25. februar 2021.5 god. comment_310498 https://www.youtube.com/watch?v=aZ3PEYp1KHg https://www.youtube.com/watch?v=6N6GAR67shk I šlag na tortu https://www.youtube.com/watch?v=7jnfdpt8nEA Pa ovaj ne može tajnu sačuvati, kamoli gol. Na osnovu toga kako ljudska empatija i žalost za nekim vremenom prerasta u ljubav, očekujem da kroz 3,4 mjeseca Rudiger ima više fanova od Drogbe. I da, danas je 2 godine od njegovog incidenta sa Sarijem, da je kako treba bilo, prodan bi bio isto ljeto, a u rezervama sutradan. To je to. Prijavi
25. februar 2021.5 god. comment_310503 Ne postoji golman koji ne pravi greške, a ovo i nije neki ogroman broj grešaka. Da si uzeo Beckera ili Llorisa našao bi više grešaka u zadnje dvije sezone. Isto tako možemo izvući i klipove dobrih odbrana i to neće značiti ništa. Ovaj 3 minuta analizira kako je Kepa pogriješio pas, kao da ih je pogriješio 30. Ne kažem da Kepa nije apsolutno van forme (u koju se polako vraća), ali omjer koliko vi jebeno serete i koliko je on u stvari loš je ogroman. Prijavi
25. februar 2021.5 god. comment_310504 Ne postoji golman koji ne pravi greške, a ovo i nije neki ogroman broj grešaka. Da si uzeo Beckera ili Llorisa našao bi više grešaka u zadnje dvije sezone. Isto tako možemo izvući i klipove dobrih odbrana i to neće značiti ništa. Ovaj 3 minuta analizira kako je Kepa pogriješio pas, kao da ih je pogriješio 30. Ne kažem da Kepa nije apsolutno van forme (u koju se polako vraća), ali omjer koliko vi jebeno serete i koliko je on u stvari loš je ogroman. Apsolutno se slazem s tobom ali postoji i ova druga strana koja kritikuje Mendya i nalazi njemu svaku mogucu manu zbog empatije prema Kepi. Ni jedna ni druga strana nije u potpunosti realna. Ja sam Kepu mozda i najvise kritikovao od svih ali sam deff za to da mu se ponovo pruzi sansa. Pa svaki covjek u svakom mogucem poslu zasluzuje novu sansu. Ja se drzim samo jedne stvari, nek igra onaj bolji. Taman da mi je ćaća neces mi igrati ako je ovaj drugi bolji. Isto to vazi i za Wernera, Havertza, Mounta ili Ziyecha. Ne treba imati dvostruke arsine i jednog braniti a druguog kuditi samo zato jer mi se svidja odnosno ne svidja. Prijavi
25. februar 2021.5 god. comment_310505 Ja ću uvijek reći da Mendy npr. bolje brani udarce iz daljine, da daleko bolje hvata centaršuteve i koristi visinu, trenutno djeluje i smirenije i šta već ne, ono što mislim da je lošije isto navedem kao što smo navodili gore za ove pasove. Nema potrebe navijati ili pljuvati i ono što valja i ono što ne valja. Konkretno u ovom slučaju neka brani ko god hoće dok se pobjeđuje. Ali eto digne mi se kosa na glavi kad vidim određene postove. Uđem na Wernerovu temu tu vidim čitavu diskusiju svega i svačega, Havertzova onomad isto, Torresova i čija već ne. Dok kad uđeš kod onih koji su u formi tu nemaš šta pročitati, jednostavno ljude privlači ono negativno i u tome se uvijek mora pretjerati. Onda se moramo dijeliti na dvije ekipe, ovi što brane i ovi što pljuju i tako u nedogled. Prijavi
25. februar 2021.5 god. comment_310510 Kepa moze samo u kupu braniti, ostalo mora Mendy. Koji kurac sad da pravimo rotacije sa golmanima. Prijavi
28. februar 2021.5 god. Autor comment_310706 Ne znam, ali u vrhu lige je. Danas dosta sigurniji osim ono jednom kada mu je ispala lopta, opet sreća pa nitko nije naletio Prijavi
5. mart 2021.5 god. comment_310920 Od ukupno 29 utakmica koliko je odigrao, cak 17 clean sheets. Nestvarno zaista. Brijem da ce sad doci advokati Kepe sa pricom kako u svih tih 17 utakmica nije imao nikakvog posla. Prijavi
5. mart 2021.5 god. comment_310922 Velika borba za zlatnu rukavicu. On i Ederson kao predstavnici besposlenih i Martinez kojeg bombarduju na svakoj utakmici. Zadnje dvije utakmice nije imao problema sa dodavanjima, zato je ova tema mirovala. Prijavi
5. mart 2021.5 god. Autor comment_310924 Pa realno kakvog je to sinoć imao posla, jedan udarac u okvir koji je bio smiješan. Ali sigurniji je u zadnje dvije utakmice što se tiče lopte u nogama što je za pohvalu Prijavi
6. mart 2021.5 god. comment_310942 Volio bih da Emi Martinez dobije, vise zasluzuje od svih golmana. Prijavi
6. mart 2021.5 god. comment_310943 Volio bih da Emi Martinez dobije, vise zasluzuje od svih golmana. Sto bi volio vise da osvoji tudji golman nego nas? Prijavi
6. mart 2021.5 god. comment_310944 Zasluzuje odbranama. Naravno volio bih da nas osvoji, ali svaki mec po jednu ili nijednu odbranu kada ima golman je bezveze. Prijavi
6. mart 2021.5 god. Autor comment_310948 Eno opet ih spašava Martinez, zaslužio jeNajbolji golman ove sezone u ligi Prijavi
6. mart 2021.5 god. comment_310949 Mendy i u ligi sampiona ove sezone vodi po clean sheetovima. 5 ih ima ukupno. Prijavi
6. mart 2021.5 god. comment_310952 Kad se uzme u obzir da je ovaj golman doveden za nekih 20 miliona je i vise nego odlicno, za razliku od spanskog Kariusa koji je rekorder po visini transfera a moze braniti samo na nekom bajramskom turniru. Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311089 Opet je zaredao par dobrih i sigurnih utakmica, također stabilan i sa loptom u nogama. Treba ga pohvaliti Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311161 Koliko god možemo reći da je ovo zasluga odbrane bar toliko možemo reći da je i on zaslužan za to kako se odbrana oseća. Pogotovo u početku kad je tek stigao. Verovatno su igraci posle dve, tri utakmice stekli poverenje u njega nakon dobrih odbrana, opustili se i manje igrali u grču jer su znali da nisu imali opterećenje sa time što stoji nazad Kepa koji je u katastrofalnoj formi i na niskom nivou samopouzdanja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.