8. novembar 2013.12 god. comment_150351 Kako ga je cudno vidjeti ovako u fudbalskim pozama. Mogu misliti kakav je antitalenat kao klinac (dok je malo kotrljao loptu) bio :D Al shvatio na vrijeme za sta je i doktorirao na tom polju. Neki bi ostali i pokusali siliti sami sebe iako nisu za to. Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150444 Obozavam Murinja,al bicu iskren covek nista novo nije doneo,unapredio igru,ubrzao... ja ne vidim razliku u fodbalu kod Murinja odnosno Boas,Di Mate i Benitez sve je nekako isto....igramo bezidejan,spor fudbal vracamo loptu unazad,nama su krilni igraci potisnuti zguseni nama se igra svodi na centarsute bekova....Ne vidim izlaz resenje iz problema murinjo za 4.meseca koliko je trener ili vise nije stvorio sitem,sablon igre...deluje mi da je sta tamo gde Boas,Di Mate i Benitez.....Sam Dzejmi Redan strucni konsutant je rekao da Celzi nema nikav sistem sve se svodi na pojedinca..... Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150458 pa ucinio je Torresa da opet zabija golove, i povratio nadu svima da ce se vratiti u formu i biti opet onaj stari El Karinjo Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150476 Ko je Džejmi Redan ? Bio asistent van Ginkelovom starom kad su vodili Neftohimik. Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150480 Kaže da je bio penal. http://www.youtube.com/watch?v=oO61bVrFDMY Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150494 Kaže da je bio penal. http://www.youtube.com/watch?v=oO61bVrFDMY Murinjo odlepio totalno,Evropa nam se smej. Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150495 Sta te boli kurac ko nam se smije!? Mi smo Chelsea, ne zanimaju nas drugi nek pricaju sta oce, Mou ima svoje misljenje, kao ja svoje i ti tvoje misljenje, nek drugi pricaju sta oce Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150511 Smatram ga kao i uvijek vrhunskim trenerom i stučnjakom ali da mu mata i schurrle sjede na klupi a igraju ovakav hazard i oscar to mi nikako nije jasno,, Zašto upire lampsa kad je očito da je pao u formi i da se šlepa Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150512 neželim puno komentirati i kritizirat rezultate i igru jer stojim pri tome da prvu sezonu ne treba ništa očekivat već pustit čovjeka da radi svoj posao i iduće sezone mu tek sudit, ali zato se moram pitat pa mou pobogu zašto mata nikako ne igra? Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150520 kako da mata igra kad je alibi igrač. primijetio sam jednu veliku slabost kod njega, sličnu slabost je imao i ozil pod mourinom u realu. znači kad ga se izgura na više od 30 metara od gola, a to manje više sve ekipe znaju, čovjek nema pojma i dodaje prvom do sebe, totalno useless igra. ko što rekoh centralni vezni su nam rak rana, lampard nažalost ne može više. da smo barem de rossija doveli, ali ndma veze. ovo nam je najgori mjesec, ali nitko se nije odvojio. prosinac i boxing day su ključni. nećemo imat pravo na kiks. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150541 kako da mata igra kad je alibi igrač. primijetio sam jednu veliku slabost kod njega, sličnu slabost je imao i ozil pod mourinom u realu. znači kad ga se izgura na više od 30 metara od gola, a to manje više sve ekipe znaju, čovjek nema pojma i dodaje prvom do sebe, totalno useless igra. to onda nije problem u mati nego u mou, kažeš i ozil je bio takav pod mouom a evo sad je u arsenalu jedan od najboljih igrača lige, mata je također bio najbolji u prijašnjim sezonama chelsea kad nije trener bio mou... Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150542 Definitivno mata mora igrat a to kako ce on poslozit momcad to je njegova stvar,, to je igrac koji cini prevagu i razliku... Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150569 ma nije problem u mourinhu. mata je sitan i dva krkana u sredini ga mogu anulirat lako. on je dobar kad je blizu golu. zato recimo wenger ne forsira ozila kao desetku čistu i premješta ga po terenu. mata je recimo slab na krilu Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150575 Reci mi jesu li ga cilu proslu sezonu cuvali krkani?? Odakle mu onda toliko asista i golova? Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150577 Reci mi jesu li ga cilu proslu sezonu cuvali krkani?? Odakle mu onda toliko asista i golova? Murinjo je upropastijo Matu to su cinjenice i ako ga volim kao lika i trenera,to je ziva istina da Celzi ima igru verujem da bi mnogi navijaci zaboravili matu ovako se samo stvara jos veci gnev i nezadovoljstvo. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150582 Murinjo je upropastijo Matu to su cinjenice i ako ga volim kao lika i trenera,to je ziva istina da Celzi ima igru verujem da bi mnogi navijaci zaboravili matu ovako se samo stvara jos veci gnev i nezadovoljstvo. piše se iako Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150586 Reci mi jesu li ga cilu proslu sezonu cuvali krkani?? Odakle mu onda toliko asista i golova? ali mourinho nije Benitez niti ima iste ideje kako s Matom. samo znam da nije ni blizu igrama od prošle sezone. svi to vide. Mata si ne može dopustit ležernu igru. ima i puno gorih igrača od mate u prvih 11. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150623 nije mata samo pod benitezom igrao dobro već i pod RDM-om pa i ranije pod AVB-om. mata je naš najbolji igrač zadnje dvije sezone i ne samo naš nego i jedan od najboljih lige općenito i kao takav zaslužuje šansu, činjenica jest da ono malo što je odigrao nije odigrao pretjerano dobro ali on je igrač koji je dovoljno toga napravio da ne zaslužuje da ga se tek tako zaboravi, eno nije ni messi počeo sezonu bog zna kako pa jel to znači da ka treba izbacit iz momčadi? naravno da ne, jer je puno toga napravio za klub, eno slično je bilo na početku sezone s hazardom, igrao je vrlo loše ali je i dalje igrao i čekalo ga se da proigra jer je našponajbolji igrač, isti status zaslužuje i mata... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.