Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

Jebo mater ja sam uvijek nesto gotivio ovog Van Gaala. Ne jebe zivu silu, zna biti i smijesan kako na terenu tako i van njega. Sjecam se one pada kraj aut linije kada pokusava objasniti sudiji kako igraci Arsenala padaju.. Inace svidja mi se i njegov rad, voli davati sansu mladim igracima, toliko danasnjih top igraca je upravo on otkrio i uveo iz B u A tim.

Steta sto i on nije u Premiershipu ponovo.
Kad je tek došo razumljivo je bilo da zaboravi na to kako su prije igrali i da svima da priliku.Podržavao sam ga od prvog dana i nakon mjesec dana opravdao je svaku podršku. Našao je, barem većinski, najboljih 11 i od tada je sve funkcionisalo manje više savršeno osim ponekad gdje bi nas jebala završnica. I onda počne nova sezona, dovedeš golgetera koji će zabiti 20 golova, gledaš ekipu i vidiš nigdje ne škripi, znači ekipa je stvorena za osvajanje titule. I odjednom stupa Alonso na scenu, bio zakovan na klupu i kod Tuchela, sad igra svaku utakmicu.Prve dvije tekme hajd jebiga nije Chilwell igro nikako mjesecima, treću već svariš teže ali hajde. I onda u 4. šta uradi izbije loptu iz ruku Mendyu i posljedično Reecu sredi crveni i Liverpoolu pokloni bod.Danas svaki put kad je pod pritiskom nabija dugu prema Lukakuu koja nije ni blizu Lukakua.

Znači zašto čovječe, zašto sam sebe saplićeš. Znači sve je fino bilo Rudija,Jorginha sredio,Mount posto kreativniji i Chilwell se dokazo tebi i ti forsiraš čovjeka koji na dvije noge ne može da stoji duže od 5 minuta.

Ja imam dobar predosjecaj za njega samo sto je svabo a oni daju svoj maksimum i rijetko ko od njih igra zatvoreno.

😊😊😊😊😊
Previse se usrao danas. Ovo mu je mozda i najgore pripremljena tekma kako nas je preuzeo. Ne mogu naci nijednu svijetlu tacku iz danasnjeg susreta.

Ziheraš.

Ne znam na šta liči ovih zadnjih par utakmica, sve sami defanzivni igrači. Prošle godine sam mislio da tako mora jer je tek došao pa neće da previše rizikuje, ali ovo je sve gore i gore. Protiv Cityja igra sa 8 defanzivno orijentisanih igrača i 2 ofanzivna koji su odsječeni od svijeta. Danas izvodi opet tri štopera, opet dva zadnja vezna, ova dvojica iza Lukakua imaju energije na početku meča ko da je 120. minut.

I hajde izbor igrača, ali ta igra, energija, bukvalno me oči zabole gledajući.

Jebote život, samo nanesi štopera i bekova i zadnjih veznih. I dodavaj se do mile volje i u nedogled.

Bas ovo sto ker govori je sto posto tacno. Previse ziheraski igra ove sezone. I ne odustaje lik od ove formacije, pa inove izmjene danas, uopste nije bitno sto Barkley udje umjesto Christensena, samo se Chalobah pomjeri na stopera i opet su ih trojica stopera nazad. Dakle nista, ziheraski pristup do bola.

Ja ne znam kad sam zadnji put vidio da imamo neki overlaping na jednoj strani, da napravimo visak nekim protrcavanjem, dupli pas... sve je skolski, dodavanje prvom do sebe. I tako s jedne strane ide Chilwel do Rudigera, Rudiger do Silve, Silva do Christensena pa do Azpija, pa nekad kovacic dobije loptu pa opet na stranu i sve tako u krug.
Ma ne možeš pravit overlaping sa Alonsom i Azpijem. Azpi je onaj stari bek, dobar 1v1 u napadu ništa. Alonso nema potrebe da išta više govorim.
Izgubio je muda nedje. Ne bih volio ni da igramo ko Juventus sinoc sa Alegrijem uprkos pobjedi ali nije ni ova nasa igra puno bolja iako imamo posjed. Previse kratkih pasova ali onih na siguricu, prvom do sebe i u stranu. Nema rizika, nema igre jedan na jedan, nista.

Fale nam Mount i mnogo nam fali Pulisic. Jedini igraci koji osim sistemske igre mogu ponuditi i nesto individualno. Promjeniti ritam, predriblati, probati nesto iz svoje glave... generalno u timu fali nam tih igraca. Takodjer fali i James a da ne pricam Kante medjutim Mount i Pulisic fale bas mnogo.

Ne pomazu mu ni igraci trenutno ali i to je i do njega. Vidjet cemo sta ce biti dalje, mozda ga ovi porazi malo natjeraju i na neke promjene u vidu formacije, izbora, pristupa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.