Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

• Autor

Ili u utakmici za treće mjesto ako ne prođemo :(

Vjerovatno se zarazio negdje na odmoru, ne znam gdje je bio. Vjerovatno nikom od igrača nije prenio skoro svi su u protokolu danas osim Kantea.

Bio je na veceri sa Marinom i nekom ekipom, nadam se da je Marinica u redu.

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

Ajmo šefe za vikend novi trofej :D

Bila bi fora još i da Fa Cup osvoji, za sezonu i po sve osim PLa da uzme :D

A mi i dalje da seremo kako je on kurac i kako nam je igra kurac :D

Tacno, uzeo bi u tom slucaju svaki moguci trofej osim Premiershipa.

Nema se Tuchelu sta prigovoriti za ovaj mec. Apsolutno je sve uradio kak treba.

Igrali smo protiv jakog protivnika koji je u formi. Imaju i dobrog trenera i dobre pojedince. Dakle ni po cemu nismo jaci od njih.

Utisak je da smo imali bolje sanse od njih i da smo ih trebali pobjediti.

Apsolutno nije nista do Tuchela. Cak bih mu cestitao na dobro odradjenoj i pripremljenoj utakmici.

Idemo dalje, imamo FA kup i ligu sampiona. Jedno je sigurno, nece nas niko lako izbaciti i nije da smo ekipa koju mnogi zele za protivnika.
Ovo je sve podsecalo na finale LE izmedju junajteda i viljareala, kada je i De Gea sutirao malo bolji penal od Kepe, ali isti je ishod bio. Steta, sto kazu forumasi, vise mi je krivo sto je pobednik Klop. Izgleda i on spremao penale, dva masterminda.
Nikako ne kontam ovu izmjenu u 118 minuti, vadis golmana punog samopouzdanja i ubacujes rezervnog golmana nezagrijanog da brani i na kraju pukom srecom odlucuje o trofeju.

Nikako ne kontam ovu izmjenu u 118 minuti, vadis golmana punog samopouzdanja i ubacujes rezervnog golmana nezagrijanog da brani i na kraju pukom srecom odlucuje o trofeju.

Taj golman je u prethodnim rundama odbranio nekoliko penala, kao i u Superkupu Europe. Također je i nedavno u FA Kupu odbranio penal u produžecima. Rekorder je po broju odbranjenih penala u historiji kluba. Sa druge strane Mendy je golman koji je odbranio 2 penala u karijeri.

Vjerovatno se sjećaš Svjetskog 2014. i Krula

ostavite trenera i Kepu na miru, apsolutno nikakve potrebe nema za pametovanjem i "generalom nakon bitke" niti zamjerkama na toj izmjeni Mendy-Kepa, i ništa tu nije čudno svakom tko prati i gleda Chelsea..nekoliko puta je prošlo, jučer nije i bok..

vjerujem da nakon ovog Tuchel vise neće raditi ovakve izmjene..

a apropo usporedbe Kepe i Mendya, jasno je svima da je Mendy kvalitetniji i bolji golman i da je zasluženo naš broj 1

zemo ti isto ko da si ispod kamena zivio zadnje dvije godine

Previše se oko toga priča, Kepa se u povijesti već pokaza dobrim za branjenje penala, tako da odluka i nije suluda. Da je obrania sad bi se slavilo i njega i Tuchel šta ga je stavia... Al to je nogomet.

https://www.squawka.com/en/goalkeepers-subbed-on-for-penalty-shootouts/?fbclid=IwAR0ihUaSSO1fg247SfHGQmFT_fjd5hjJdI-fqRqeIuXff_GZZrDxbq1soeY

Poznato je 7 slučajeva kada je golman ušao samo da brani penale. 5 puta je to bio dobar potez, jednom nije došlo do penala jer je pao gol u međuvremenu i ovaj sad Kepin slučaj je sedmi.

A sta mu je konkretno problem odgovoriti na pitanje? Nismo ni culi do kraja.

vjerovatno jer ga smaraju sa istim pitanjima, a realno i u pravu je. nije politican i nema on nista s tim.

Wisey jel se ti pravis lud il sta? Al ozbiljno pitam, ne kontam jel zaista mislis ozbiljno da covjek treba odgovarati na ova pitanja ili ja sam mozda pogresno protumacio tvoj post?

Ne zeli covjek uopste tu vrstu pitanja, previse je osjetljivo i iz aviona se vidi da ga to sve pogadja. 3 zaredom pitanja o ratu i tome kako to utice na njih, jebem vam mater retardiranu i pitanja. Trebo im je jebat mater i napustiti prostoriju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.