Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

Gdje su oni hejteri sto su bili protiv i nalazili mane u njegovoj taktici, trener godine.

Nevezano za pobjedu ne treba biti slijep, kad ti se nesto ne svidja kritkujes.

I nije bila savrsena sezona, bilo je i stvari koje su bole oci, ali je kraj savrsen. I naravno da je Tuchel najzasluzniji.

* Nisam ja ni kritikovao nesto narocito, samo kazem.

Tretman Abrahama, što se više ne radi na završnici(koliko god bilo do igrača mora i on dio krivice preuzeti). To su za mene neki minusi. Ostalo sve ekstra.
Od njega cu da počnem, jer se njegovim dolaskom sve promenilo na bolje.

Od raspale bande koja nije znala gde bije je za nekoliko meseci napravio ekipu koja je osvojila LS. Želja i predanost sa kojima je sinoć vodio mec su ono sto očekujem da vidim od trenera Čelsija. Konstantno je bodrio svoje igrače, tražio podršku od publike, živeo je svaki sekund s ekipom. Fantazija.
Ali moram ostati dosledan sebi.
Ne dopada mi se drugo poluvreme, nikada se meni ne dopada povlačenje u blok, bez obzira na rezultat. U prvome smo bili bolji, stvarali sanse i zasluženo postigli gol. Moglo je tako i u nastavku, ali se TT odlučio za defanzivu, i uprkos tome par puta su nas herojske intervencije nasih igraca spasavale.
Nek smo sto puta u finalu, ne volim to.
Ipak, veliki uspeh je postignut i velike su zasluge ovog čoveka i hvala mu do neba na tome.

Od njega cu da počnem, jer se njegovim dolaskom sve promenilo na bolje.

Od raspale bande koja nije znala gde bije je za nekoliko meseci napravio ekipu koja je osvojila LS. Želja i predanost sa kojima je sinoć vodio mec su ono sto očekujem da vidim od trenera Čelsija. Konstantno je bodrio svoje igrače, tražio podršku od publike, živeo je svaki sekund s ekipom. Fantazija.
Ali moram ostati dosledan sebi.
Ne dopada mi se drugo poluvreme, nikada se meni ne dopada povlačenje u blok, bez obzira na rezultat. U prvome smo bili bolji, stvarali sanse i zasluženo postigli gol. Moglo je tako i u nastavku, ali se TT odlučio za defanzivu, i uprkos tome par puta su nas herojske intervencije nasih igraca spasavale.
Nek smo sto puta u finalu, ne volim to.
Ipak, veliki uspeh je postignut i velike su zasluge ovog čoveka i hvala mu do neba na tome.

Ma ne treba traziti dlaku u jajetu i jasno mi je sta zelis reci. Medjutim, ko ti garantuje da bi pobjedili da smo nastavili igrati kao u prvom? Jer i mi smo bili ranjivi tada, imali su i oni svoje prilike gdje su mogli postici golove. Ovako smo im smanjili svaki moguci prostor, pa Mendy nije ima ni jedne odbrane kako treba a to je bas zato jer smo bili zgusnuti, igraci blizu jedni drugih, nije bilo prostora da lopta prodje.

Apsolutno se slazem kada je generalno igra u pitanju, nikakve bunkere ne zelim ni ja gledati ali sinoc je to bilo bas bas potrebno nakon naseg vodstva.

Igrao je Tuchel protiv Pepa dva meca prije sinoc, u oba smo bili bolji i cak smo i kontrolisali posjed mozda bolje od njih.

Sinoc sam apsolutno bio za ovakvu taktiku i cak od pocetka do kraja mislim da je Tuchel sve maestralno odradio.

Ma ja moram ovdje svoj prvi osvrt napisati. Zasluzio je to covjek. 

Svaka ti cast trenercino, izvinjavam ti se za sve sta sam kritikovao. Nek si me pokenjao, svaka ti dala. Uzeti rasutu ekipu na zimu i za pola sezone stvoriti evropskog sampiona je nevjerovatan posao. Pa jebo te zivot od Ridigera i Kristensena stvoriti dvije stijene u odbrani samo po sebi je dovoljno da se vidi velicina Tuchelovog rada. 

Bravo, bravo, bravo!

Povedi nas iduce godine po Premiership, vrijeme je.

1320704020.0.jpg

Ma i nasi navijaci necuju se, mora se to promijeniti. Inace samo sad da mu uprava da odredjena pojacanja i mozemo ici po premiership.

Cuju na momente, ali jaka je scena bila pred kraj utakmice kada ih je Tuchel probudio tacno je sve eksplodirao cini mi se da je to bilo u 86-87 minuti, kako god hvala ti sefe na naslovu prvaka Evrope! 

Tuchel on number of signings: “Two or three could be very, very good. We don’t need another seven. But we have some ideas to make the group stronger” (Guardian) #CFC

Kostic je ove sezone stvarno vrhunski, i ja bih ga rado vidio.

Ma zadnje tri sezone kida po lijevom boku u Eintrachtu, uvijek ima more asistencija. Nije mi iskreno jasno kako ga još niko pokupio nije pogotovo od engleskih klubova. Što se godina tiče mogu se izvući tri dobre sezone iz njega sigurno.

Bolji je od debila Alonsa

https://twitter.com/btsportfootball/status/1399018253503062025

https://twitter.com/shanggarganesh/status/1398853777596186625

https://www.youtube.com/watch?v=m7KO-FJQ4qA

Što bi knez rek'o "maj laki šuuuz"

Sljedece sezone ovakvom igrom ne vidim nas u borbi za PL.

Odlicno je ovo za KO fazu al u ligi kad ti dodje newcastle, palace i slicni mora se nac dobitna igra.

Dal igra, dal napadac, nesto fali uglavnom da se napadne PL.
Ne treba umanjiti Lampardovu zamisao rostera kada je doveo ove igrače prošlo ljeto. Ovo je upravo ono što je zamislio međutim nešto je krenulo po zlu i dobio je otkaz.
Tuchel je to sve lijepo položio, i ono što nije Lampard uradio uradio je Tuchel. Poboljšao je igru u odbrani što se na kraju pokazalo i ključno u svemu ovome. Izvukao je maksimum iz svakog igrača a nadam se sljedeće sezone da ćemo i u napadu biti mnogo efikasniji iako smo ove sezone bili opasni ali ne i efikasni u postizanju golova. Ne vjerujem da je Werner loš. Vjerujem da ga upravo on može preporoditi.
Vjerujem i da nam je odbrana i dalje najkritičnija i najtanja zona na terenu i da to treba pojačati jednim vrhunskim igračem koji bi činio stub odbrane.
Svaka čast Tuchel i hvala što si se sjetio obući patike u finalu Lige prvaka koje si prošle godine zaboravio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.