24. oktobar 2016.9 god. comment_262210 https://youtu.be/l6Jjp8qsVmg Pjesma za 'One of Us-a'hehe Prijavi
24. oktobar 2016.9 god. comment_262229 Pjesma za 'One of Us-a'hehe https://www.youtube.com/watch?v=M119LVytTZc Prijavi
24. oktobar 2016.9 god. comment_262236 https://youtu.be/l6Jjp8qsVmg Pjesma za 'One of Us-a'hehe sad je The Special Once :D Prijavi
25. oktobar 2016.9 god. comment_262280 Tricu si dobio tamo gdje si trebao dobiti, sve najbolje u nastavku prvenstva i karijere. I dodji nam opet, bicemo blazi, obecavam :zastava: Prijavi
25. oktobar 2016.9 god. Autor comment_262287 A ima dosta bolju ekipu, trošio ovo ljeto i kupovao ko lud, a isto je i LVG radio. Znači sve ima, a opet rezultat nema. Prijavi
26. oktobar 2016.9 god. comment_262315 Tricu si dobio tamo gdje si trebao dobiti, sve najbolje u nastavku prvenstva i karijere. I dodji nam opet, bicemo blazi, obecavam :zastava: Chelsea sa Conteom svejedno neće biti prvak A ima dosta bolju ekipu, trošio ovo ljeto i kupovao ko lud, a isto je i LVG radio. Znači sve ima, a opet rezultat nema. Kupovat će još i imati još bolju ekipu, daleko od toga da se nema gdje poboljšati, teško je očistiti nered prethodnika Prijavi
26. oktobar 2016.9 god. comment_262321 Chelsea sa Conteom svejedno neće biti prvak Kupovat će još i imati još bolju ekipu, daleko od toga da se nema gdje poboljšati, teško je očistiti nered prethodnika Conte to najbolje zna. Prijavi
26. oktobar 2016.9 god. Autor comment_262333 Kaže Mou "Život u Manchesteru je za mene prava katastrofa. Na svakom koraku su paparazzi i to mi smeta jer bih nekad želio prošetati, ali ne mogu od njih. Želio bih otići u restoran, ali ne mogu. Srećom, imam aplikacije za dostavu hrane pa se tako snalazim", rekao je Mourinho koji još uvijek živi sam u hotelu, dok mu je supruga Tami sa djecom još uvijek u Londonu."Moja kćerka će sljedeće sedmice napuniti 20, a sin će za nekoliko mjeseci napuniti 17 godina. Oni u Londonu idu u škole, na fakultete, imaju svoje prijatelje...", izjadao se Mourinho o svom privatnom životu. Prijavi
26. oktobar 2016.9 god. comment_262341 jebiga, teško je kad si sam. ako si gledao ronalda, izašao čovjek da popije čaj, nije dva gutljaja popio morao je ustati i otići Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262475 Chelsea 11 points better off than after ten league games last season, Manchester United five points worse off. The Mourinho effect. Prijavi
31. oktobar 2016.9 god. comment_262529 Čitav svijet je protiv njega, pogana FA mu bez razloga daje drugu optužnicu u samo sedam dana... Niko ne razumije specijalnog :/ Jose Mourinho is expected to be issued on Tuesday with his second FA misconduct charge in less than a week after his rant at officials during Manchester United’s goalless draw against Burnley at Old Trafford on Saturday. Prijavi
31. oktobar 2016.9 god. comment_262532 Iskren da budem sto se tice zadnje tekme, izdominirali su terenom i trebali petardu raspalit zasluzeno, ali jebiga... okrenula mu i sreca ledja... nebitno sto je Burnley, samo kazem A i crveni je mnogo diskutabilan Prijavi
1. novembar 2016.9 god. comment_262534 Iskren da budem sto se tice zadnje tekme, izdominirali su terenom i trebali petardu raspalit zasluzeno, ali jebiga... okrenula mu i sreca ledja... nebitno sto je Burnley, samo kazem A i crveni je mnogo diskutabilan Sreća prati hrabre hehe Prijavi
