4. septembar 2022.4 god. comment_333682 Da smo igrali protiv Manchester Uniteda ovo bi bio penal Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333705 Faul se nije morao svirati jer je lopta otišla, to što se desilo između igrača i golmana nema veze jer i da je ustao odmah ne bi odbrani onaj šut ni za sto života. Što neko reče, to što je ostao ležati mu je najkorisniji potez zadnjih godinu dana. Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333715 To da li bi stigao ili ne ne mozes znati. Pogledaj ponovo snimak i vidjet ces da ga je James morao preskakati d abi mogao uklizati, da nije lezao mozda bi James izblokirao, who knows 🤔 Po meni je ono cist prekrsaj. Prijavi
5. septembar 2022.4 god. comment_333737 Više je faul nego što nije, ne može se opet porediti tipa sa onom situacijom kada nad Cucurellom nije sviran faul. Također ovde ne znam što je ovako mutavo ovu loptu izbio, što ovo nije hvatao uopšte nije bilo nešto jako ili nezgodno, baš se na ovom tweetu što je na prošloj strani vidi. A ova priča da mu nedostaje Cech, bizarno baš, pa nije ti Cech šaputao kako da braniš jebo te hljeb Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333812 Hoće više od Kepe hehehe Molim Allaha da Kepa dobije šansu i da ga zakuca za tribine, ne za klupu. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333813 Hahah taman i ja htio objavit vijest da je odbio. Pa da makar hoce Kepa pokazat da je dobar i da je ona sezona bila samo losa sreca i splet okolnosti pa da ne moramo kupovati nove golmane. Al eto, nije ni da Mendy nema osnova traziti vise, budimo realni. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. Popularna objava comment_333815 Pa kad bi gledali po Kepinoj plati svi bi imali 200k+. Problem je sto je ta plata greska u startu. Sto se tice Mendyja, moze veca plata i novi ugovor, ali mislim da treba sacekati malo, s obzirom na formu i nije u poziciji da ucjenjuje. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333819 Mendy je prvi golman, Kepa drugi. Logično prvi golman traži veću plaću od drugog. E sad to što Kepa ima toliko plaću jer je treba bit prvi golman pa je floppa pa je sad preplaćen je druga stvar. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333882 Jebo majku kad to od domara dođe na visoku nogu pa počne govna da jede i izvojeva, ne treba ovakvim ni prići više sa novim ugovorom, na kraju ga zakucati za klupu pa neka onda ide u Championship za 25k sedmicno mater ti jebem Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_334078 Išao sam baš naživciran prisjetiti se njegovih grešaka, ali evo smijem se kao budala već pola sata. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_334099 Ima par nerealnih situacija, one makazice recimo i još jedan gol poslije toga Saka čini mi se Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_334100 Meni je najjaci protiv West Hema kada je krenuo sa loptoma, a ne zna ni on gde ce i posle napravi penal. Iq jednak broju cipela. Prijavi
17. oktobar 2022.3 god. comment_335254 Četvrti u borbi za Yashin trofej, osvojio ga je očekivano Courtois. Sada su on i Kepa zamijenili uloge i za očekivati je da Mendy dobije priliku u kupu. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335484 Da budem kao kolega Kun, pa da napisem sledece: ,,Ono bi Edou skinuo, kao od sale!". Salim se, dobar je Kepa. Prijavi
24. oktobar 2022.3 god. comment_335587 Što je najgore Kepa je i ono skinuo majstorski ali baš se nije imalo sreće. Jako puno učestvuje u igri, jebo mater ako nema najviše pokušaja progresivnih pasova ali džaba Prijavi
6. novembar 2022.3 god. comment_336124 Mislim da ga nismo do sad primili direktno iz kornera, sreća Gabriel dirao loptu pa se jos time ne mozemo pohvaliti ali usla bi svakako Prijavi
6. novembar 2022.3 god. comment_336125 Zamisli ti da je Cech za ovo govno garantovao da je neki golman. Treba ih obojicu istjerati i konacno dovesti nekog golmana da valja. Pa pola ekipa u ligi bolje golmane ima. Prijavi
21. novembar 2022.3 god. comment_336682 Koji kurton od golmana, tjeraj ovog u Nantes ili tako neki klub. Jos macka hoce povisicu hahah Prijavi
21. novembar 2022.3 god. comment_336683 Oba gola njegova. Slonina će se naigrati u drugom dijelu sezone. Prijavi
21. novembar 2022.3 god. comment_336687 Koji pad čovječe, trebao je prihvatit ugovor kad mu je ponuđeno. Ovako kurton. Prijavi
21. novembar 2022.3 god. comment_336692 Kacite klipove ko nadje nisam mogao da ispratim drugo poluvreme Prijavi
21. novembar 2022.3 god. comment_336697 2 hours ago, Igi said: Kacite klipove ko nadje nisam mogao da ispratim drugo poluvreme Prvi gol klasika, centaršut koji ide prema njemu, iako je visok tri metra kasni na tu loptu i bukvalno mu iz ruku momak vadi loptu i zabija. Drugi gol isto klasik, nikakav ali nikakav šut, prelagan, preslab on umjesto da uhvati loptu, on brani ali tako da se lopta odbija na nogu protivniku. Ništa što nije viđeno od njega prije, još samo da je asistirao nekome nogom i to je to Prijavi
21. novembar 2022.3 god. comment_336699 Drugi gol je isti kao drugi protiv Citya. Šut sa desne strane, lagana lopta koju odbija umjesto da hvata, nema "defanzivnog skoka" i napadač natrčava. Evo i videa Prijavi
27. decembar 2022.3 god. comment_337136 https://www.instagram.com/reel/CmqtE1htoi3/?igshid=NjcyZGVjMzk= Izadje mi ovo na iG malopre... Krv ti jebem da ti jebem da ti jebem. Sa penala, glavom u blizi ugao. I on ima obraza da odbija ugovor i pravi zahteve neke. More mrs u picku materinu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.