Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edouard Mendy (2020-2023, 105 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 600
  • Pregledi 32,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jako čudna karijera, golman koji se pojavio niodkuda bukvalno i bio zlatna rukavica Lige Šampiona, odličan je bio u tom periodu i onda kako je to sve došlo tako je i otišlo, pametno je što su se uzele

• Najgori igrac na predsezoni, absolutno nije nista dobro radio. Kepa je za njega Neuer.

• K'o kada je Kepu ostavila treba, ovog ostavio tehnicki direktor. Sta to ima veze sviju ti, samo mu se traze opravdanja bezveze. Tuchel govori da na treningu sjajan, a na terenu se zbuni, znaci da je l

Jebo majku, pa vise me nerviraju ove njegove reakcije sto galami posle, kao on nesto ljut. Jebem ti familiju bezobraznu, taman i da je najbolji golman na svijetu posle takvih reakcija bih ga na tribine poslao.

27 minutes ago, hamco said:

Jebo majku, pa vise me nerviraju ove njegove reakcije sto galami posle, kao on nesto ljut. Jebem ti familiju bezobraznu, taman i da je najbolji golman na svijetu posle takvih reakcija bih ga na tribine poslao.

Ovo najbolje opisuje tu situaciju, a vrijedi i inace za njega:

https://youtu.be/e0R6aCh1Lkw

• 2 sedmice kasnije...

Bio je zaklonjen kod prvog gola, ali ako je već ispružio tu ruku ona mora biti čvrsta da odbije loptu. Ispade da ju je tek onako ispružio. Ne čini prevagu kakvu je činio u 2020. i 2021. godini, već nekoliko ih prima u svoj ugao.

Kod drugog gola su mu se uvukla 4 igrača u krilo i nije ništa mogao učiniti. Lopta se od Koulibalya, koji je stajao tačno ispred njega, odbila pod prečku. To se isto moglo desiti i kad je Cucurella blokirao šut i stajao tačno ispred njega.

Idiot teski. Usran lik do bola svaki mec. Ima 2 metra, ne zna stitit peterac, ljudi ga nadskacu glavom i jos ga siluju fizicki. Kikser i ispodprosjecan golman. Odavno veceg nafakasa nije bilo. Zapravo lazem, imaju Zlatna Lopta i donedavno Alonso.

Traljav danas, čak i kod onog drugog gola kad je počeo da kmeči a još uvijek opasna situacija, ni to mi se nije svidjelo, mogao je nastaviti i doći do lopte, međutim odlučio je da se previja po podu i hvata za ruku kao da ga je Bowen đonom nagazio. Ni kod prvog gola ništa pametnija intervencija, izboksovao je loptu za kurac.

29 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Traljav danas, čak i kod onog drugog gola kad je počeo da kmeči a još uvijek opasna situacija, ni to mi se nije svidjelo, mogao je nastaviti i doći do lopte, međutim odlučio je da se previja po podu i hvata za ruku kao da ga je Bowen đonom nagazio. Ni kod prvog gola ništa pametnija intervencija, izboksovao je loptu za kurac.

Da se nije valjao ne bi nikad faul sudili. Rijetka situacija gdje je ispao pametan.

3 hours ago, reLo said:

Kaže Tuchel da je ovo "samo serija nesretnih stvari".

Treba nas otjerati u drugu ligu pa da prizna da je pao kurcu za uši. Tvrdoglaviji je Tuchel od Mourinha, iako sam mislio da je to nemoguće.

Mogu zamisliti da ispadamo iz lige i kaže da smo kontrolisali meč, imali kapitena na terenu i da nismo imali sreće.

Al brate dragi kako lik odjednom postade debil. Kad je meni koji sam ga toliko hvalio zivce izvuko i unio nesigurnost kud cete dalje.

Mozda Kepi upravo treba ovakav ishod, da sad u glavi on konta evo mi prilike da se pokazem, i mozda fakat to bude okidac da pokaze da je dostojan prvog golmana.

• Popularna objava

K'o kada je Kepu ostavila treba, ovog ostavio tehnicki direktor. Sta to ima veze sviju ti, samo mu se traze opravdanja bezveze. Tuchel govori da na treningu sjajan, a na terenu se zbuni, znaci da je los kako god, nije mentalno, vec nema vise one srece k'o prije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.