6. oktobar 2013.13 god. comment_146851 Dan koji će ući u povijest, zapamtite 6.10. kao dan kada će u Plavoj analizi trener dobiti ocjenu 10.0. Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146937 Uh kojih 6 glava................ Joj kad vidim ovog Ballacka. Smislit ga ne mogu. ballack je bija zvijer ginija je na terenu za svaki balun, prava kupovina da ovaj schurlle bude 60 posto njega bit će extra Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146943 mnogo mi se svideo današnji stajling murinja u stilu "uspon mračnog viteza" Prijavi
8. oktobar 2013.12 god. comment_147094 Za čovjeka koji je u Chelsea doveo jednog Didiera Drogbu (a onda još i Ballacka, Colea i Essa), nemam ništa sem dubokog naklona, da stavimo po strani sve velike stvari koje je napravio za ovaj klub. Iskreno, meni je Chelsea do te 2004. godine bio samo "najdraži klub u Engleskoj", vjerojatno i na svijetu, ali sumnjam da bi se ikada ovolika ljubav rodila da moj osobno najdraži trener i najdraži igrač svih vremena nisu došli u taj klub. Jednostavno, svršavao sam na Chelsea, na Mourinha u Portu i Drogbu u Marseilleu i savršen scenario se dogodio isključivo zahvaljujući ovom čovjeku. Baš iz tog razloga ne mogu i neću trpiti da neko po navijačkom forumu Chelseaja (HEJ, CHELSEAJA!!), sere o tome kako Jose Mourinho ne zna šta radi. Bog te jebo, zapitaj se jesi li zdrav u glavi ako to možeš reć, okej, daj mu kritiku, ja sam mu prvi dao kritiku kad sam prije par kola rekao da Mourinho (dotad) ne radi dobar posao (tad) trenutno, ali reći da jedan čovjek koji je stvorio Drogbu ne zna šta radi je van svake pameti. Dubro out. Prijavi
8. oktobar 2013.12 god. comment_147102 A mislim, trebalo mu je neko vrijeme da pohvata konce ovdjei promijeni sklop u glavama igrača. Čini mi se da je uspio i da smo sve bliže zacrtanom cilju da dignemo Premiership ove godine. Nije ni kupovao nešto ekstra ovog ljeta, mogao je možda napadača dovesti. Nemam uopće kritika na njegov rad i nisam ga nijednom napao ove sezone. Nema veze što je pustio Baselu utakmicu u LP i što je protiv Evertona mogao možda bolje odigrati. Ne zaslužuje kritike. Prijavi
8. oktobar 2013.12 god. comment_147131 svako zaslužuje kritike za loše stavri kao i pohvale za one dobre :) Prijavi
8. oktobar 2013.12 god. comment_147137 Nekada ljudi nemaju postovanja...nikada ne bi imao smelosti da kazem Jose p**i k***c, j**i se itd,jer coveka izuzetno cenim i postujem zbog cele njegove karijere,zbog toga sta je dostigao sa Chelsea,zbog svega sto je uradio za klub. Jedno je dati kritiku,kao sto sam je ja odmah dao zbog Lukakua,a jedno je popljuvati coveka, Jose je majstor svog zanata,on zna kako se uzimaju trofeji. Ima drugaciju ekipu od one koju je vodio 2004,mora i on malo da se prilagodi svemu. Dovoljno je i videti koliko se preporodio kada se vratio u London,,nema razloga da mu ne verujemo. Prijavi
18. oktobar 2013.12 god. comment_147896 Maneken za novi Adidasov brand.. Ne bi bilo loše izgledati kao on sa 50 kuka: Prijavi
18. oktobar 2013.12 god. Autor comment_147899 Dobro se popravi. U Realu je u tri godine ostario za dvanaest. Prijavi
18. oktobar 2013.12 god. comment_147908 Jao kako je dobra trenerka, ali zato moras izletiti 400 eura minimalno za nju :( Prijavi
18. oktobar 2013.12 god. Autor comment_147913 Jao kako je dobra trenerka, ali zato moras izletiti 400 eura minimalno za nju :( Trenerka je OK, ali tako sliniš za njom i tako ti je dobra zato što je ADIDAS i što je PORSCHE. Psihologija brate. Evo zamisli da je situacija ovakva, da je trenerka LEGEA i ZASTAVA. Bila bi ti puno običnija, a ne tako dobra... Prijavi
19. oktobar 2013.12 god. comment_147960 Samo sam čekao ovako nešto, još komentator na streamu gdje sam ja gledao govori: "I sad svi vade mobitele i počinju sa twitter aktivnostima". Prijavi
19. oktobar 2013.12 god. comment_147967 Da ga vidimo kako ce postaviti ekipu protiv Schalkea i Citya. Nadam se dvijema pobjedama. Bit ce tesko to se zna, Schalke moramo dobiti kako bi zasjeli na prvo mjesto u grupi aBd. a protiv Citya se nadam jer je vrijeme da dobijemo neku jacu ekipu u pl. Everton,Tottenham,United. Ni jednu nismo pobjedili a po meni je City jaci od sve tri navedene. Pravo bi sjela 3 boda. :D City je opasan protiv jacih ekipa vidjelo se protiv Uniteda, dar-mar igraci rade. Naloze se sami netreba ih trener motivirati :D Prijavi
19. oktobar 2013.12 god. comment_147973 U trenutku kada je Čelsi poveo sa 2:1, Murinjo je poslat na tribine.Navijači su ga pozdravili pesmom:"On sedi gde hoće, on sedi gde ho-oće, Žoze Murinjo, on sedi gde hoće!" hahahahhahaha kraljevi :D Prijavi
20. oktobar 2013.12 god. comment_148025 Neverovatno koliko je nasa ekipa bolja i borbenija o odnosu na prethodne 2 godine,izmene pogadja kao samo tako.Naravno tu su i ispadi kao face i iskljucenje koje mi je jako falilo. Prijavi
20. oktobar 2013.12 god. comment_148042 He sits where he wants, he sits where he wants, JOSE MOURINHO, he sits where he wants :D Prijavi
20. oktobar 2013.12 god. Autor comment_148047 Sve je ovo bilo lijepo, i ja sam uživao u njegovim provokacijama samo koliko će nam ovo štetit. Da li crveni karton znači da nas neće voditi sljedeću utakmicu, tj. utakmicu protiv Cityja. Prijavi
21. oktobar 2013.12 god. comment_148087 Mislim da sam procitao negde da FA nece kazniti Mourinhna sledecu utakmicu,ne mogu da se setim gde sam procitao da ostavim link. Toliko o suspenziji. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.