23. januar 2022.4 god. comment_323887 https://twitter.com/PremLeaguePanel/status/1485320953605332992 https://twitter.com/PremLeaguePanel/status/1485324666336075776 Prijavi
23. januar 2022.4 god. comment_323888 Svaka cast za pobjedu, ali izjaviti da je Tuchelov identitet = takticka fleksibilnost nakon sto covjek godinu dana gura jednu te istu formaciju kroz svaki mec, moze samo malouman covjek. Cestitam na konacnoj spoznaji da postoje i drugi nacini igre. Prijavi
23. januar 2022.4 god. comment_323889 Promjeni formaciju prvi put poslije 50 utakmica i odmah rečenice "Tuchel is such a flexible tactician." Svakako za pohvalu što je smislio nešto novo. Prijavi
23. januar 2022.4 god. comment_323890 Tako je, a usudjem se reci da ako bi na bekovima bili ofanzivniji igraci odnosno james-chilwel sa bi oni isli jos vise napred a sad je bio oprezan sa sarrom i azpijem jer zna da oni to ne bi mogli. Ovako bi bilo perfektno ali videcemo, vise verujem sa ce se vratiti sa 3 pozadiSvaka cast za pobjedu, ali izjaviti da je Tuchelov identitet = takticka fleksibilnost nakon sto covjek godinu dana gura jednu te istu formaciju kroz svaki mec, moze samo malouman covjek. Cestitam na konacnoj spoznaji da postoje i drugi nacini igre. Nisi u pravu jer cim je dosao promenio je veliki broj formacija i igraca dok nije nasao onu pravu a to je 3 pozadi, cak i ta sa 3 pozadi se menja u smislu da igramo sa dva napadaca a i uzmimo u obzir da igraci ne igraju striktno pozicije nego imaju fleksibilnost u pozicioniranju Prijavi
23. januar 2022.4 god. comment_323892 Kako brate klicko kad je covjek od prve tekme sa Wolverhamptonom kuci zaigrao sam 3 nazad i wing backovima pa sve do nedavno? Da, bilo je varijacija na jednu istu temu ali sustinski je to isto. Eto nadji mi u toj polusezoni gdje kazes da je promijenio velik broj formacija jednu utakmicu da smo zaigrali drugacije. Slazem se da bi sa Cilvelom i Jamesom na bekovima letjeli po terenu, ali bojim se da je to previse ofanzivno i riskantno za Tuchela. Prijavi
23. januar 2022.4 god. comment_323893 Zar nismo osvojili LP sa trojicom pozadi? Zar nismo bili u dobroj poziciji u prventsvu prije nego se povrijediše Chilwell i James? Zar je trebao mijenjati nešto što je donosilo rezultate? Prijavi
23. januar 2022.4 god. comment_323894 Slozit cemo da smo odlicno igrali 3 4 3, sto je i pokazatelj s kakvom smo lakocom uzeli LP. Problem nas je sto smo izgubili jamesa i chilwella pa formacija ne odgovara vise ekipi. No kad nemamo prodorna krila, kad nemamo kreativne veznjake ja stvarno ni sam ne znam kako bi to mogli igrat da budemo u napadu konkretniji. Nit da krila sta naprave nit imamo fabregasa u sredi. Zbog toga je lukaku i odsjecen Prijavi
23. januar 2022.4 god. comment_323895 Jesmo, ali stvari ne štimaju već dobrih 10-15 utakmica.Pa i prije nego što su počeli izostajati dobri rezultati bivali smo nadigrani od slabijih ekipa.Napadači odavno ne igraju dobro, zato smo imali izjavu Lukakua. Koliko god nema opravdanja za način na koji je izrazio svoje nezadovoljstvo toliko treba i postaviti pitanje zašto je to uradio. Nije Lukaku klinac kojem je vazda sve išlo ko po loju pa da na najmanje znake krize počne da kuka.Tuchel je možda mogo u PSGu i francuskoj ligi da dadne Neymaru i Mbappeu loptu i kaže eto igrajte. Mount,Ziyech i ostali nisu taj kalibar nit je engleska liga na nivou francuske, njih treba uigrati. Prijavi
23. januar 2022.4 god. comment_323899 https://twitter.com/ESPNFC/status/1485327580593115136?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1485327580593115136%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url= Prijavi
