Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Chelsea's Jose Mourinho, the 'Godfather’ of Premier League managers Headlines and labels have followed Jose Mourinho throughout his Chelsea career. He arrived as the ‘Special One’, returned as the ‘Happy One’ and it was put to him on Friday that his past success coupled with the retirement of Sir Alex Ferguson will now make him the ‘Godfather’ of Premier League managers.

Mourinho: "I would want to improve the current strikers but that quality (in tight spaces) they don't have. I'll work on it with them"

Mourinho on...

Torres

Against teams [who compress the play] and you have to play him in small spaces, he will have a little bit more difficulty.

Luiz

For me, Luiz is a central defender. He’s very comfortable using the ball from the back. I think he can improve ... but the potential is amazing.

Terry

He’s not safe [in terms of a new contract] ...The only thing he knows is safe is our friendship ... he has to prove himself.

Ivanovic

I’m thinking more about using him as a right-back ... and his answer [to that] was very intelligent. He said that it doesn’t matter where he plays.

'I am where I want to be so now it's up to me to work hard to show my club that I deserve to be here for a long time.

'We have a contract of four years, in the first stage I hope we can look to the last day of his contract and if in the end the club is happy and wants me to stay I will be more than happy to do that.'

nevjerujem bas u ovu izjavu Moratia,moguce da mu je rekao mozda se ponovo vidimo u Interu a ovaj drugacije shvatio.

Te rekla-kazala vijesti me ne interesuju. Sezona nije ni pocela i sad bih kao trebao razmisljati sta ce biti za 3-4 godine? #Jasta

Pa da mu je jm to rekao sta mislite bil to morati izjavio? Zamislite roman izjavi "vraca se ancelotti za 4 g." Znaci da ne racuna na trenutnog trenera i ostalo 4 godine...wow. Osim toga stetio bi i murinju.. a mou iz dana u dan govori kako zeli ostati duze nego li ima ugovor(4g)...

Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta

Kratka analiza šta je Jose dosad napravio/rekao da će napraviti:

- Luiz na stoperu = ovo već odavno govorim

- Chalobah na stoperu = također

- Ivanović na beku = i to sam rekao

- De Bruyne u ekipi za narednu sezonu = ovo je većina nas rekla

To je to trenutno, čekam još da Matu prebaci desno, Oscara u sredinu što sam također predvidio. Watch this space. :D 

To je to trenutno, čekam još da Matu prebaci desno, Oscara u sredinu što sam također predvidio. Watch this space. :D

Ili mozda KDB u sredinu a Oscar na klupu :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.