19. juli 2013.13 god. comment_135142 Mourinho has denied any interest in Higuaín and either Daniele De Rossi or Luiz Gustavo and said there are no untouchables (Guardian) Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135150 Chelsea's Jose Mourinho, the 'Godfather’ of Premier League managers Headlines and labels have followed Jose Mourinho throughout his Chelsea career. He arrived as the ‘Special One’, returned as the ‘Happy One’ and it was put to him on Friday that his past success coupled with the retirement of Sir Alex Ferguson will now make him the ‘Godfather’ of Premier League managers. Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135165 Mourinho: "I would want to improve the current strikers but that quality (in tight spaces) they don't have. I'll work on it with them" Mourinho on... Torres Against teams [who compress the play] and you have to play him in small spaces, he will have a little bit more difficulty. Luiz For me, Luiz is a central defender. He’s very comfortable using the ball from the back. I think he can improve ... but the potential is amazing. Terry He’s not safe [in terms of a new contract] ...The only thing he knows is safe is our friendship ... he has to prove himself. Ivanovic I’m thinking more about using him as a right-back ... and his answer [to that] was very intelligent. He said that it doesn’t matter where he plays. Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135183 ono jučer šta je rekao za podrsu Villanova, samo pokazuje kakva je on velicina i covjek! samo je jedan special one! Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135189 'I am where I want to be so now it's up to me to work hard to show my club that I deserve to be here for a long time. 'We have a contract of four years, in the first stage I hope we can look to the last day of his contract and if in the end the club is happy and wants me to stay I will be more than happy to do that.' Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135213 Ah joj, sigurno bi Morrati to izjavio da mu je Mou rekao. Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135227 nevjerujem bas u ovu izjavu Moratia,moguce da mu je rekao mozda se ponovo vidimo u Interu a ovaj drugacije shvatio. Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135232 Te rekla-kazala vijesti me ne interesuju. Sezona nije ni pocela i sad bih kao trebao razmisljati sta ce biti za 3-4 godine? #Jasta Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135234 inače postoji mogućnost,neznam kad se o tome odlučuje da na san siru bude finale LŠ za 3 godine http://int.soccerway.com/news/2013/June/25/san-siro-could-host-2016-champions-league-final/n233369/ Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135244 inače postoji mogućnost,neznam kad se o tome odlučuje da na san siru bude finale LŠ za 3 godine http://int.soccerway.com/news/2013/June/25/san-siro-could-host-2016-champions-league-final/n233369/ Možda je na to Moratti mislio, vidimo se za 3 godine na San Siru, u finalu lige prvaka :P Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135246 Pa da mu je jm to rekao sta mislite bil to morati izjavio? Zamislite roman izjavi "vraca se ancelotti za 4 g." Znaci da ne racuna na trenutnog trenera i ostalo 4 godine...wow. Osim toga stetio bi i murinju.. a mou iz dana u dan govori kako zeli ostati duze nego li ima ugovor(4g)...Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135249 Ma šta se sekirate bez potrebe, znam malo je dosadno al nema potrebe za tim. Jose je naš. I kako to samo fino zvuči... :D Prijavi
22. juli 2013.13 god. comment_135560 Kratka analiza šta je Jose dosad napravio/rekao da će napraviti: - Luiz na stoperu = ovo već odavno govorim - Chalobah na stoperu = također - Ivanović na beku = i to sam rekao - De Bruyne u ekipi za narednu sezonu = ovo je većina nas rekla To je to trenutno, čekam još da Matu prebaci desno, Oscara u sredinu što sam također predvidio. Watch this space. :D Prijavi
22. juli 2013.13 god. comment_135564 I torresa na klupu posalje :DSent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta Prijavi
22. juli 2013.13 god. comment_135572 Ma ovaj gospodin ce napraviti sou sledece godine,jedva cekam da sezona pocne :) Prijavi
22. juli 2013.13 god. comment_135582 To je to trenutno, čekam još da Matu prebaci desno, Oscara u sredinu što sam također predvidio. Watch this space. :D Ili mozda KDB u sredinu a Oscar na klupu :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.