ići na pobjedu jer nam očito ne ide sa penalima.

Sreća je jako bitan faktor. 3 izgubljena finala, jedno na sudijsku odluku, a dva u 11. i 7. seriji penala. Otkako je došao, ušao je u 3 finala domaćih kupova, a najbolji trener svijeta sa najboljim timom svijeta u 0. Sve će se to vratiti jednog dana.

Po meni je trebao da uđe Werner u produžecima. To je naš najbrži igrač u timu, a uz to je i napadač i dobro šuta penale. Očekujem da objasni zašto je jedna izmjena bačena na one vratolomije sa RLC-om.

Nek mi samo neko objasni sta je lik radio s Loftusom danas. Uveo ga u drugom produzetku pa poslije nepunih 15 min izbacio. Decko igrao centarfora, a citavu sezonu bukvalno je sve pozicije izmijenio, jedino na toj nije jednu minutu proveo.
Inace igraci koji startaju su masine koje moraju trcati sprint 120 min, ne moze se dogooditi da nakon 105 min igre bude neko preumoran i da ne moze nastaviti igru. Pa onda nebi Ruben usao.

Zasto je izasao, pa da bi usao bolji izvodjac penala od njega. Sve na mjestu, za onog ko razmislja. A za ojebine koji samo pljuju, vjerovatno je neshvatljivo sve ovo.

Ovo su bili četvrti penali sa Liverpoolom i sva 4 puta smo izgubili. U produžecima se trebalo ići na pobjedu jer nam očito ne ide sa penalima.

Sreća je jako bitan faktor. 3 izgubljena finala, jedno na sudijsku odluku, a dva u 11. i 7. seriji penala. Otkako je došao, ušao je u 3 finala domaćih kupova, a najbolji trener svijeta sa najboljim timom svijeta u 0. Sve će se to vratiti jednog dana.

Po meni je trebao da uđe Werner u produžecima. To je naš najbrži igrač u timu, a uz to je i napadač i dobro šuta penale. Očekujem da objasni zašto je jedna izmjena bačena na one vratolomije sa RLC-om.

Izbjegavati maksimalno penale ako je moguce u buducnosti, penali nisu lutrija kada je nas klub u pitanju. Osim Minhena i reci cemo Superkup utakmice protiv Villareala, mi smo sve znacajnije utakmice na penale izgubili.

Jeste, zato je Ziyecha izbacio iz prvih 5 pucaca penala a stavio beka Azpilicuetu.
Barkley bolji od Loftusa. Ja sto znam Barkley je znao fulati penale, a Loftus ne znam ni da je pucao. Po cemu li je onda potonji slabiji izvodjac?

Elem, smijesne izmjene i prije svega bezmudost, ziherastvo trenera ce uvijek kostati ovu ekipu. Loftus usao frisak, nije 2 sprinta napravio da pritisne stopere, samo trckarao lagano 13-ak minuta koliko je na terenu bio. Toliko o uputama trenera. Iako je protivnik skoro na konopcima bio u prvom produzetke i trebalo je jos zadati zavrsni udarac, on se odlucio da ne riskira eventualno primiti gol i ide na penale. Evidentno je bilo da Liverpul nece vise napadati, pali su bili ali ipak na kraju trofej ide njima.
Hahahahha uputa trenera da igrac koji udje ne smije trcat. E i ovo da vidim

Azpilikueta kada god smo sutirali penale, sutirao je i on i svaki je pogodio.

Azpi usao umjesto Chalobe, sta je tu ziheraski?

Trebalo je zadati zavrsni udarac? Trener kriv sto nismo. A nema sanse jelde da su igraci vec preumorno bili i da nisu mogli vise pritiskati? Ne ne, to nije moguce...

Svasta

Zasto je izasao, pa da bi usao bolji izvodjac penala od njega. Sve na mjestu, za onog ko razmislja. A za ojebine koji samo pljuju, vjerovatno je neshvatljivo sve ovo.

Barkley kao bolji izvođač mijenja baš igrača koji je najodmorniji, a odmorniji znači i skoncentrisaniji. Zašto nije Barkley odmah ušao na početku produžetka? Zar je RLC bio najlošiji izvođač penala od 10 igrača na terenu?

Barkley bolji od Loftusa. Ja sto znam Barkley je znao fulati penale, a Loftus ne znam ni da je pucao. Po cemu li je onda potonji slabiji izvodjac?

Sigurno postoji razlog zašto si vidio Barkleya da šuta penale, a RLC-a nisi.

