Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edouard Mendy (2020-2023, 105 nastupa)

Istaknuti odgovori

Prije nego što je došao imali smo 0 dobrih golmana, a sada imamo 2 dobra golmana. Pisao sam u više navrata o njemu i tome kako je učinio kompletnu odbranu sigurnijom. Od njegovog postavljanja na gol krenulo je sve da ide na bolje kada je odbrana u pitanju. Sa odbranom koja bolje radi svoj posao i ima puno samopouzdanja lakše je bilo kojem golmanu da brani. To se sve diglo na jedan još viši nivo kada je Tuchel stigao. Njegova statistika ove sezone je bila nestvarna i broj clean sheetova koje je imao. Ima tu nevjerovatnu životnu priču i uvijek volim da takvi ljudi na kraju uspiju i dođu do vrha. Drago mi je i što Afrika konačno ima veliko golmansko ime. Kada je došao u klub nismo ništa očekivali od njega, a dobili smo veliki upgrade u odnosu na Kepu. On je trenutno na mojoj profilnoj slici, ali ne zato što mi je nadraži igrač u timu. Stavio sam ga na profilnu zato što je ovdje bio često neosnovano kritikovan. Tražila mu se dlaka u jajetu. Te nije odbranio penal, te pogriješio dodavanje, te nije pogriješio dodavanje ali mene nešto strah kad on dodaje. Ne znam kad su nam golmanski standardi postali toliko visoki. Bilo kako bilo, za mene je on pojačanje sezone i igrač koji je imao veliki doprinos u pohodu na europsku titulu. Ostaje žal samo za ne osvajanjem Zlatne rukavice. Za sljedeću sezonu ga ponovo očekujem među stativama. Dobar je golman, nije top 5 svijeta, ali nije ni daleko. Dovoljno dobar za ono što nam treba.

• 2 mjeseca kasnije...
  • Odgovori 600
  • Pregledi 32,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jako čudna karijera, golman koji se pojavio niodkuda bukvalno i bio zlatna rukavica Lige Šampiona, odličan je bio u tom periodu i onda kako je to sve došlo tako je i otišlo, pametno je što su se uzele

• Najgori igrac na predsezoni, absolutno nije nista dobro radio. Kepa je za njega Neuer.

• K'o kada je Kepu ostavila treba, ovog ostavio tehnicki direktor. Sta to ima veze sviju ti, samo mu se traze opravdanja bezveze. Tuchel govori da na treningu sjajan, a na terenu se zbuni, znaci da je l

Igra nogama dobra, čitanje igre super, naravno ono što je radio dobro radi i dalje radi dobro. Golmančina.

Najjača ona kontra kad istrča, iznenadi i mene i kamermana.

Zaista nevjerovatna priča, do prije godinu dana malo ko je znao za njega a danas već najbolji golman u sezoni. 

Hvala Cechu na Mendyu :D

Zaista nevjerovatna priča, do prije godinu dana malo ko je znao za njega a danas već najbolji golman u sezoni. 

Hvala Cechu na Mendyu :D

Znao sam za njega zbog igrice, FIFA mobile jebena, tu ti je najbitnije kod golmana da je visok i znam da je on prošle sezone dobio neku preludu kartu i uz to visok, bio u top 5 najboljih golmana igrice i uz to veoma lako dostupan. 

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Stvarno sve pohvale za dosad prikazano, sve bolji i bolji, ali mi nikako nije jasno kako frajer uvijek uspije promašiti stranu kad mu śutaju penal.

Malo je kritičan sa loptom u nogama, jednom mu zamalo nisu uzeli loptu kod peterca, drugi put je dodao Jorginhu tako da je ovaj jedva došao do nje, sreća pa ovaj napravi crveni.

• 2 sedmice kasnije...
Edouard Mendy has now saved 25 out of 26 (96.1%) non-penalty shots he's faced in the Premier League this season – among 17 GKs with 5+ EPL apps in 2021/22, no one else saved more than 83% of all non-penalty shots.

Unreal numbers from the Chelsea's keeper.
Kezman je nekada davno u intervjuu spomenuo Ceha recima da je on kao golman stub ekipe, te da im njegova sigurnost na golu daje ogromno samopouzdanje. Secam se nesto da je pricao o tome na koliko utakmica ne primi gol, sviraju penal za protivnika, on odbrani.
Takav uticaj na ekipu ima Mendi, sigurno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.