Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edouard Mendy (2020-2023, 105 nastupa)

Istaknuti odgovori

Dobar je Mendy samo mora malo poraditi na kontroli lopte i dodavanju. Previse je nesiguran u tom polju.

kekekek

Ovo ali, ne ironično.

• Odgovori 600
  • Pregledi 32,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jako čudna karijera, golman koji se pojavio niodkuda bukvalno i bio zlatna rukavica Lige Šampiona, odličan je bio u tom periodu i onda kako je to sve došlo tako je i otišlo, pametno je što su se uzele

• Najgori igrac na predsezoni, absolutno nije nista dobro radio. Kepa je za njega Neuer.

• K'o kada je Kepu ostavila treba, ovog ostavio tehnicki direktor. Sta to ima veze sviju ti, samo mu se traze opravdanja bezveze. Tuchel govori da na treningu sjajan, a na terenu se zbuni, znaci da je l

Ovo je link na izvještaj jedne jako zanimljive utakmice koju sam sinoć otkrio: https://www.transfermarkt.com/spielbericht/index/spielbericht/3022944

To je utakmica između francuskih trećeligaša Boulognea i Cherbourga u sezoni 2012/13. Naizgled najnebitnija utakmica ikad. Boulogne je pobijedio 2:0, a pobjedu je u 90-oj minuti ovjerio N'Golo Kante. Nakon te utakmice golman Cherbourga Simon Lugier se seli na klupu, a u prvu postavu se probija Edouard Mendy. Eto, moguće da je zahvaljujući Kanteu dobio priliku.

Bila bi to lijepa priča da je nakon toga krenuo njegov veliki uspon. Nažalost, na kraju su ispali u 4. ligu i tu je s vremena na vrijeme branio naredne 4 godine.

Ima mnostvo dobrih odbrana u ovoj sezoni, kao i u prosloj, ali ovaj potez je nesto nevjerovatno. Kao klasni stoper uleti klizeci i spasi gol, kapa dole majstore.

Trenutno najbolji golman na svijetu.
naprosto sam odusevljen mendijem, posebno ovim potezom jucer.

nevjerovatno koliki uograde naspram kepe.

i dalje smo na samo 3 primljena gola do sada.
Našao sam jednu statistiku koja se zove GOALS PREVENTED RATE. Poredak golmana u PL izgleda ovako:

1. Mendy 4.27
2. Ramsdale 1.66
3. Jose Sa 1.30
4. Alisson 1.14

Ostale statistike

Clean sheets:

1. Mendy 6
2. Alisson 5
2. Ederson 5

Procenat odbrana (bez penala i autogolova):

1. Mendy 96.3%
2. Ramsdale 85.7%
3. Jose Sa 81.8%
4. Sanchez 73.5%

Expected goals prevented:

1. Mendy 3.3
2. Ramsdale 2.6
3. Jose Sa 1.8
4. Alisson 1.1

Procenat tačnosti dodavanja:

1. Ederson 87.4%
2. Alisson 84.6%
3. De Gea 81.9%
4. Mendy 81.4%
  • 3 sedmice kasnije...

Ja mislim da je previse opusten i da nije koncentrisan jer skoro pa da nema posla tokom utakmice.

Danas baš nije imao posla. Držali smo loptu predaleko tako da mu nisu ni dodavali da je malo osjeti. Opet nema opravdanja za ono dodavanje, sreća što je dodao najnesposobnijem na terenu.

Pa dobro nije toliko neposteno. Donaruma je vratio Milan u ligu sampiona i najbolji igrac Evropskog prvenstva. Mislim i da je Mendy dobio nagradu bilo bi zasluzeno ali bi i fanovi Donnarumme mogli pricati o nezasluzenosti.
Jebem te usrana, usran golman ko grlica kad mu das loptu. Gori su ovi sto mu govore da nesto odigrava i dodaje, rokni je ti brate sto dalje od sebe. Glup ko fosna
Ljudino, malo manje preseravanja na društvenim mrežama i više fokusa na svoj poso. I mogo bi koji penal pogoditi u koju stranu će šutati i možda i odbraniti.
Ma dasta je, ali koji je ovo vec put da Zlatna Lopta vraca kratku ili losu loptu golmanu i pritom nastaje sranje? Nije ni cudo kad prema naprijed odigra 1 od 5 pasova.

Ne znam gdje mu je pamet bila, ali uopšteno je s loptom karina. Jorginho jeste zakuhao ali to je kao da kažete da je Mount kriv jer je dodao Werneru loptu na 3 metra od gola, a on promašio. Lopta jeste bila kratka ali primio ju je i imao je 100% prilike da je izbije ne samo u korner, već čak i u aut.

Ipak je imao vremena da izbije. Jebo mater evo za ovo ti ne treba znanje za igru s loptom, samo je nabij na tribine. Boze sacuvaj.

Neko ga ubijedio da zna s loptom ocigledno. Nadam se za nase dobro da vise nece.
A karino jedna

Ovo je vec nekoliko puta da nas direktno kosta bodova.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.