Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

• Autor

Kakva je ovo slika ko da su je ekstremni suniti pravili. Gdje mu je lice nestalo. Inače ponovo se stvorila simbioza između kluba i Mourinha. To će svakako biti pozitivno za nas.

Kao i na utakmici s Cardiffom, i ovdje je dokazao svoju tvrdnju s početka sezone, a ta je da je jedan od nas :D

“Mi smo najbolji tim u Premijer ligi! U prvom poluvremenu smo dominirali, ali je u nastavku naš protivnik pokazao veoma veliku želju da dođe do dobrog rezultata. Postigli su sjajan gol, ali smo mi imali jednu srećnu situaciju, mada smatram da je to zasluženo jer je Fernando Tores verovao da može da dođe do te lopte i pošalje je u gol”

ne razumijem zašto se pellagrini naljutia na njegov način proslave i onda se mou još ispričava ako je koga uvrijedia, jesam što propustio ili?

Ma pusti Pellegrinia. Kad covjek izjavi da je kontrolirao utakmicu nista me vise ne cudi.

Yebo mater mogu mislit kako neki placu za Manciniem hahaha.

Yaya Toure kad igra svoju igru, igra i City. Bez njega nista.

Kakva je ovo slika ko da su je ekstremni suniti pravili. Gdje mu je lice nestalo. Inače ponovo se stvorila simbioza između kluba i Mourinha. To će svakako biti pozitivno za nas.

Opet se drogiraš?!

Samo ovaj gospodin moze da mi napravi da ceo dan bude uspesan.Ne mogu da se setim kad sam gledao utakmicu sa istom merom samopouzdanja i straha uvek je strah malo vise vladao jer bi nas svako u bilo kom trenutku mogao iznenaditi na SB,ali doslo je novo vreme gde je SB strah i trepet za svakog gosta koji na njega dodje.KTBFFH ONE OF US!!!! :dres:

Večeras će protiv Arsenala Mourinho voditi svoju 200. utakmicu kao menadžer Chelsea. 

Zna li itko sastav za veceras??

Otprilike 60-tak minuta prije utakmice ce izaci sluzbeni sastav . 

U temi za utakmicu smo pricali ko bi mogao startati , nemoj da ti je mrsko citat .

133 pobjede, 43 remija i samo 23 poraza u dosadašnjih 199 utakmica na klupi Chelseaja. Neka i 200.-ta bude pobjeda kad je jubilej.

U postotcima: 66,83% pobjede, 21,61% remiji, 11,56% porazi.

U ta 23 poraza, najkobniji mu je bio Liverpool, koji ga je porazio čak 5 puta. Nakon Liverpoola slijede Barcelona, Middlesbrough i Newcastle sa po 2 poraza, a 12 ekipa je jedanput slavilo protiv Mourinhovog Chelseaja. Arsenal nijednom. Ukupan Mourinhov omjer protiv njih je 4 pobjede i 4 remija u 8 utakmica.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.