12. juli 2013.13 god. Autor comment_134044 http://www.index.hr/sport/clanak/mourinho-dobio-sam-sijede-a-to-znaci-da-sam-bolji-trener-nego-ranije/688629.aspx Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134097 Hahahahahahahahah koji kralj,ovo i ona scena sa casom i cepom neprocjenljivo hahahah I najboljima se desava :D Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134232 tko to može, tko to može, jose mourinho samo :D http://www.youtube.com/watch?v=1Ng9KUcUq14 Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134659 http://www.guardian.co.uk/football/2013/jul/16/jose-mourinho-chelsea-fernando-torres Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134807 Jose Mourinho says Wayne Rooney is Chelsea's only summer transfer target after Manchester United rejected their bid for the England striker. Evo ga i presica : http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23350316 Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134946 samo da vas obavjestin, svi vi koji mislite da ce chelsea igrat leprsavo s 5 golova u mrizi nece i nemoj te ovdi srat o mou jer on igra takticki, nadmudruje sta vidimo u ovome s rooneyem, chelsea ce nadajmo se igrat cvrsto ono sta ga nie krasilo proteklih godina, u obrani jakoo pa u napad 2-3 gola zabit i tako Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134949 Kažem, meni je igra ličila na onu Borussije Dortmund, ne naravno ista jer oni igraju isključivo po podu i nemaju predobar prijenos lopte, već igraju na kontre. Obrana je ključ svega i bit će tako dok je Mourinha. A naša ekipa ima dosta dobar roster, koji će se nadam se još i pojačati. Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134955 samo da vas obavjestin, svi vi koji mislite da ce chelsea igrat leprsavo s 5 golova u mrizi nece i nemoj te ovdi srat o mou jer on igra takticki, nadmudruje sta vidimo u ovome s rooneyem, chelsea ce nadajmo se igrat cvrsto ono sta ga nie krasilo proteklih godina, u obrani jakoo pa u napad 2-3 gola zabit i tako Crve, pola nasih igraca, ma ceo napadacki deo, sem prvog spica(ko god bio) nema preko 80 kila ;) Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134957 Crve, pola nasih igraca, ma ceo napadacki deo, sem prvog spica(ko god bio) nema preko 80 kila ;) da se sitin duffa,colea i robbena hm hm hm al nisan mislia to sta ti mislis Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134959 da se sitin duffa,colea i robbena hm hm hm al nisan mislia to sta ti mislis Cvrstina je bila kad su Lamps, Ess i Balalck gospodarili na sredini. A i nije Chelsea klub za donji deo tabele da se bazira na kontre. Dominacija sine, dominacija ! Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134960 Koliko smo samo mi dobili sa Mourinhnoom,ostao ovde jos 20 godina daj Boze,igraci ga postuju,dokazuju se i to ono zapravo. Bicemo jedni od jacih sledece godine,pogotovo sto puno znaci imati pravog trenera. Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134961 Cvrstina je bila kad su Lamps, Ess i Balalck gospodarili na sredini. A i nije Chelsea klub za donji deo tabele da se bazira na kontre. Dominacija sine, dominacija ! taktika, nadmudrivanje toe nogomet i to ce bit , vidit ces ti, nece bit dominacije toliko ;) Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135004 Pa jos odlaska Mourinha mi nismo uspjeli da imamo neki svoj stil i samo smo lutali u stilovima igre.Tako da ja se samo nadam da ce Chelsea pod vodstvom Mourinho pronaci svoj stil po kojim ce biti poznat.Tip igraca iz prvog Mourinhovog mandata i sada drugog su dosta razliciti i vidjecemo kako ce to izgledat.Sto se mene tice mozemo 80% utakmica dobit sa 1:0 samo je bitno da pobjeđujemo... Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135011 Najvaznije je da se popravi obrana i izbjegne primanje jeftinih golova, ako se u sezoni primi između 25-30 golova nece bit problema, sezone 2004-05 primljeno 15 golova, 2005-06 primljeno 22 gola, a u prosle dvije 46 i 39 :/ Prijavi
19. juli 2013.13 god. Autor comment_135085 KAD SE SASTAVI NEBO SA ZEMLJOM KAD SE SASTAVI DUŠA S TIJELOM U ČELZI KAD SE VRATI ŽOZE TO JE ONO ŠTO ŽELIMO BOŽE! Hvala ti Žoze što si se vratio tamo gdje ti je mjesto. Ima da teroriziramo obrane u Šipu i u Čempijons ligi. Samo jako, samo plavuo uz Žozea uz Murinja! AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135111 Rumors that Mourinho called Tito to wish him the best. If true, shows you that despite all problems on pitch, health remains more important. Official : Jose Mourinho, his coaching staff and the Chelsea players also all send their best wishes to Tito Vilanova for his fast recovery. Bravo ! Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135128 During that time Mourinho spoke heavily of his love for the club, but was asked whether he would have gone to the lengths some of the players did earlier this year, covering themselves in blue paint to promote our new kit. ‘I was lucky because I arrived late, and now they can put me there in Photoshop, so I will be there but I did nothing,’ he joked. ‘I am a spokesman for adidas, and for adidas I would do almost everything, but not everything. But for Chelsea, I would do everything.’ It was an answer that left everybody smiling. Mourinho, it seems, is feeling right at home. E koji je ovo car u pičku materinu ! Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135129 Rumors that Mourinho called Tito to wish him the best. If true, shows you that despite all problems on pitch, health remains more important. Official : Jose Mourinho, his coaching staff and the Chelsea players also all send their best wishes to Tito Vilanova for his fast recovery. Bravo ! Glasine su nabole istinu kao Mourinho njega prstom u oko :D. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.