Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PAEdCZfyeZo

Intervju posle utakmice,nije proslava gola.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

757.gif

Pozdrav za crveni deo Londona.

Sta ti je pravi trener na klupi. Jaki smo kao zemlja sa Mourinhnom. 

• Autor

Tek zadnje tri utakmice osjećam da se vraća onaj Mourinhov Chelsea koji je igrao od 2004 do 2007. Tek znači zadnje tri tekme - Schalke, Manchester i Arsenal. Prije toga to nisam osjećao. A sad, ljudi moji samo nam je nebo granica. I to još ne igramo u punom kapacitetu, možda s nekih 50 do 60 posto snage. Šta će tek biti kad se svi igrači uigraju i kad prebacimo u brzinu više. Svaka čast Mourinho, on je istinski pobjednik i najbolji trener uz Fergusona na čitavom svijetu, pa nek priča tko šta hoće.

I publika ga je nagradila, cijelo vrijeme se navijalo i skandiralo njegovo ime.

• Autor

Trenerka, jakna, patike. :-q
Razočaran sam.
Mislio sam da njega neću vidjeti u ovom trening izdanju na jednoj ovakvoj utakmici.
X_X

Pa to je samo prcanje Arsenala.

Sta je Mou do sada postigao a smatralo se nemogucim:

a ) Mikel postigao gol za Chelsea u ligi

b ) Mata postigao golcinu slabijom nogom koju gotovo nikad i ne koristi za sut

c ) Kreirao dvije pobjednicke momcadi - Chelsea A i Chelsea B.

Trenerka, jakna, patike. :-q

Razočaran sam.

Mislio sam da njega neću vidjeti u ovom trening izdanju na jednoj ovakvoj utakmici.

X_X

pa tim je pokazao koliko nam je vazna ova utakmica :D i celokupno takmicenje 

Pa to je samo prcanje Arsenala.

Sta je Mou do sada postigao a smatralo se nemogucim:

a ) Mikel postigao gol za Chelsea u ligi

b ) Mata postigao golcinu slabijom nogom koju gotovo nikad i ne koristi za sut

c ) Kreirao dvije pobjednicke momcadi - Chelsea A i Chelsea B.

d) probudio torresa :)

inače, neka još nađe mjesta za matu u prvoj postavi i nema nam ravnih...

• Autor

d) probudio torresa :)

inače, neka još nađe mjesta za matu u prvoj postavi i nema nam ravnih...

Mogao bi Mata komotno igrati kad bi recimo Oscar igrao u paru s Ramiresom na poziciji središnjih veznih. Znao je pod RDM-om igrati tako nekoliko puta.

Mogao bi Mata komotno igrati kad bi recimo Oscar igrao u paru s Ramiresom na poziciji središnjih veznih. Znao je pod RDM-om igrati tako nekoliko puta.

Slazem se u potpunosti,pogotovo zato sto previse forsira Lamparda. Lampardovo iskustvo nam je potrebno,ali povremeno i osvezenje u vidu nekog mladjeg,ali sve u svemu, zadovoljan sam dosadasnjim. 

Napravio je od SB opet tvrdjavu,ponovo se pobedjuje,konstantnost je prisutna. Ekipa ima zar u ocima i u igri,slabo se primaju golovi,odbrana na nivou,napadaci polako proradili. Sve u svemu,prezadovoljan sam kako ekipa trenutno stoji. Mislim da je mozda vec ovo nasa godina,ali polako,idemo korak po korak. 

I na kraju ce evo silne kupovine i gomilanje igraca odigrati veeeliku ulogu,sezona je duga a hvala Bogu brinuti ne moramo,druga ekipa nam 'ladno pocisti pod sto rece Wilkins Arsenalom,tako da se radujem svakom mecu ove godine,opet je uzivanje gledanje nasih utakmica a ne mucenje,zahvaljujuci ovom covjeku.

slažem se upotpunosti, opočetka sezone se nadam vidit oscara na toj poziciji, mislim da bi on mogao biti odlićan nasljednik lamparda...

Koja institucija. Svaki put kad ga vidim u kadru pomislim "Svjetsko a naše". Šta je uradio od ekipe u samo nekoliko mjeseci, a ako ovako nastavi gdje će nam kraj biti :)

Žoze Murinjo nije bio raspoložen posle utakmice.

"Nije mi se svidelo. Mislim da smo zasluženo izgubili. Imali smo nekoliko dobrih prilika da izjednačimo, ali su oni (Njukasl) bili više u utakmici od nas. Borili su se više i bili su posvećeniji. Bili su bolji tim na terenu. Ako je neko trebalo da pobedi, onda su to oni".

"Ne moram da izgubim utakmicu da bih znao koliko je jaka liga. To je nešto što prenosim igračima na svakom meču. Tačno znam kako je. Svi učestvuju u trci. Ako Arsenal danas pobedi, otvara im se put. Nije mi se svideo moj tim danas", izjavio je on.

• Autor

Žoze Murinjo nije bio raspoložen posle utakmice.

"Nije mi se svidelo. Mislim da smo zasluženo izgubili. Imali smo nekoliko dobrih prilika da izjednačimo, ali su oni (Njukasl) bili više u utakmici od nas. Borili su se više i bili su posvećeniji. Bili su bolji tim na terenu. Ako je neko trebalo da pobedi, onda su to oni".

"Ne moram da izgubim utakmicu da bih znao koliko je jaka liga. To je nešto što prenosim igračima na svakom meču. Tačno znam kako je. Svi učestvuju u trci. Ako Arsenal danas pobedi, otvara im se put. Nije mi se svideo moj tim danas", izjavio je on.

Otvara im se put za šta. Nije valjda mislio za titulu. Jer ako tako razmišlja u 11. mjesecu nije dobro. Nije valjda da se već sada predajemo ccc.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.