Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Iskreno žao mi ga je,  spao je na niske grane, prošle godine sam mislio da on i igrači dijele krivicu za loše partije. Evo sada u MUFC-u je dobio odriješene ruke, preko 200mil na pojačanja i opet ništa.  
Pročitan kao trener,jednostavno.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Nije mi ga žao,zato što je mogao otići bilo gdje izvan engleske,on nije igrač pa da sa 35 godine ode u neki drugi engleski klub pa da se sprda,mogao je otići u Italiju ionako niko Juventusu nije uzeo titulu već 4-5 sezona i mogao mu je to biti neki motiv za odlazak npr u Inter koja je sasvim pristojna ekipa,koju bi on sigurno mogao motivirati i odvesti ih do titule jer nije Seria A tako zahtjevna.No odlazi u United čiji su ga navijači vrijeđali da bi on nedavno čitam izjavio kako nije imao nigdje bolje navijače,pa eto nek mu je sad kako je,smijat ću mu se dovijeka.
  • Autor

Englezi se nakon ovog gola pitaju: Gledamo li Chelsea ili je ovo možda Barcelona?

"Londonski klub slavio je s 5:0, a najviše se priča o četvrtom golu izabranika Antonija Contea. Njegovi igrači odigrali su 23 dodavanja prije nego je Eden Hazard u sjajnom prodoru poput Lionela Messija zabio neobranjivim udarcem. "

"Nije ni čudo što se Englezi na društvenim mrežama nakon ovog gola pitaju: "Je li ovo Chelsea ili možda Barcelona?" budući da su igrači londonskog kluba prije gola imali loptu u svom posjedu više od minute."

SPAVAŠ LI MIRNO MURINJO ŽOZEU?

Nema potrebe za aktiviranjem ove teme, upravo smo razvalili Everton sa 5-0.

Aploslutno se slažem, evo i ovaj članak na portalu s Mouom u naslovu http://chelseabalkan.com/index.php/item/563-lekcija-mourinhu-koeman-casno-prihvatio-poraz-od-chelseaja.html sasvim ne potrebno, Mou je prošlost i već odavno ispričana i prožvakana tema, nema potrebe na to se vraćat, treba uživat u sadašnjosti i ovoj pobjedi a ne kvarit je i gledat u prošlost već u budućnost, a što je bilo bilo je...

• Autor

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo i u Mančester Junajtedu izrazio je nezadovoljstvo zbog povreda njegovih fudbalera i izgubio poverenje u rad medicinskog tima.

Britanski list "Tajms" piše da Murinjo želi da istraži zbog čega mu se igrači konstantno povređuju, nakon što od početka sezone probleme sa povredama imaju Kris Smoling, Luk Šo, Vejn Runi, Entoni Marsijal, Henrik Mihtarjan, Fil Džons, Erik Baili i sada Maruan Felaini.

Murinjo za sada nikoga ponaosob nije optužio za trenutno stanje, kao što je to uradio u Čelsiju prema doktorki Evi Karneiro, koja je dala otkaz upravo zbog toga.

Murinjo je izbacio Karneiro iz ekipe posle utakmice protiv Svonsija u prvom kolu Premijer lige jer se naljutio kada je lekarka ušla u teren da ukaže pomoć Edenu Azaru, a u tom trenutku je Čelzi imao devetoricu igrača na terenu.

Karneiro je tužila Čelzi i Murinja jer, kako je se izrazila, Portugalac koristio diskriminirajući i seksistički rečnik, ali je kasnije dogovoreno vansudsko poravnanje.

Naravno da nema potrebe za aktiviranjem teme, a pogotovo za osporavanjem njegovog znanja. Nije nikad ni trebalo da bude!

@igi Decko zar me nisi blokirao :D ?

Ako ti je Mou neznalica, tvoje pravo na misljenje. Za mene je to jedna velika glupost za cut...

I sto se mene tice i nekog prepucavanja s tb, ja cu spustit loptu, al ocekujem isto tako da ne budes arogantni poklopac svakom mom postu.

@igi Decko zar me nisi blokirao :D ?

Ako ti je Mou neznalica, tvoje pravo na misljenje. Za mene je to jedna velika glupost za cut...

I sto se mene tice i nekog prepucavanja s tb, ja cu spustit loptu, al ocekujem isto tako da ne budes arogantni poklopac svakom mom postu.

Ma ne možeš ti dokazati navijaču Barcelone nešto......Takvi su uvjereni da se nogomet igra zbog posjeda i točnih dodavanja, da se nikako ne smije igrati na kontre i povučeno.......Ajde da vidim trenera koji će sa 10 milijuna eura i Portom dignuti LP i sa Interom sa prosjekom godina 29 u prvoj ekipi osvojiti LP. I uz to nikad nije igrao nogomet. To bi bilo kao da ja u šahu razvalim Kasparova u borbi za svjetsku titulu. 

