26. juli 2022.4 god. comment_331047 New contacts with Chelsea and Napoli for Kepa, he's Napoli's top choice but Chelsea will have to contribute a part of Kepa's salary. [Alfredo Pedullà] Ovo bi trebalo realizovati, jedino sto cemo ostati sa (u zadnje vrijeme) klimavim Mendyjem pa ce nam vjerovatno trebati i novi (drugi) golman, a sudeci po tome da ne mozemo nikog dovesti kako treba ne pise nam se ni tu dobro. Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331048 Bile su dobre opcije Johnstone i Strakoša (ne znam kako se piše) da se besplatno dovedu ali su ih uzeli Palace i Brentford. Sve je manje opcija. Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331052 Kako nas jebu svi za ove trasnfere a mi se kao nesto kurcimo, nase igrace uzimaju na posudbe i plus im mi placamo dio plate a mi kad kupujemo deru nas za svaku ojebinu... jadni postajemo na trzistu Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331053 I uvijek je tako. Valjda bi trebali igrači koji su reprezentativci svojih zemalja, igrali velike utakmice i u karijeri osvojili sve i svašta da više vrijede od nekakvih igrača koji odigraju pola dobre sezone za neki prosječan klub. Prijavi
30. juli 2022.4 god. Popularna objava comment_331181 Najgori igrac na predsezoni, absolutno nije nista dobro radio. Kepa je za njega Neuer. Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331216 1 hour ago, diablo_bih said: Slonina ostaje na posudbi, po hiljaditi put ponavljam. Do 1. Januara piše ti na njegovoj temi debeli Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331219 Kako god, onda ce opet na posudbu cim zavrsi sezona MLSa. Mlad je previse, nece sigurno biti na klupi. Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331242 17 hours ago, diablo_bih said: Kako god, onda ce opet na posudbu cim zavrsi sezona MLSa. Mlad je previse, nece sigurno biti na klupi. Pa budući da Tuchel drka na Mendya i ne da priliku nikome drugome ni u predsezoni ni u kupovima, može doći i sjediti na klupi svakako neće braniti Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332445 Ma covek osetio slast, prima platu, igra bez obzira na kikseve i boli ga cose. Najveci krivac za eliminaciju od reala, a da je to jedina greska Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332453 Kakav je ovo idiot, mars iz kluba Dosta je vise ovog debila bilo i njegovih bravura. Prosjecan golman, imo je vise srece nego pameti da je Kepa onako ocajnu sezonu odigrao plus Tuchelova defanziva. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332463 Uvijek sam govorio da nije ništa bolji od Kepe, i to se pokazuje tačnim. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332481 Nije problem što ne znaš nego je problem što si glup. Treći put si napravio isto, prvo protiv West Hama, pa protiv Reala i onda protiv Leedsa i zamisli, sve 3 utakmice smo izgubili. Ko bi rekao. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332483 Ja mislim da ga sad trema pukne kad mu neko vrati loptu u noge i da mu je to gore nego ikad. Psihička barijera ko kad Kepi neko šutne iz daljine. Naravno mislim da bi ga trebalo malo i rotirati. Nema smisla da je bezuslovno na terenu kakav god meč bio u pitanju . Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332487 1 minute ago, ker said: Ja mislim da ga sad trema pukne kad mu neko vrati loptu u noge i da mu je to gore nego ikad. Psihička barijera ko kad Kepi neko šutne iz daljine. Naravno mislim da bi ga trebalo malo i rotirati. Nema smisla da je bezuslovno na terenu kakav god meč bio u pitanju . Jebem mu familiju, ne kontam sta ima trzati, driblati pa nije sramota izbiti u aut. I to radi stalno, svaki mec, i svaki put bude na ivici da isto ovako pogrijesi. Deff na klupu treba, pa sta to govori drugim igracima(Kepi)? Sta se vrijedi Kepi truditi na treningu ako zna da nece dobiti priliku? Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332491 Ne dribla on što hoće, već što Tuchel hoće da gradi akcije od nazad. Kažu radnik kad radi pogrešno i loše nije njegova krivica, već krivica gazde tj. mentora koji ga nije dobro obučio. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332527 Jebo nanu, ima valjda i Mendy mozga pa da sam proceni da li moze da se zajebava ili da ispuca loptu u tri lepe Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332542 2 hours ago, ker said: Ja mislim da ga sad trema pukne kad mu neko vrati loptu u noge i da mu je to gore nego ikad. Psihička barijera ko kad Kepi neko šutne iz daljine. Naravno mislim da bi ga trebalo malo i rotirati. Nema smisla da je bezuslovno na terenu kakav god meč bio u pitanju . Pa on sve vrati sa AFONA i sledeći dan brani u kup utakmici u takmičenju gdje je Kepa uvijek bio starter, tako da mislim da je smiješno očekivati da se ikada preseli na klupu. Također je smiješno očekivati da ikada nauči igrati sa loptom u nogama, od prvog dana se vidjelo da mu to ne ide i ne treba ga forsirati. Većina grešaka koje pravi su te kada se od njega očekuje da igra kao neki Sweeper keeper Imao je jedan isti dribling nekoliko minuta prije onog kobnog, jedva se izvukao a i taj dribling je izgledao kao kad tek učiš kako da izvedeš neki potez, baš amaterski Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.