Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1360414136' post='106588']
Vlažan :D
[/quote]

Vece zadovoljstvo nisam osjetio ni sa jednom zenom :D (ako mi ovo procita cura ubice me)
During the same press conference, Mourinho once again reiterated that he wants to return to England, but not as Alex Ferguson's replacement at Man United. From ESPN:
[indent=1]
"I do not believe I can be Ferguson's replacement," he said. "I think we will finish our careers around the same time. Him at 90, me at 70. I love everything about England. We will see when that is. Normally, after Real Madrid, that would be my next step."[/indent]
I don't think any of us are capable of imagining how happy Essien would be if Mourinho followed him back to Chelsea.
Jose se vraća u kolijevku nogometa po završetku posla u Madridu, to je sigurno i to je on sam rekao. Međutim i dalje ostaju dva velika upitnika:
1. Kada će se to desiti ?
2. U koji će klub otići ?
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/posebni-ne-moze-na-fergijevo-mesto-115191.html

jasno je da se vraca u PL, znaci definitivno se otpisuje PSG.

Ali postavlja se pitanje, Chelsea ili man city, treceg nema.

Ako Mancini dobije otkaz sanse su 50-50, ali ako ne dobije otkaz, onda postoji samo jedna mogucnost, a to smo mi.

Cito sam pre neki dan da su RA i Mou sklopili dogovor da Mou preuzme CFC, na leto(proslo), ali je Di Matteo osvojio LS i dobio novi ugovor(sasvim zasluzeno).

Ja mislim da Mou na leto dolazi kod nas.
[quote name='BunaCfc' timestamp='1360758606' post='107287']
Ako Mancini dobije otkaz sanse su 50-50
[/quote]

Misliš da će (bivša) barcelonina hijerarhija koju je city doveo na klupske pozicije biti oduševljena s tom idejom?
[quote name='BunaCfc' timestamp='1360774433' post='107311']
Mislim da se oni tu nepitaju mnogo, samo se plasim da mu seik ponudi neki dobar ugovor, i da ode u city.

U ovom trenutku mi smo daleko ispred svih u sansama da dodje Mourinho, otkaz Mancinija bi te sanse smanjio.
[/quote]

Šeik (koliko ja pratim) je čovjek koji možda dođe svake prijestupne godine na utakmicu i sve prepušta struci. On više na klub gleda kao na investiciju i način da promovira svoju kompaniju.

Naravno možda sam u krivu, ali nikada nisam čitao da Mansour ulijeće u svlačionicu ili kupuje igrače na svoju volju kao roman.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Edi2NbmW90U

mozes da ga mrzis ili da ga volis,nista vise :D a ja ga obozavam <3 e sada zamislimo situaciju da mi gubimo od QPR-a,pa na poluvremenu bi ovi izasli sa otiscima njegovih cipela u dupeti,pa bi i te kako okrenuli rezultat :D
[quote name='visk' timestamp='1360777856' post='107315']
Šeik (koliko ja pratim) je čovjek koji možda dođe svake prijestupne godine na utakmicu i sve prepušta struci. On više na klub gleda kao na investiciju i način da promovira svoju kompaniju.

Naravno možda sam u krivu, ali nikada nisam čitao da Mansour ulijeće u svlačionicu ili kupuje igrače na svoju volju kao roman.
[/quote]

Pranje para, raznorazni odbici od poreza, to je Arapima fudbal, i nista vise od toga ;)
http://www.youtube.com/watch?v=DuYHSXRli-A

Hajde na ljeto dodji , svega mi donesi , ja bez tebe ne znam , ja bez tebe ne smijem !
sutra Real protiv Barce, na Nou Campu, nadam se visokoj i uvjerljivoj pobjedi Barce
a i nebih rekao da imaju kakve sanse protiv Uniteda na Old Traffordu
“Real Madrid have a problem with Jose Mourinho’s attitude,” he told Keys and Gray. “We are not used to a coach who complains about referees, UEFA and injuries. It’s something I don’t like. We are used to talking about what’s happening on the field.
“It seems he’s going to leave and it looks like he’s off to Paris St Germain. He says he’s going to stay but I don’t think so. Things have gone too far and Real Madrid are not willing to accept any more of his behaviour.”

“Some of the players, mainly the Spanish stars, are not happy with his sort of behaviour,” he added. “They are not used to it. They don’t like the attitude.
“I have always said it is the president’s [Florentino Perez] fault. Jose Mourinho isn’t cheating anyone. He hasn’t changed how he is, he’s always behaved like that. Wherever he’s been he’s acted in the same way. When Perez signed him he knew what he was getting.
“When I signed Cristiano Ronaldo I was dealing with Jorge Mendes, who is an agent for them both, and he kept talking to me about the prospect of singing Mourinho. I thought the same then as I do now, in the history of Real Madrid we’ve never seen a coach act like Mourinho does.”

[color=#000000][left][background=rgb(255, 255, 255)]— Ramon Calderon[/background][/left][/color]
http://sportinfo.co.rs/fudbal/murinjo-ucim-od-barselone-moramo-da-probamo-da-dostignemo-njihov-nivo/ hahahhahahahaha :D dobar stari sarkasticni Mou :D
sinoc je Real Madrid odigrao jednu od najboljih utakmica,vjerujem da ce proci i Mancester Utd.Nakon toga nek se vrati nama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.