Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

1. Da

2. Da i još uvijek je ikona, još uvijek su njegovi transparenti na Bridgeu

3. Ne, više ga je načela zadnja povratnička sezona u Chelseaju

4. Da

5. Apsolutno ne, uprava mu nije dala novce za transfere nakon osvojenog naslova, dok je Conte dobio milijune koje je nedovoljno dobro potrošio

6. Nijedan klub u Engleskoj iz vrha nije izbacio vrhunskog talenta u zadnjih ohoho sezona, ni Arsenal, ni Liverpool, ni United ni Chelsea. NE postoji jedan igrač vrijedan spomena iz akademija. 

7. Netočno

8. Jedinstvena je pojava

Champion
1.Seres
2.Opet seres
3.Valjda im United balkan mozda i oni forum imaju
4.Jebo te Mourinho.U drugom mandatu nas osakatio u picku materinu(Lukaku,De Bruyne,Mata)
5.Dabogda sve popusio
6.Opet seres

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Champion, kako nastaju uopće novi igrači? Nijedan engleski klub nema igrača iz akademije vrijednog spomena, Barceloni na primjer isto osporavaš njihovu akademiju, ono nisam znao da postoje igrači koji se rode s 25-30 godina već puni iskustva ali očito ti misliš da postoje...

A što se tiće Moua, to je sve jasno, nekoć je bio jedan od najboljih i bez sumnje je napravio puno dobrih stvari (u prvom mandatu, u drugom je sve zasra) i ostaće zapamčen u povijesti kluba, pa možemo reći i ikona kluba, i bio vam drag ili ne, mrzili ga zbog drugog mandata ili ne to se mora priznati.

Ali isto tako treba biti realan i reći da je njegovo vrijeme prošlo, kako bi se reklo da je has been. Svi u nogometu imaju rok trajanja, nije on ni prvi ni zadnji koji nije uspio pratit nogometne trendove, samo to neki ne žele priznat ali to je tako...

Predlažem da se zaključa tema do daljeg, nije zanimljivo. Naravno, otključati je na kratko kad opet nešto uprska da se baci neki trollić i onda je opet zaključati. :p

Haha prvo sto nisam nov nego je profil nov jer sam zaboravio sifru .a drugo mislis da cu cesljanjem foruma promjenit svoje misljenje o sportu kojeg pratim otkad znam za sebe ? O ekipi koju sam zavolio radi gronkjaera ,lamparda itd ? Pep Guardiola je uz drva poput fellainija najprecjenjenija osoba u svijetu nogometa.i stojim iza toga , uvijek kazem kad dokaze suprotno samo cu rec svaka cast majstore.dotad je on za mene precijenjen

Kad bi Pep osvojio ligu, FA kup, Liga kup, ligu prvaka i svjetsko klupsko prvenstvo u jednoj sezoni, ovakvi kao "london-is-blue" bi rekli. Tek kad osvoji svjetsko prvenstvo sa Gibraltarom onda ću reć svaka čast majstore do tada je on za mene precijenjen.

Il' kad Srbe odvede na SP.
  • 2 sedmice kasnije...
Nadmudrio Wengera kao i uvijek prosto to će tako uvijek biti plus Wenger ima kompleks od Uniteda. Nadigrali su sterilni Arsenal i vjerovatno su trebali pobjediti ali čim su dali gol povlačenje, svi nazad i bukvalno su prestali igrati nije da nam je to nepoznato.
  • Autor

Pa najviše nam je i odgovarao ovaj njihov rezultat 1-1. Zašto? Da je Arsenal izgubio odgovaralo bi nam i to, ali bi se Kmečavac i svi prepotentni navijači Uniteda opet digli kao "tko ti je ko oni, sila nad silama, vraćaju se". Neka ih remi podsjeti gdje su i gdje im je mjesto - a to je između 5. i 8. pozicije s Kmečavcem.

Nakon 13 odigranih kola u Premijer ligi ekipa Žozea Murinja ima samo 20 osvojenih bodova, premalo za standarde Mančester junajteda.

Recimo, i Luj van Gal i Dejvid Mojes su imali po 22 boda nakon 13 odigranih kola, Murinjo je i njih dvojicu uspeo da pretekne, ali u onom negativnom skoru.

Nakon 13 odigranih kola u Premijer ligi ekipa Žozea Murinja ima samo 20 osvojenih bodova, premalo za standarde Mančester junajteda.

