13. mart 2021.5 god. comment_311369 Ne znam golmana da je vise clean sheetova nakupio a da manje zasluga za iste ima. Bukvalno covjek svaku drugu utakmicu ponesto odbrani. I danas ce neko spomenuti ono kad je na zemlji bio kao neku odbranu, ali to je vise mogla biti greska sto je prijevremeno pao nego neka velika odbrana. Ali dok god je ovako sa primljenim golovima, neka cojka na golu i zivio Prijavi
13. mart 2021.5 god. comment_311371 Jel ima neki razlog zasto igracima uvijek trazis ono sto ne valja a ne obratno? Ne mislim sad iskljucivo na Mendya nego uopsteno. Prijavi
13. mart 2021.5 god. comment_311372 Ona lopta koja je odsjela na precki u prvom poluvremenu nije usla zahvaljujuci njemu, on je dirao vrhovima prstiju. Kepa je ne bi dohvatio jer je nizak. Idalje mislim da je Kepa kvalitetniji golman ali mu se mora odati priznanje za ovih 19 clean sheetova bio zasluzan za njih ili ne. Prijavi
13. mart 2021.5 god. comment_311376 1. Ederson 15 2. Mendy 14 2. Martinez 14 Idemo po golden glove Ne znam golmana da je vise clean sheetova nakupio a da manje zasluga za iste ima. Ederson Santana de Moraes Prijavi
15. mart 2021.5 god. comment_311418 14 CS i to u 24 utakmice, dakle sigurno bi bio prvi da je odigrao sve tekme. Nema veze što nema puno posla, to je i dobro pokazuje da je odbrana na nivou, Kepa nije bio te sreće, kod njega je propuh bio konstantan i u odbrani i kod njega Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311567 Odlican, sigurniji i u pas igri, sjajne intervencije i jos jedna utakmica bez primljenog gola. Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311593 Imao je par ocajnih passova, ali nema veze, vazno je da ne prima golove, finih par odbrana, posebno ona od Felixa. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312184 Samo stoj među stativama i tri metra od linije smiješ izaći visoku loptu da pokupiš, nabijem te na kurac glupi Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312200 Zar on nije prije izlazio na sve živo i na šta treba i na šta ne treba? I sad odjednom ovo. Nije kriv ni za jedan gol, ali eto, petak je petak. Doduše nije pretjerano kriv ni za one silne clean sheetove, slabo je iko i šutao na gol. :D Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312210 Nije napravio nijedan amaterski potez. Nije bio njegov dan, kao što nije bio ni velikom broju naših igrača. U nekoj drugoj situaciji bi vjerovatno odbranio 2 od onih 5 šuteva. Lošije ocijenjen čak i od Silve. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312212 Da je Kepa bio na golu, bilo bi koji kurac je izasao kod prvog gola kad je lobovan a kod cetvrtog kako je nesposoban i da mu je lopta prošla ispod ruke Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313184 Hajde molim te svoju igru sa loptom u nogama svedi na prosti, siguran pas ili nabijanje lopte u picku materinu. Nemoj nikakve finte, poteze, bilo sta pokušavati jer ne znas i mutav si za toga Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313190 Sta radi ovaj coek, kakva ptica jebem ti. Ne panici sa pasom ODERI JE BOGU IZA TREGRRA ako ne znas sto ces s njom. Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313192 Ali sto njemu trazis svaku sitnicu nije mi jasno.Zasto u svakoj utakmici mora da ima rizican pas ili pogresno dodavanje koje moze dovesti do toga da primimo gol ili srcanog udaraj (mog) Jedino o cemu uvijek pisem na njegovoj temi osim milion puta kad sam ga pohvalio je to da ne zna sa loptom. Nije sramota i bolji golmani od njega nisu znali sa loptom. Nas najbolji golman ikada Cech nije bio bog zna sta sa loptom u nogama, NIJE SRAMOTA, ALI zasto pokusavas onda neke driblinge, finte i dovodis se u rizicnu situaciju Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313438 https://telesport.telegram.hr/price/mendy-od-biroa-do-bridgea/ Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313767 Igrac sezone bez polemike rasisti mogu da se ne slazu koliko god hoce. Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313776 Otkriće sezone - DA Najbolji transfer sezone - DA Najbolji golman u timu - DA Igrač sezone - NE Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.