Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

Wisey jel se ti pravis lud il sta? Al ozbiljno pitam, ne kontam jel zaista mislis ozbiljno da covjek treba odgovarati na ova pitanja ili ja sam mozda pogresno protumacio tvoj post?

Ne zeli covjek uopste tu vrstu pitanja, previse je osjetljivo i iz aviona se vidi da ga to sve pogadja. 3 zaredom pitanja o ratu i tome kako to utice na njih, jebem vam mater retardiranu i pitanja. Trebo im je jebat mater i napustiti prostoriju.

Nisam upratio da su i prije toga bila ista pitanja. Normalno je da ce ljudi i oko toga pitati, posebno zato sto je situacija u klubu dosta napeta. Tuchel je jedini koji stane pred medije, pa vjerovatno nemaju izbora. Jasno da on nije taj koji ce moci odgovoriti.

Apsolutno podržavam stav Tuhela, jbg ima nekih finesa možda kako je mogao, trebao da reaguje ali ovako iz mog ugla

On je čovek zaposlen na mestu trenera/menadzera, prosto mora da se drži svog mesta, za sve ostalo bi valjda trebalo da odgovara PR kluba i neko drugo lice, ne znam kako su unutar organizovani..

Ti novinari treba da upute zvaničan dopis klubu ako ih baš to interesuje, pa neka zakažu posebnu konferenciju

Slažem se, pilaju bezveze čovika. Tuchel je svoj stav o ratu i svemu već reka ne treba 100 puta ponavljat, a to šta je vlasnik rus šta on tu može? Radi svoj posao a to nek pitaju upravu, samog Abramovića itd...

A sta mu je konkretno problem odgovoriti na pitanje? Nismo ni culi do kraja.

Konkretno mu fali jer su novinari k'o novinari govna dosadna  koja žele da izmuzu neki komentar od tebe pa da se uhvate za to ko za kurac. Rekao je i iznio svoj stav o ratu i to je to, nema razloga i potrebe da ga se bilo šta pita u vezi toga, kraj, ende. Ovome novinaru bi lično rekao da nikada više neće imati pravo da mi postavi pitanje.

Konkretno mu fali jer su novinari k'o novinari govna dosadna  koja žele da izmuzu neki komentar od tebe pa da se uhvate za to ko za kurac. Rekao je i iznio svoj stav o ratu i to je to, nema razloga i potrebe da ga se bilo šta pita u vezi toga, kraj, ende. Ovome novinaru bi lično rekao da nikada više neće imati pravo da mi postavi pitanje.

bil' ga na kurac nabio

Ovom covjeku vec sad spomenik dici. Kakvo je vrijeme u Chelseau iza njega i trenutno a on i dalje optimistican i hvali klub na sva usta.

https://twitter.com/blue_footy/status/1501997079438426113?s=21
Tacno, nevjerovatno je kroz sta prolazi u zadnje vrijeme.

Hajd se skoncentrisi na fudbal, na taktiku, a ovamo ti se sve raspada, pitanje je hocel te platit za mjesec ili dva, pitanje je hoce li klub postojati u skorijoj buducnosti.

Tako je šefe! Lagano u bus i u hotel od 3 zvjezdice ako treba, koliko bi samo bilo dobro da osvojimo LŠ opet i FA Kup, baš mi je zbog svega ovoga žao što nismo uzeli onaj Mickey Mouse kup.

Imamo mi ekipu i igrače ali ukoliko nam sva sredstva zamrznu za plate igračima i osoblju tu će nastati problem

Ne mora biti blanko, ne mora biti dozivotno, ali ako opstanemo, dati mu ugovor bar 10 godina i pustiti nek odradi, jer kroz sta sve prolazi sada, slabo je ko dozivio to. Pa je i dalje pozitivan.

Ona izjava kako ce se boriti sve dok imaju majice i bus, pa kupio me je za sva vremena, kao da je neko od nas to izjavio, izgleda da mu se bas svidja kod nas, da uziva i da postuje klub maksimalno. Takvi nam trebaju.

Samo naprijed Tuchel, valjda ovo prebrodimo, valjda ne bude rasulo, pa da uzivamo poslije.
Ali koliko je ,,bocnih udara" doziveo u ovoj sezoni. Covek osvojio ls i superkup evrope, krece super u sezoni, povrede mu se dva beka. Potom onaj bilmez od 100 kila osere nam voljeni klub i koketira sa interom i jos mnogo toga. Pritom nesrecno gubi kup utakmicu, samo nekoliko sati od saznanja da se klub prodaje, haos.Iako smo igrali dobro.
Na kraju ovo, pa coveku medalju da daju za hrabrost i prisebnost.
Nijedan trener nije izlozen kao on, a covek se sa tim nosi kao gospodin. Nadam se da cemo prevazici sve nedace.
Zaista se covek drzi junacki, neko bi iz revolta sto je vlasnik Rus napustio klub. Naravno pare bi izgubio, ali smo svedoci da to ljudi cine.
Zaista je posebna faca.
Gotivim ga cijelo vrijeme, ali s ovim ponasanjem, izjavama u ovim teskim vremenima kupio me je za sva vremena. Ljudina!

Takvi treba da vode Chelsea, to je nas mentalitet, to smo mi.
Mozes ga kao trenera kritikovati, tu i tamo koju primjedbu izraziti, ali za ovakve rijeci ima ogroman respekt. Samo cu reci bravo majstore, tako se voli i postuje svoj klub.
Sada je vrijeme da budemo svi zajedno i podrzimo tim u teskim vremenima.

Tuchelu odmah novi ugovor dati, ili dosadasnji pojacati kao nagradu, cim novi vlasnik dodje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.