Recimo, i Luj van Gal i Dejvid Mojes su imali po 22 boda nakon 13 odigranih kola, Murinjo je i njih dvojicu uspeo da pretekne, ali u onom negativnom skoru.

https://twitter.com/BBCMOTD/status/803011056603951104

A Tottenham u međuvremenu još ne zna za pobedu na Bridge-u ehehhe.

https://twitter.com/BBCMOTD/status/803008791876956160

Man UTD je u jednoj teškoj fazi pronalaženja ključnih igrača oko kojih bi se sastavljala ekipa. Godinama su okosnicu tima sačinjavali isti igrači a odlaskom SAFa, su otišli i pojedini igrači. Murinju će biti teško to je već očigledno pogotovo jer je i Premierliga iz godine u godinu kompetitivnija jer gotovo svi imaju pare da kupe dobre igrače.

Al najjače od svega je da im je igra u kurcu, imaju neki posjed lopte koji ničemu ne služi a ne mogu odigrat smislenu akciju da si pita... Kontra napada ni jednog nisu istrčali, sva im se igra svodi na "daj Pogbi pa će on nekom dugom loptom naći Ibru".

Fakat ne znam o kakvoj on lijepoj igri priča, valjda u nekom paralelnom univerzumu oni igraju ko Barca.

Al najjače od svega je da im je igra u kurcu, imaju neki posjed lopte koji ničemu ne služi a ne mogu odigrat smislenu akciju da si pita... Kontra napada ni jednog nisu istrčali, sva im se igra svodi na "daj Pogbi pa će on nekom dugom loptom naći Ibru".

Fakat ne znam o kakvoj on lijepoj igri priča, valjda u nekom paralelnom univerzumu oni igraju ko Barca.

quote-there-is-nothing-so-absurd-that-it

Bruka čitavu ligu. Jadni oni koji i dalje nasedaju na njegovu retoriku. Ali deluje mi kao da ga sve više i više ljudi provaljuje i uviđaju da nije ni po čemu poseban.

Pa ako je ikad iko bio poznat po fokusiranju samo na rezultat,i ne obaziranje previse pozornosti na ljepotu igre onda je to on. I sad ode pizdi, stvarno covjek mi pada u ocima sve vise i vise.prije su njegove izjave imale nekog smisla , imo bi svoj stav i uglavnom spusto ljudima okolo.ovo je vec jadno...

Ono kad Champion Messija zove utajivač poreza, pa se desi ovo hahahaha

U VELIKOJ AFERI skrivanja novca našao se i Jose Mourinho, jedan od najpoznatijih trenera svijeta.

Mourinho je uz pomoć superagenta Jorgea Mendesa složio mrežu za utaju poreza koja završava na Novom Zelandu, otkriva Football Leaks. Koristio je svoju ženu i djecu kako bi na njihove račune stizao novac koji je zarađivao od marketinga.

U Španjolskoj je od 2010. do 2013. godine platio samo 2,1 milijun eura poreza, što je jedva 20 posto njegovih prihoda u tom periodu.

Navodno je ukupno utajio 12 milijuna eura. 
  • Autor

Ne mogu da shvatim ljude koji zarađuju silne milijune koje za života neće potrošiti čak i ako živjeli luksuzno i opet izbjegavaju jebeni porez. Dobije 12 milijuna eura i treba dati 4-5 milijuna eura poreza i ostane mu na čisto 7-8 milijuna eura. I pored tako ogromnog novca hoće da zadrži i ovih 4-5 milijuna. Pa jebote život, šta će ti? I onda ovako ukaljaš obraz i ime. Nisam neka mega moralna vertikala ali mene bi iskreno bilo stid takvo što raditi. Bog ti dao talent da budeš dobar trener i igrač, posrećilo ti se, plaćen si suhim zlatom kako neće biti plaćeno 99,9% ljudi na svijetu i ti opet ideš u kriminal i utaju poreza.

Nisam neka mega moralna vertikala ali mene bi iskreno bilo stid takvo što raditi.

Tebe bi možda bilo stid, ali pogledaj ime teme, kekekekek,  pokušao sam da ne napišem ništa, ali namestio si mi zicer, nisam mogao da odolim. :P

Gle Igija i Rela, jedan Messi je osuđeni kriminalac i utajivač poreza, a Mourinha blate jer je pod sumnjom hahaha. Ne mogu mu ništa jer nije u Španjolskoj, a ako i jednog dana bude osuđen kao kriminalac Messi, Španjolska ga neće poslati ni u zatvor. 

Obojica ste šaka jada i žalim vas jer imate dupla mjerila. 

Ovo je vjerojatno režirano i orkestrirano iz Barcelone zbog sumnji na utaju poreza Messija, Neymara itd itd pa se traži osveta. Kriminalna UEFAlona ponovno jaše. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.