Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edouard Mendy (2020-2023, 105 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 600
  • Pregledi 32,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jako čudna karijera, golman koji se pojavio niodkuda bukvalno i bio zlatna rukavica Lige Šampiona, odličan je bio u tom periodu i onda kako je to sve došlo tako je i otišlo, pametno je što su se uzele

• Najgori igrac na predsezoni, absolutno nije nista dobro radio. Kepa je za njega Neuer.

• K'o kada je Kepu ostavila treba, ovog ostavio tehnicki direktor. Sta to ima veze sviju ti, samo mu se traze opravdanja bezveze. Tuchel govori da na treningu sjajan, a na terenu se zbuni, znaci da je l

New contacts with Chelsea and Napoli for Kepa, he's Napoli's top choice but Chelsea will have to contribute a part of Kepa's salary. [Alfredo Pedullà]

Ovo bi trebalo realizovati, jedino sto cemo ostati sa (u zadnje vrijeme) klimavim Mendyjem pa ce nam vjerovatno trebati i novi (drugi) golman, a sudeci po tome da ne mozemo nikog dovesti kako treba ne pise nam se ni tu dobro.
17 hours ago, diablo_bih said:

Kako god, onda ce opet na posudbu cim zavrsi sezona MLSa. Mlad je previse, nece sigurno biti na klupi.

Pa budući da Tuchel drka na Mendya i ne da priliku nikome drugome ni u predsezoni ni u kupovima, može doći i sjediti na klupi svakako neće braniti

• 3 sedmice kasnije...

Kakav je ovo idiot, mars iz kluba

Dosta je vise ovog debila bilo i njegovih bravura. Prosjecan golman, imo je vise srece nego pameti da je Kepa onako ocajnu sezonu odigrao plus Tuchelova defanziva. 

Ja mislim da ga sad trema pukne kad mu neko vrati loptu u noge i da mu je to gore nego ikad. Psihička barijera ko kad Kepi neko šutne iz daljine.

Naravno mislim da bi ga trebalo malo i rotirati. Nema smisla da je bezuslovno na terenu kakav god meč bio u pitanju .

1 minute ago, ker said:

Ja mislim da ga sad trema pukne kad mu neko vrati loptu u noge i da mu je to gore nego ikad. Psihička barijera ko kad Kepi neko šutne iz daljine.

Naravno mislim da bi ga trebalo malo i rotirati. Nema smisla da je bezuslovno na terenu kakav god meč bio u pitanju .

Jebem mu familiju, ne kontam sta ima trzati, driblati pa nije sramota izbiti u aut. I to radi stalno, svaki mec, i svaki put bude na ivici da isto ovako pogrijesi.

Deff na klupu treba, pa sta to govori drugim igracima(Kepi)? Sta se vrijedi Kepi truditi na treningu ako zna da nece dobiti priliku?

2 hours ago, ker said:

Pa on sve vrati sa AFONA i sledeći dan brani u kup utakmici u takmičenju gdje je Kepa uvijek bio starter, tako da mislim da je smiješno očekivati da se ikada preseli na klupu. Također je smiješno očekivati da ikada nauči igrati sa loptom u nogama, od prvog dana se vidjelo da mu to ne ide i ne treba ga forsirati. Većina grešaka koje pravi su te kada se od njega očekuje da igra kao neki Sweeper keeper

Imao je jedan isti dribling nekoliko minuta prije onog kobnog, jedva se izvukao a i taj dribling je izgledao kao kad tek učiš kako da izvedeš neki potez, baš amaterski

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.