4. decembar 2021.4 god. comment_321792 Jest kriv za gol, ali ne treba ga kriviti za 3 gol desava se, slican go je primio i Cech protiv Newcastlea kad mu je Papis Cise dao u suprotan ugao, i dalje sam misljenja da je daleko bolji golman od Kepe. Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321797 Ovo je bio blizi ugao, ovo se ne prima. Sramotna partija. Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321798 Neko ga ubijedio da zna s loptom ocigledno. Nadam se za nase dobro da vise nece. A karino jedna Ovo je vec nekoliko puta da nas direktno kosta bodova. Podsjeti me na tih nekoliko puta Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321809 Sramotna partija ali jedna sramotna od 20 top utakmica - s tim itekako mogu živjeti. Sramotnije je kako su odigrali Pulišić i Lukaku. Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321813 Podsjeti me na tih nekoliko puta Prvo sto mi pada napamet su njegova istrcavanja prosle godine, cini mi se protiv Evertona je napravio jedan izrazito glup penal i kostao nas utakmice direktno. Jedino sto zelim od golmana je da ne pravi gluposti na terenu i ne prima pacerske golove. Ako sta moze odbraniti vanserijsko onda jos bolje. Ako ne i to je okej, sa dobrom odbranom opet ces imati masu clean sheetova. Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321819 I meni je danas ta scena prošla kroz glavu, ali to je jedina utakmica u kojoj nas je koštao bodova. Ako ostane na ovom prosjeku od 1-2 puta godišnje možemo živjeti s tim. Znamo da nije inteligentan i da penal može odbraniti samo slučajno. Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321828 Šta znam, od njega očekujem glupe pasove i čudna istrčavanja, a danas iako je napravio greške nisu bile iz tog domena, treći gol iako je njegov mogu razumjeti zašto ga je primio i u sličnoj situaciji vjerovatno bi ga velik broj golmana primio. I ne treba sad da ispadne da je ovaj poraz individualna zasluga kad nije. Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321842 Neka mu od sada savjetuju da odmah izbija loptu, inače će nas koštati mnoštvo bodova do kraja sezone. Još mi nije jasno zašto je zadržavao loptu u situaciji sa Bowenom kada je imao priliku tri puta da je pošalje u korner ili aut. Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321855 ako je frajer los sa ovim pasovima nazad, neka jednostavno mjenjaju taktiku. u ovom situacijama kad je pritisak neka izbija, jedino ako se ima prostora dovoljno za povratnu loptu nazad onda neka mu dodaju. ovako samo citavu ekipu stavljaju u los polozaj a i na samog mendija prave bespotreban pritisak. pogotovo kad se lukaku vrati u prvu, onda pogotovo na njega ispucavati lopte da ih spusta igracu do sebe, nesto sto nam je bilo sasvim normalno dok je drogba bio tu. Prijavi
11. decembar 2021.4 god. comment_322112 Živim za dan kad ce odbranit 1 penal. Prva il je druga utakmica protiv Tottenhama u kupu na penalima promašio 5/5 stranu u koju su ošutali. Prijavi
11. decembar 2021.4 god. comment_322118 Da je Aguero znao da samo treba da sutne ustranu i gol je ne bi ni taj odbranio. Prijavi
2. januar 2022.4 god. comment_322973 Kako glup gol primi covek... Ne dao Bog da je Kep bio... Prijavi
2. januar 2022.4 god. comment_322975 Kako glup gol primi covek... Ne dao Bog da je Kep bio... Jesam ja nesto propustio? Prijavi
2. januar 2022.4 god. comment_322978 Jesam ja nesto propustio? Ne znam na sta ciljas. Salah mu je dao neverovatno glup gol. Da ga je primip Kepa dobio bi nove tri stranice jebavanja bloze i dalje familije. Prijavi
2. januar 2022.4 god. comment_322979 Vjerovatno misli na Salahov gol u bliži ugao. Ima i glupljih golova za primiti. Odlazi nam na Kup Nacija i to je jedini igrač bez kojeg ostajemo. Ranije smo znali imati velikih problema, sada bi nam još samo to trebalo. Očekujem da Senegal dođe do polufinala jer su mi u top 4 afričke reprezentacije. Pošto ima i utakmica za treće mjesto, vjerovatno će svoj nastup završiti 6. februara. Prvo nam idu 3 kup utakmice koje bi vjerovatno i u normalnim uslovima branio Kepa. Kasnije u ligi imamo City i Tottenham, utakmice na kojima će biti puno posla tako da će nam tu nedostajati. Cityu ide Mahrez, a Tottenhamu niko. U međuvremenu možda bude još neki FA Kup, to će Kepa svakako. Sretno mu! Prijavi
2. januar 2022.4 god. comment_322981 Druze covjek mu sutao sa 2m, toliko je prostora imao da se nastimao i trznuo jednom prije samog suta. Bog te mazo sta se gleda umjesto da prokementarises njegove odbrane koje su bile vanserijske i sta je dovelo do toga ti ovdje spominjes druge nebuloze. Prijavi
3. januar 2022.4 god. comment_323021 Gol u blizi ugao se ne smije primiti, to se uci golman od 5 godina. Malo se dozvao poslije toga. Prijavi
3. januar 2022.4 god. comment_323038 Nisam gledao cijelu utakmicu, ali onakve golove ne prima u kadetima golman. To se stane uz prvu stativu i zagradi ugao, pa ako je majstor nek gadje kontra nogom malu mrezicu. Prijavi
13. januar 2022.4 god. comment_323344 Po ovoj statistici ispade da se naš golman suočava sa najlakšim šutevima za braniti od svih golmana u ligama peticama. Prijavi
17. januar 2022.4 god. comment_323584 Cestitam nasem ,,Zidu" na zasluzeno osvojenoj nagradi FIFA Men’s Goalkeeper 2021. Cudi me da i ovo nisu dali Dolarumi. Prijavi
6. februar 2022.4 god. comment_324304 https://twitter.com/ActuFoot_/status/1490441856966135812?t=5k7zfQBbqIwbY-frFsNHXQ&s=19 Za 15tak dana novi trofej aBd Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.