Ma ne možeš ti dokazati navijaču Barcelone nešto......Takvi su uvjereni da se nogomet igra zbog posjeda i točnih dodavanja, da se nikako ne smije igrati na kontre i povučeno.......Ajde da vidim trenera koji će sa 10 milijuna eura i Portom dignuti LP i sa Interom sa prosjekom godina 29 u prvoj ekipi osvojiti LP. I uz to nikad nije igrao nogomet. To bi bilo kao da ja u šahu razvalim Kasparova u borbi za svjetsku titulu. 

Ne pokusavam dokazat nista, a Murinjova karijera i rezultati dovoljno govore, da li je znanje ili neznanje :D 

Holy shit

dNVvntX.gif?noredirect

:D

Jesam, ali i dalje ponekad pročitam kao što rekoh. :P Nemam ni ja nameru da se prepucavam sa tobom, ali sure, nek sam ja "arogantni poklopac" tvoj, "Pepov dupelizac, kuropušač" ili šta god da si rekao tokom utakmice sa Evertonom (nakon mog apela da se smanje očekivanja) ako želiš tako da me posmatraš, mada komentar nije ni na koj način trebalo tebe lično da potrefi. Mogao bih opet da obrazložim zašto neznanje, ali nema svrhu.

Što se spuštanja lopte tiče, sve bi moglo kratkim razgovorom da se reši.

Primjetio sam da su Mouovi ljubitelji tipični balkanici, npr. mi u hrv smo još zaostali na ustašama i partizanima (pretpostavljam i u drugim balkanskim zemljama slična priča) kao i ljubitelji Moua koji su još zaostali na Interu i Portu, a nisu sposobni gledat sadašnjost i budućnost kada Mou jednostavno više nije top trener...

Ne bi da se petljam u ta vaša prepucavanja ali malo je diskutabilno što je pojedincima inspirativnija tema Mourinho i Pep nego recimo Chelsea, Conte i naših 5 pobjeda u nizu, baš se vidi ta neka strast dok branite jedog ili blatite drugog mislim da je puno bolje baciti koji post na neke "Chelsea teme" jer mislim da je to taj period kada svako moze napisati kvalitetan post na temu naše ekipe i stručnog štaba umjesto da se presipa iz šuljeg u prazno na temu trenera rivala. Što se Mourinha tiče nekad bio vrhunski trener sa taktikom koja je prolazila i imala uspjeha međutim vrijeme ga već potrošilo a napredak fudbala u taktičkom smislu ga pregazio.

Ne bi da se petljam u ta vaša prepucavanja ali malo je diskutabilno što je pojedincima inspirativnija tema Mourinho i Pep nego recimo Chelsea

Zato što je rasprostranjena dogma da ako ne voliš ovog prvog, onda sigurno obožavaš drugog... Tako da ako se nego našali na račun prvog, napadnut si kao ljubitelj drugog. Uvek. Čak ni kad tema nema veze sa tim, nekako sve ode u tom pravcu.

@igi

Ja sam ti rekao sta mi smeta i ako ces ti to postovat i ja cu postovat nesto sto je tebi smetalo ili te vrijedjalo ili bilo sta drugo. Ja priznajem da sam prelazio granicu, ali me uzasno nerviralo pljuvanje tudjeg misljenja, tj mog. Nismo svi isti, ali eto meni je smetalo i smeta i tako sam dozivio to. bla bla bla

Ako sam te nekad uvrijedio a jesam xd, ovim putem ti se izvinjavam jer nije primjereno i nisam takav lik i eto. PEACE

U redu, to je bilo sve što mi je potrebno. I ja se izvinjavam ukoliko sam preterivao, što je vrlo moguće, doduše, rekao bih da je reakcija bila srazmerna. Mislim da je do svega došlo jer si potpuno pogrešno shvatio moj karakter.

Nisam osoba koja će težiti konfliktu i koja će gledati da iskoristi svaku priliku da se podsmeva nekome, iako možda ponekad delujem tako.

Nadam se da smo najzad rešili celu ovu situaciju i da ćemo ubuduće moći da vodimo normalne konverzacije bez skrivenih provokacija.

