21. august 2022.4 god. comment_332569 Šanse za povratak Kepe na gol su jednake šansama omladinaca da dobiju minute pod Tuchelom ili šansom da pređemo na neku formaciju tipa 4 3 3 Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332579 Nema veze, bit ce bolje drugi put, glavu gore prijatelju moj Edi, drzi se!! Ps.vidite da to ide i bez psovki Prijavi
22. august 2022.4 god. comment_332592 12 hours ago, drogba 11 said: Nema veze, bit ce bolje drugi put, glavu gore prijatelju moj Edi, drzi se!! Ps.vidite da to ide i bez psovki da kad uđeš na temu 8h nakon utakmice Prijavi
22. august 2022.4 god. comment_332608 Jebo majku, pa vise me nerviraju ove njegove reakcije sto galami posle, kao on nesto ljut. Jebem ti familiju bezobraznu, taman i da je najbolji golman na svijetu posle takvih reakcija bih ga na tribine poslao. Prijavi
22. august 2022.4 god. comment_332612 27 minutes ago, hamco said: Jebo majku, pa vise me nerviraju ove njegove reakcije sto galami posle, kao on nesto ljut. Jebem ti familiju bezobraznu, taman i da je najbolji golman na svijetu posle takvih reakcija bih ga na tribine poslao. Ovo najbolje opisuje tu situaciju, a vrijedi i inace za njega: https://youtu.be/e0R6aCh1Lkw Prijavi
30. august 2022.4 god. comment_333159 Bio je zaklonjen kod prvog gola, ali ako je već ispružio tu ruku ona mora biti čvrsta da odbije loptu. Ispade da ju je tek onako ispružio. Ne čini prevagu kakvu je činio u 2020. i 2021. godini, već nekoliko ih prima u svoj ugao. Kod drugog gola su mu se uvukla 4 igrača u krilo i nije ništa mogao učiniti. Lopta se od Koulibalya, koji je stajao tačno ispred njega, odbila pod prečku. To se isto moglo desiti i kad je Cucurella blokirao šut i stajao tačno ispred njega. Prijavi
30. august 2022.4 god. comment_333170 Kad skontaš da su nam gol spasili Cucurela i Thiago još, baš žalosno. Tanke golove je počeo primati, ima dobre odbrane ali neki od ovih golova su baš jeftini (ne mislim na bravure protiv Leedsa i Reala) Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333533 Moze li se ovaj covjek pomjeriti s linije kod protivnickih kornera... Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333554 Ma decko je kreten, nema od njega leba vise. Samo ce propafati dalje. Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333563 Ovo se ne da gledati više. Iz utakmice u utakmicu losiji i losiji. Obavezno klupa, pocevsi od utorka. Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333565 Aj sto je golman-linijas, nego je poceo loptu kod udaraca da prati samo pogledom, a da se ne pomeri. Sramno brani, a bojim se da nije samokritican, te brani bez obzira na ucinak. Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333566 Kaže Tuchel da je ovo "samo serija nesretnih stvari". Treba nas otjerati u drugu ligu pa da prizna da je pao kurcu za uši. Tvrdoglaviji je Tuchel od Mourinha, iako sam mislio da je to nemoguće. Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333571 Sad zamisljam sta bi da sam na mjesto Kepe, uzeo bih tetejac i u kancelariju kod Merlina da ga pitam ocu li ja branit malo? Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333576 Idiot teski. Usran lik do bola svaki mec. Ima 2 metra, ne zna stitit peterac, ljudi ga nadskacu glavom i jos ga siluju fizicki. Kikser i ispodprosjecan golman. Odavno veceg nafakasa nije bilo. Zapravo lazem, imaju Zlatna Lopta i donedavno Alonso. Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333577 Čisto da se zna, otvoreni su pregovori o produženju ugovora. Nek nam je Allah na pomoći, ovaj će stajati na golu barem dok je Tuchel tu. Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333586 Traljav danas, čak i kod onog drugog gola kad je počeo da kmeči a još uvijek opasna situacija, ni to mi se nije svidjelo, mogao je nastaviti i doći do lopte, međutim odlučio je da se previja po podu i hvata za ruku kao da ga je Bowen đonom nagazio. Ni kod prvog gola ništa pametnija intervencija, izboksovao je loptu za kurac. Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333607 29 minutes ago, Kun Aguer0 said: Traljav danas, čak i kod onog drugog gola kad je počeo da kmeči a još uvijek opasna situacija, ni to mi se nije svidjelo, mogao je nastaviti i doći do lopte, međutim odlučio je da se previja po podu i hvata za ruku kao da ga je Bowen đonom nagazio. Ni kod prvog gola ništa pametnija intervencija, izboksovao je loptu za kurac. Da se nije valjao ne bi nikad faul sudili. Rijetka situacija gdje je ispao pametan. 3 hours ago, reLo said: Kaže Tuchel da je ovo "samo serija nesretnih stvari". Treba nas otjerati u drugu ligu pa da prizna da je pao kurcu za uši. Tvrdoglaviji je Tuchel od Mourinha, iako sam mislio da je to nemoguće. Mogu zamisliti da ispadamo iz lige i kaže da smo kontrolisali meč, imali kapitena na terenu i da nismo imali sreće. Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333625 Al brate dragi kako lik odjednom postade debil. Kad je meni koji sam ga toliko hvalio zivce izvuko i unio nesigurnost kud cete dalje. Mozda Kepi upravo treba ovakav ishod, da sad u glavi on konta evo mi prilike da se pokazem, i mozda fakat to bude okidac da pokaze da je dostojan prvog golmana. Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333634 11 minutes ago, Bari said: Mozebitno razlog sto je los. Imao je on utjecaj na citavu ekipu cini mi se Prijavi
4. septembar 2022.4 god. Popularna objava comment_333666 K'o kada je Kepu ostavila treba, ovog ostavio tehnicki direktor. Sta to ima veze sviju ti, samo mu se traze opravdanja bezveze. Tuchel govori da na treningu sjajan, a na terenu se zbuni, znaci da je los kako god, nije mentalno, vec nema vise one srece k'o prije. Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333678 Mendy je zaplivao i ispao glup ali ovo je faul. Pa i za manji kontakt nad golmanom su znali svirati faul. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.