3. novembar 2016.9 god. Autor comment_262580 DOBRO JUTRO navijače Manchester Uniteda. Kako si mi šta ima? Jesi li to otkrio toplu vodu? Prijavi
3. novembar 2016.9 god. comment_262581 https://twitter.com/Squawka/status/794266901929136128 Još jedan rekord... https://twitter.com/SquawkaNews/status/794271253448294400 Opet počeo da nipodoštava takmičenje. Ekipa koja primi gol nakon dva minuta nije mentalno spremna na utakmicu, kao time argumentuje svoju kurcobolju... Ispod časti mu je bilo da spremi ekipu pa su zato primili rano gol. Hmm... https://www.youtube.com/watch?v=OIRmMqMUOiU Prijavi
3. novembar 2016.9 god. Autor comment_262582 Ispod časti, a jedino preko EL mogu u LP haha idiot. Evo šta je izjavio na pressici, znači svi su krivi, ali on nikad. Jose not holding back in press conference. Says he passed all his knowledge and experience on to the players but they let him down. Prijavi
3. novembar 2016.9 god. comment_262583 HAHAHAHAH E ako je ovo rekao gotovo je, nakon ovoga jednostavno nema povratka. Što je naravno loša vijest, jer United s njim na čelu je dobra stvar za nas. Prijavi
3. novembar 2016.9 god. comment_262586 Dali su samo 1 gol u PL u oktobru, mesec dana 4 utakmice 1 gol. Za to vreme mi smo dali 10 golova i nismo primili ni jedan. Smesan trener je postao. Prijavi
4. novembar 2016.9 god. comment_262587 S nama je barem jedan PL osvojio, s Unitedom se bojim da će ostat na 0 trofeja a onda mu je karijera gotova, stvarno ne znam tko će ga više tit dovest... Prijavi
4. novembar 2016.9 god. comment_262588 i gori treneri pronađu angažman, lako on nađe klub, to je naš najbolji trener u historiji ovog kluba i vi se opet šprdate istim you love him no you don´t the truth is you fear him, because he is mourinho! Prijavi
4. novembar 2016.9 god. comment_262589 Supcina jer je morao u United otic zbog svog ponosa, al ovo sto se ovdje cita je van svake pameti. Neki izdvoje i trecinu dana da bi na temi ostavili nesto sto ga blati i ponizava, koliko jadno? xd Samo cu rec da je zasluzio respekt, za sve sto je uradio za nas klub... nece to bit svima jasno, al ok je. Ima stvari koje i vi mozete skontat Mnogo su i povrede uticale na ovaj sav rasplet, ako su neki uopste upuceni u njegove probleme i kako krpi ekipu. Ali, jos bolje za nas. Samo konstatujem objektivno malo na ovoj temi, za razliku... Prijavi
4. novembar 2016.9 god. comment_262591 Supcina jer je morao u United otic zbog svog ponosa, al ovo sto se ovdje cita je van svake pameti. Neki izdvoje i trecinu dana da bi na temi ostavili nesto sto ga blati i ponizava, koliko jadno? xd Samo cu rec da je zasluzio respekt, za sve sto je uradio za nas klub... nece to bit svima jasno, al ok je. Ima stvari koje i vi mozete skontat Mnogo su i povrede uticale na ovaj sav rasplet, ako su neki uopste upuceni u njegove probleme i kako krpi ekipu. Ali, jos bolje za nas. Samo konstatujem objektivno malo na ovoj temi, za razliku... Pa i govorimo objektivno, smatrati ga boljim trenerom samo radi svega što je učinio za naš klub je upravo neobjektivno gledanje na stvari, objektivno je da je Mou već duže vrijeme u slobodnom padu i da je njegovo vrijeme prošlo... Što naravno ne umanjuje rezultate i uspjehe koje je postigao, ali ovdje ne govorimo o prošlosti već sadašnjosti... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.