Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Rob Beasley (novinar The Suna) pisao je svašta i možete ga nazvati kako god hoćete, ali jedno je sigurno, a to je da poznaje Josea i ima vezu s njim. Tako da ovo što je napisao mogu vrlo lako biti Joseov apel, Joseove riječi kroz Robov članak:

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4911375/Jose-Mourinho-is-in-the-Blue-corner-after-Essien-birthday-woe.html

Beasley je i navijač Chelseaja, čisto da spomenem.

Nekoliko je stvari posebno zanimljivo, meni npr. ovo:

He is 50 now and sees life differently and not just because he now has to wear spectacles to read. He has triumphed in Portugal, England, Italy and Spain — making history in every country. Every footballing ambition has been fulfilled and now he has a new one.

To settle down and build a dynasty, just like his close friend Alex Ferguson at Manchester United. And where else but the place where he enjoyed his football so much?

Jose Mourinho: "Lamps je Lamps. Kada igra dobro on je najbolji igrač utakmice, kada igra loše, on je među 3 najbolja igrača utakmice!"

I kako da ga neki navijac Chelsea mrzi o.O ?

Ima i boljih kandidata od njega. Jedino zbog povijesti da se vrati, ostalo zbog nicega, vjerojatno ce rasulo napravit i ostavit.
S realom nista nije napravio osim sranja duz cijelog kliba i nikako nije opravdao titulu the special one ili za "najboljeg trenera".
Njegovim povratkom vjerojatno bi se vratili na onaj nacin igre a puno bolje ovo izgleda kako se gradi momcad polako sada.

Negotiations in Spain are gathering pace as Real Madrid are prepared to waive off Mourinho's £10m release clause (Mirror)

Jose Mourinho wants his move to Chelsea sorted out in the next 10 days (Mirror)

E ovo sam ja samo htio čuti, ništa mi više ne treba:

Dutch star Wesley Sneijder, who played for Mourinho at Inter Milan, has revealed the Portuguese coach harbours a deep love of Chelsea.

He said: “In Jose’s heart it goes his wife, his kids, then Chelsea.

Inače, Jose bi se prema spomenutom Robu Beasley trebao službeno potvrditi kao novi manager CFC-a 1. jula ove godine:

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4912934/Jose-Mourinho-agrees-Chelsea-return-on-July-1.html

http://www.youtube.com/watch?v=TFyQtTnJzHU

E ovo sam ja samo htio čuti, ništa mi više ne treba:

Dutch star Wesley Sneijder, who played for Mourinho at Inter Milan, has revealed the Portuguese coach harbours a deep love of Chelsea.

He said: “In Jose’s heart it goes his wife, his kids, then Chelsea.

Inače, Jose bi se prema spomenutom Robu Beasley trebao službeno potvrditi kao novi manager CFC-a 1. jula ove godine:

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4912934/Jose-Mourinho-agrees-Chelsea-return-on-July-1.html

http://www.youtube.com/watch?v=TFyQtTnJzHU

Imaš pivo za ovaj post !

• Autor

papertalk-logos-thesun.gif

• Jose Mourinho has agreed a return to Chelsea on a £10m-a-year package - but the move will not be officially announced until July 1.

Realno gledano:

1.6. završava sezona, a on bi trebao doći 1.7. To je dug period, period od mjesec dana čekanja. U tih mjesec dana Emenalo može napraviti dosta sranja. Ne znam što moraju čekati toliko.

Želim da ovaj čovjek jednom, nakon što se vrati, kaže da će ostat u Chelseaju dok god ga tamo žele, da pustim koju suzu :)

Wesley Sneijder about Mourinho:
“In Jose’s heart it goes his wife, his kids,
then Chelsea.
“He has never made any secret about
wanting to coach in England again — and
when you hear him talk about Chelsea I
don’t think he could coach any other team
there.
“It sounds crazy, but when he talks about
the Premier League and Chelsea, it’slike a
kid who is telling his parents what he wants
for Christmas.”

-"Look at Paris & they say Ancelotti is going. Look at Bayern, the record champion, and its coach leaves and Pep arrives

Look at City and you see Mancini is leaving. You look at Chelsea and Benitez is leaving and me or whoever is coming "

-Jose Mourinho has ruled out moves for Atletico Madrid striker Radamel Falcao and Real Madrid midfield maestro Xabi Alonso (Sun)

-Front page of today's AS paper "Mourinho the semifinalist" Disgraceful. Come back where you are loved #CFC

https://pbs.twimg.com/media/BJYEEj5CIAAne9x.jpg:large

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.