23. novembar 2021.4 god. comment_321234 Tako se igra sefe. Ne skidati nogu s gasa do kraja. Samo jako naprijed, nastaviti ovim ritmom. Prijavi
23. novembar 2021.4 god. comment_321239 Tuchel 👠Od nase ekipe je napravio stroj kojim unistavamo protivnike. Prijavi
23. novembar 2021.4 god. comment_321246 Za sada radi odlican posao, trenutno smo uz Bayern najbolja ekipa na svijetu. Prijavi
23. novembar 2021.4 god. comment_321258 Brat se zajebo i ubacio azpia umjesto chilwella. Ispade da je odjebo alonsa no kako on kaze. Planiro zamjenit jamesa, azpi se zagrijavao i desi se sto se desi. Prijavi
24. novembar 2021.4 god. comment_321275 Svaka cast igracima ali ovaj covjek je najzasluzniji za sve. Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321473 Ne znam sta je cekao sa ovim izmjenama. Werner je trebao davno izaci, Alonsa necu ni spominjati jer sam ocekivao da igra svih 90 min, ne znam koje su mu alternative uopste. Pulisic i Lukaku su trebali oko 60 min uci sigurno, ne 20 minuta poslije Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321474 Zakasnio je minimalno 15 minuta s izmjenama. Tek u 77. napravio prve. Time je upropastio bas dug period igre gdje se mogao nastaviti pritisak. Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321476 S obzirmo na Lukakuov fitness, cudi me da je uopste i usao. Mount i Pulisic su morali ranije da udju definitivno. Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321477 Bas je kasnio s izmjenama. To mu je zapravo jedina greska. Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321480 Neko bi mu zamerio da je promasio sastav, ali sta znam, lako je biti general posle bitke, a i sa ovakvim sastavom je trebalo pobediti. Stvarno steta. Nadam se kantanju Watforda u sredu. Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321495 Ma nema se šta za sastav zamjeriti. Odbrana svi u formi i na kraju krajeva odbrana i nije bila problem. Alonso lijevo je najlogičnije rješenje koje imamo trenutno, u vezi su alternative bile Saul i Barkley. U napadu se možda moglo nešto drugačije, ali očito ovi sa klupe nisu bili spremni da startaju. I tu lažnu devetku sa kojom smo dobili 4:0 Juventus su isto neki kritikovali jer je Pulišić poništio sebe radi drugih. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_321999 Zadnje dvije utakmice: 6 golova. Šefe sredi ovu odbranu, negdje smo zajebali. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_322002 Mora nesto da se iskombinuje, siguran sam da je sam svestan toga. Vreme je da se saberemo i vidimo kako da se izvucemo iz ovog nezgodnog perioda. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_322007 Jebu nas povrede zato ni sam Tuchel ne zna koga bi stavio da igra. Igraci kao sto su Sarr, Saul odgovorno tvrdim da su najgori igraci koji su igrali za ovaj klub zadnjih 5 godina. Kad na to dodas Alonsa, Azpija, Barkleya ne mozes nista drugo ni ocekivat. Imam pitanje za siru masu: Jesmol i jednom ove sezone odigrali u najjacem sastavu? Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_322015 Imam pitanje za siru masu: Jesmol i jednom ove sezone odigrali u najjacem sastavu? Kad bi se znalo šta je prva postava, mogao bi se dati odgovor. Mendy, James, Chilwell, Rudiger, Silva, Kante, Jorginho i Mount sigurno, ne znam ko su ostala trojica. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_322023 Kriza je. Sad trebas sefe pokazat muda i znanje i vratit ekipu na pobjednicke staze Prijavi
9. decembar 2021.4 god. comment_322060 Kriza je. Sad trebas sefe pokazat muda i znanje i vratit ekipu na pobjednicke staze Jest, jedino kad bi imao na raspolaganju 34 igraca. Dobar si sefe, imas podrsku od balkanskih forumasa Prijavi
9. decembar 2021.4 god. comment_322066 I kloppns b timom dobije milan. Imamo sasvim dobre igrace da dobijemo sljedecu tekmu Prijavi
9. decembar 2021.4 god. comment_322067 I kloppns b timom dobije milan. Imamo sasvim dobre igrace da dobijemo sljedecu tekmu Ne moze to tako jednostavno da se poredi. Klop je imao sigurno prvo mesto, a mi smo se borili sa pritiskom za prvo mesto i to na ruskoj zimi na temperaturi -15. I onaj treci gol prima samo kepa, a onaj lik to nikad nije pogodio niti ce. Jeste bila losa igra ali nije bio bolji zenit, a sa ovakvim igracima je i prikazano bilo dobro Prijavi
9. decembar 2021.4 god. comment_322070 Ne moze to tako jednostavno da se poredi. Klop je imao sigurno prvo mesto, a mi smo se borili sa pritiskom za prvo mesto i to na ruskoj zimi na temperaturi -15. I onaj treci gol prima samo kepa, a onaj lik to nikad nije pogodio niti ce. Jeste bila losa igra ali nije bio bolji zenit, a sa ovakvim igracima je i prikazano bilo dobro Liverpoolu ta utakmica nije ništa značila, a Milanu je bila sve. Nama je utakmica protiv Zenita bila sve, a Zenitu nije ništa značila. Svako će okrenuti to kako njemu odgovara. Ako je nebitno, onda nema motiva ni pritiska, pa odaberi šta ti više od to dvoje odgovara, a drugo odbaci. Igralo se na skoro 20 stepeni, stadion Gazprom Arena je zatvoren, ima krov i grijanje. Prijavi
9. decembar 2021.4 god. comment_322071 Teren je bio fantastican i uslovi za igru generalno. Nisam vidio zapravo nijednog igraca da nosi rukavice ili slicno, sto znaci da je s obzirom na vanjsku temperaturu na stadionu bilo sasvim okej. To nije nikakav argument. Gori je travnjak bio u Italiji. Prijavi
9. decembar 2021.4 god. comment_322072 Ne treba toliko raditi drame jer nismo prvi u grupi, od 4 moguće ekipe 2 smo objektivno jači, s Realom neće bit lako ali smo isto favoriti jedino je Bayern gadan. Da bilo bi lakše da smo prvi ali smo i tamo mogli dobit recimo PSG. U svakom slučaju želimo li ić do kraja moramo dobiti nekog velikog kad tad tako da svejedno... Važno je da iduću u prvenstvu dobijemo i prekinemo ovu mini krizu, za drugo mjesto u LP manje više... Prijavi
9. decembar 2021.4 god. comment_322073 Liverpoolu ta utakmica nije ništa značila, a Milanu je bila sve. Nama je utakmica protiv Zenita bila sve, a Zenitu nije ništa značila. Svako će okrenuti to kako njemu odgovara. Ako je nebitno, onda nema motiva ni pritiska, pa odaberi šta ti više od to dvoje odgovara, a drugo odbaci. Igralo se na skoro 20 stepeni, stadion Gazprom Arena je zatvoren, ima krov i grijanje. Moze milanu biti ta utakmica sve ali ne vredi kad lose igraju… lakse je kad je na deugoj ekipiti pritisak nego nama jer upravo zbog tog pritiska ces i da kiksas Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.