Ma svako ko kaze da je on neznalica po meni nema blage veze o zivotu , da ne recem nesto grublje.Covjek koji je za ovaj klub najveci , npr Conte treba jos dosta radit ovakve stvari da bi mu doso blizu. Covjek je izmislio Porto ,u Interu ozivio karijeru pola ekipe... nebi reko da je on propo, nego je nogomet napredovo.njegov obrambeni sustav je zastario , sad je aktualan simeoneov model gdje se igraci brane također, ali pretrce i rade dosta vise nego kod Josea. U Chelseu u ovom zadnjem dolasku je najveca greska sto ima taj neki stil da gusi odredene igrace obrambenim zadacima (hazard) , sto je uporan u tom da mora imat neznam koliko visokih igraca za branit skok(pa je ivanovic bio alfa i omega na beku).a i dosta mu je bitno na kakav ce se nacin predstavit prema van , taj nikad ne priznaje gresku. Mislim ok je bit samouvjeren ali brate mili pretjero si ga. Uglavnom covjek je veliki trener i svi uspjesi i trofeji govore za njega. A sto se tice usporedbi s Pepom , ja osobno o tom Pepu necu rec da je veliki trener dok ga nevidim u nekom klubu koji je izazov , u klubu kojega je on poboljsao svojim dolaskom.aj sad u cityu ima konkurenciju u ligi pa je koliko toliko mjerodavno, qli opet je imo pare u vec jakom klubu i dovodio sto oce . po meni je pred njim tek da se dokaze..

Problem u svemu ovome je što oni koji i dalje gotive Murinja na fudbal gledaju isključivo ovako

trophies.jpg

Za mene je postalo ovako

https://twitter.com/ChelseaGIFs/status/790233893186244608

Tumačite kako god.

Mogu i ja sad da tvrdim da čovek kome Pep (kao što rekoh, ne može da se spomene jedan, a da se potkači drugi) treba se dokazuje nema pojma o životu, ali neću. Nov si ovde, a takve su se diskusije vodile mnogo ranije, pročešljajuj forumom ako te zanima.

• Autor

Meni je itekako Mourinho zanimljiv. Lagao bih kad bi rekao da me ne interesira.

1. Naš je najuspješniji trener svih vremena - s njim smo osvojili 3 titule prvaka Engleske od 5 ukupno.

2. Bio je ikona i pojam navijača i legenda kluba (neki ga još smatraju takvim, ja ne)

3. Skroz je puko u Realu i više nikad nije bio onaj stari trener

4. Trener je našeg velikog rivala Manchester Uniteda

5. Nanio je dosta štete Chelseaju transfer politikom - prodaja nekih igrača, a zadržavanje nekih

6. U Chelseaju je dokazao da nije sposoban da stvori okruženje za mlade igrače

7. U Chelseaju je dokazao da nije sposoban da uspostavi sustav igre

8. Jedinstvena je pojava i jako je arogantan

i još puno razloga. Želim da gleda kako Chelsea diže trofeje, a da on nije u stanju ni da izbori Ligu prvaka s ManU. Mislim malo je ovo bezobrazno što mu ne želim poslovni uspijeh, ali šta ćeš. Gnjevan sam na njega kao navijač Chelseaja. Netko drugi od naših navijača nije gnjevan. Ja jesam. Kome se ne čita tema ne mora.

Meni je itekako Mourinho zanimljiv. Lagao bih kad bi rekao da me ne interesira.

1. Naš je najuspješniji trener svih vremena - s njim smo osvojili 3 titule prvaka Engleske od 5 ukupno.

2. Bio je ikona i pojam navijača i legenda kluba (neki ga još smatraju takvim, ja ne)

3. Skroz je puko u Realu i više nikad nije bio onaj stari trener

4. Trener je našeg velikog rivala Manchester Uniteda

5. Nanio je dosta štete Chelseaju transfer politikom - prodaja nekih igrača, a zadržavanje nekih

6. U Chelseaju je dokazao da nije sposoban da stvori okruženje za mlade igrače

7. U Chelseaju je dokazao da nije sposoban da uspostavi sustav igre

8. Jedinstvena je pojava i jako je arogantan

i još puno razloga. Želim da gleda kako Chelsea diže trofeje, a da on nije u stanju ni da izbori Ligu prvaka s ManU. Mislim malo je ovo bezobrazno što mu ne želim poslovni uspijeh, ali šta ćeš. Gnjevan sam na njega kao navijač Chelseaja. Netko drugi od naših navijača nije gnjevan. Ja jesam. Kome se ne čita tema ne mora.

1. Da

2. Da i još uvijek je ikona, još uvijek su njegovi transparenti na Bridgeu

3. Ne, više ga je načela zadnja povratnička sezona u Chelseaju

4. Da

5. Apsolutno ne, uprava mu nije dala novce za transfere nakon osvojenog naslova, dok je Conte dobio milijune koje je nedovoljno dobro potrošio

6. Nijedan klub u Engleskoj iz vrha nije izbacio vrhunskog talenta u zadnjih ohoho sezona, ni Arsenal, ni Liverpool, ni United ni Chelsea. NE postoji jedan igrač vrijedan spomena iz akademija. 

7. Netočno

8. Jedinstvena je pojava

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.