Christensen i Kovačić su igrači koje se uvijek vadi kada su produžeci. Vjerovatno ga nikad nisu izveli u karijeri jer to loše rade. Svaki igrač koji redovno šuta penale je nekad promašio. Ja bih iz toga zaključio da su bolji ovi koji izvode i znali su nekad promašiti od ovih koji nisu nikada.

Bice bolje sledece sezone. Mozda smo mogli sa manje respekta da odigramo u produzecima ali nema veze. Odraditi prelazni rok kako treba, pa se revansirati za ova izgubljena penala.
Ja mu samo zamjerim sto Mount i Zyech nisu bili medju prvih pet izvodjaca, nemozes od prva 3 penala sutaju ti tri odbrambena igraca.
Meni je okej to, uglavnom su nam defanzivci bili sigurni, inace bolje izvode penale defanzivni igraci mozda jer ne osjecaju toliki pritisak kao napadaci.
Ja sam sigurniji nekako kad stoperi pucaju penale, to obicno bude silovito i precizno, golmanu nema skoro nikakve sanse da odbrani, dok se napadaci premisljaju hoce i nece. Azpi je uvijek do sada dobro izvodio penale, moralo se nekad desiti i da promasi.

Uglavnom nikad ne mozes biti siguran s penalima.
Ma azpi da je 2 centa osutao lijevo. Ono se ne skida i di sad je nadavao se golova takvih
No ima seratora moraju naci nest da seru

Nije bio problem kod di matea kad su cole i luiz sutirali

A neuer sutirao za bayern heh

Hahahahha uputa trenera da igrac koji udje ne smije trcat. E i ovo da vidim

Azpilikueta kada god smo sutirali penale, sutirao je i on i svaki je pogodio.

Azpi usao umjesto Chalobe, sta je tu ziheraski?

Trebalo je zadati zavrsni udarac? Trener kriv sto nismo. A nema sanse jelde da su igraci vec preumorno bili i da nisu mogli vise pritiskati? Ne ne, to nije moguce...

Svasta

Uputa trenera je sasvim jasno bila da se stane i ceka penale. To ako nisi vidio u drugom produzetku onda se nema sta diskutovati.
Ne, igraci nisu bili toliko iscrpljeni jer su prethodnih 15 minuta drzali protivnika na konopcima. Uostalom, znamo da je na raspolaganju 5 izmjena. Ocigledno je bilo da su oni grogirani bokser kojem samo treba zadati konacni udarac. Da je suprotna situacija bila, trener protivnika bi naredio punim gasom napadanje dok se ne zabije gol.
Pitam koja je svrha Loftusa bila na terenu? Da radi sta? Ponavljam, igrao je pod ovim trenerom raznorazne pozicije, samo na centarforu nije ni minute odigrao.

Tuchel je trener ziheras i to je nepobitna cinjenica. Trener kojem je uvijek prvo u glavi da zastiti svoj gol. Ajde vidjecemo kad dobije jos igraca (necemo racunati centarfora od 115 miliona), hoce li se to promijeniti. Skeptik sam, no zasluzio je priliku.
Wisey znam da si ko i svi mi razocaran jer nismo osvojili. Ali nema potrebe brate da sad pretjerujemo jer su nas djelile sitnice od trofeja u oba izgubljena finala. Mogli smo hladno oba osvojiti i onda bi i mediji i navijaci jednog trenera dizali u nebesa a drugog trenera kritikovali.

Koga je mogao uvesti juce Tuchel umjesto Lukakua? Lukaku je jedva hodao zadnjih 20 minuta, bukvalno ko sto Messi sad hoda tako je on hodao dok lopta prolazi pokraj njega na 2m. Nije covjek mogao hodati i Tuchel je morao nekog ubaciti.

Ona njemacka pickica se povrijedila na zagrijavanju uz aut liniju. Zato je Loftus usao. Werner je bio idealan za ulazak sa klupe inutrcavanja u prostor ali pickica ocito nije htio. Ne vjerujem da je povredjen al nikako.

Pa taj isti Klopp kojeg evo ja prvi hvalim, nije u 4 utakmice uspio pobjediti Tuchela a realno ima mnogo kvalitetniji sastav od svog sunarodnjaka.
Pa wisey hoce rec da je tuchel trener ziheras.
I jeste, al opet je odlican trener.
Da su igraci sutali bolje penale sad bi imali 2 kupa i vitrinama.
Covjek nas je doveo vec u koliko finala. ABd da ovako nastavi.
Krenut ce i pobjede.
Najbitnije finale smo uzeli.

Sad se nadam da ce dobit podrsku i da ce todd kesirat nesto ovi ljeto pa da dovede tusel par igraca po svom ukusu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.