23. januar 2022.4 god. comment_323901 Pa kad je došao bile su najave kako je on fleksibilan trener, kako često mijenja formacije, kako ima kadar da će moći da se igra i mijenja formacije iz utakmice u utakmicu u zavisnosti od protivnika. Realnost je da je promijenio formaciju nakon godinu dana jer se pola odbrane povrijedilo, trenutno nema uopšte odbrambene igrače za 3-4-3, a pogotovo ne da igra to iz sedmice u sedmicu. Prijavi
23. januar 2022.4 god. comment_323902 Ma formacija je samo na papiru. Evo danas smo kao igrali sa 4 nazad? Pa nista to nije bilo ofanzivnnije nnego kad igramo sa 3(5) nazad jer fakticki Sarr, Rudiger i Silva su i danas bili stalno nazad, dakle Sarr ne znam jel i jednom ali bukvalno, da li je i jednom otisao kao bek naprijed i uputio i jedan centarsut? Dakle apsolutno smo i danas imali 3 stopera, cak i Azpi nije toliko isao naprijed. Dakle mi ni danas nismo imali vise igraca u napadu nego inace, barem ne brojcano. Prijavi
23. januar 2022.4 god. comment_323903 Sarr ne znam jel i jednom ali bukvalno, da li je i jednom otisao kao bek naprijed i uputio i jedan centarsut? Prešao jednom centar, dobio po nogama i nije više nijednom. Prijavi
23. januar 2022.4 god. Autor comment_323904 Jeste azpi isao stalno naprijed i pokusavao ubaciti. Zato smo u napadu stalno imali CHOa, Lukakua, Ziyecha i Mounta, a njima se prikljucivao Azpi i sredina terena. Bolje nego trojica odsjecenih igraca, a bekovi ubacuju onako, pa budes sretan sto ponekad Rudiger proleti naprijed. Prijavi
24. januar 2022.4 god. comment_323909 Azpi se jucer ubacivao u napad a kada igrao kao Wb ne ubacuje se? Zanimljivo. Prijavi
24. januar 2022.4 god. comment_323912 Ma hamcika bitno je da je na papiru 4 3 3. Koliko ih je u napadu kiga boli qrac hahahah Prijavi
24. januar 2022.4 god. Autor comment_323917 Azpi se jucer ubacivao u napad a kada igrao kao Wb ne ubacuje se? Zanimljivo. Ubacuje se, ali nije nista uradio konkretno kao ni u formaciji sa petoricom nazad. Meni je vise bitan ofanzivni igrac koji zna, nego defanzivac da mi se ubacuje, bio to Reece ili Azpi ili neko deseti, bolje da je u napadu Mount npr. nego oni. Azpi se jucer ubacivao u napad a kada igrao kao Wb ne ubacuje se? Zanimljivo. Ubacuje se, ali nije nista uradio konkretno kao ni u formaciji sa petoricom nazad. Meni je vise bitan ofanzivni igrac koji zna, nego defanzivac da mi se ubacuje, bio to Reece ili Azpi ili neko deseti, bolje da je u napadu Mount npr. nego oni. Prijavi
24. januar 2022.4 god. comment_323918 Ubacuje se, ali nije nista uradio konkretno kao ni u formaciji sa petoricom nazad. Meni je vise bitan ofanzivni igrac koji zna, nego defanzivac da mi se ubacuje Ofanzivni igrači koji znaju: Prijavi
24. januar 2022.4 god. Autor comment_323919 Mora se raditi sa njima, a ne pustiti ih pojedinacno da rade i da im samo ubacujes, pa ti zabijaj kako znas. Treba nauciti i ove igrace sredine terena da nekad salju kroz sredinu, a ne samo na stranu. Prijavi
29. januar 2022.4 god. comment_324043 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/1487152536033415169?t=j1zAVy63XnsWb9v4-BqVYA&s=19 Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324218 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1489920249277427716 Taman pred CWC. Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324222 Koliko mora biti u izolaciji? Da li ce putovati na CWC? Ovo je bas nepotrebno. Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324226 Vjerovatno ce propustiti utakmicu u srijedu. Nadaju se da ce se pridruziti u finalu. Naravno ako prodjemo dalje. Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324228 Ili u utakmici za treće mjesto ako ne prođemo :( Vjerovatno se zarazio negdje na odmoru, ne znam gdje je bio. Vjerovatno nikom od igrača nije prenio skoro svi su u protokolu danas osim Kantea. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.