Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Ma Mou je has been, posljednjih godina je u velikom padu, uvjek je on igrao defanzivno protiv jačih ali je isto tako imao i super ubojite kontre, danas više to nema,a samo obranom normalno da ništa ne može postić...

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

If Mourinho directed Die Hard the movie, it would be 90minutes of Bruce Willis hiding in a cupboard, then applauding his tactics for not getting shot.

=)) =)) =))

• Autor

Objašnjavam na facebooku liku koji navija za Inter i koji je naprosto zaljubljen u Mourinha da taj čovjek NE ZNA poboljšati igru jednog kluba, da je bio pune tri sezone u Chelseaju i da nije uspio unaprijediti igru ni za 1%, a on mi govori da sam ja nezahvalni navijač i da nam je Mourinho donio titulu. O živote odnesi me niz Neretvu ... :(

Apsolutno si u pravu, nije vise trener Chelsea, hvala mu na svemu sto je uradio za klub, vise je zasluzio postovanja od mnogih trenera koji su otisli iz kluba a nisu uradili nista, Scolari, Vilas Boas i ostali.

"Neću ti halalit što si mi ovo uradio. Bolja ekipa je izgubila"

https://twitter.com/footballitalia/status/790235362740334592?ref_src=twsrc%5Etfw

Sa ove distance izgleda i dobro sto se desila prosla sezona jer da nije ko zna koliko jos bi ostao.

• Autor

Namjerno je pustio utakmicu. Hvala ti Jose  :sal1:  :sal1:  :sal1:  :sal1:  :sal1:  :sal1:

Manchesterovac što će ti Chelseajevi šalovi?

Ali volio bih da danas namirimo i njega i njegov klub.

Chelsea mi ispunio želju. Happy sam skroz. 

Cigo je to...

"U don't wind up the crowd at 4-0. You do it at 1-0. It's humiliating" 

Docekan kako i dolikuje Chelseajevim navijacima, ispracen kako dolikuje Chelseajevim igracima. Ko gubi ima pravo da se ljuti.. Mada vidno je bio povrijedjen i utucen, ipak moze on pricati sta hoce i glumiti ali Chelsea je njegov dom. S Portom je napravio strasan uspjeh, al Chelsea ga je lansirao u nebesa i Chelsea kao klub mu je najvise dao. Mogu razumjeti zasto ga boli vidjeti Contea kako slavi s nasim navijacima. Mada sam siguran da Conte nije to radio u inat Mourinhu, jednostavno Conte je jako strastven tip, ovo mu je prva sezona, prva ovakva utakmica sa Chelseajem, Bridge je gorio veceras i htio je da publika pozdravi igrace na pravi nacin.

Sto se Mourinha tice, ja mu zelim da bude u svemu odmah iza nas bez obzira na neke ruzne rijeci koje je izgovorio tokom svoje zadnje sezone i zadnjeg mandata.

https://twitter.com/RobHarris/status/790244270921900032?ref_src=twsrc%5Etfw

Primiš četiri gola, tvrdiš da si vrlo dobro igrao.

Ali zna on šta radi, skreće pažnju na sebe svojim komentarima da ljudi ne bi pričali o tome kako bezidejno Junajted igra, ehehehehe.

Ma neka smo ga napunili da je one of us 12 puta, mislite da se on ne bi kurčio uz aut liniju i nakon utakmice da su oni nas rasuli 4-0 pa već vidim kako bi poletio da "toplim" i "iskenim" zagrljajima "tješi" naše igrače kao on moralna stijena moš' mislit.

Dao je mnogo toga ovom klubu ali sada je trener naših velikih rivala a rivala treba rastaviti kad god je moguće.
  • Autor

Koji je to iskompleksirani smrad i cigo, šta njega briga kako Conte slavi? Lik je skroz nemoćan i ne preostaje mu ništa drugo nego da takve stvari šapće Conteu. Našao se tko će držati pridike. Zaboravio je svoj ciganluk. Mourinho mi se pravo ogadio.

https://www.youtube.com/watch?v=eC7Rxy0G4U8

Koji je to iskompleksirani smrad i cigo, šta njega briga kako Conte slavi? Lik je skroz nemoćan i ne preostaje mu ništa drugo nego da takve stvari šapće Conteu. Našao se tko će držati pridike. Zaboravio je svoj ciganluk. Mourinho mi se pravo ogadio.

Za razliku od njega, Conte se iskreno raduje, tačno se vidi razlika kad vidiš kako jedan i drugi doživljavaju utakmicu, uspone i padove svojih ekipa.

Derbi i povratak Murinja kao iz snova. Iskazali mu postovanje, a onda ga na terenu docekali sa strasnom predstavom...

A ovo sto sere Conteu je samo zaokruzio svu nemoc danas, glupo je jer je sasvim normalna stvar bila trazit da se momci nagrade, ali ajde ne treba mu zamjerit :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.